Saudi-Arabia - Egypti ma 25.6.2018, Juhlivatko Faaraot voittoa vihreäpaidoista?

Saudi-Arabia kohtaa Egyptin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon MM-kisoissa. Saudi-Arabia hävisi avauksen Venäjälle 0-5, ja ottelun jälkeen pohdittiin, että onko saudien joukkue surkein mitä lopputurnauksessa on nähdy tällä vuosituhannella. Toisessa pelissä Uruguayta vastaan Saudi-Arabia petrasi huimasti, ja hävisi vain 0-1. Saudit antoivat Uruguaylle paljon vähemmän maalipaikkoja kuin venäläisille, eli ainakin sillä on ollut turnauksessa nouseva trendi.
Saudi-Arabia - Egypti Jalkapallon MM-kisat 25.6.2018
Saudi-Arabia - Egypti
Kesäkuu 25,2018
17:00

Saudi-Arabia, ”Sons Of The Desert”

Avaustappio Venäjälle oli kova paikka saudeille, pukukopissa oli raporttien mukaan ollut hyvin synkkä tunnelma. Keskikentän Taisir Al-Jassim loukkasi Uruguay-ottelussa reitensä, eikä pysty enää pelaamaan. Saudien valmentaja Pizzi joutuu tekemään ainakin yhden vaihdon otteluun, Al-Shehri on todennäköinen korvaaja keskikentälle. Mohamed Kanno oli hyvä tultuaan vaihtopenkiltä mukaan viime ottelussa, joten hänkin saattaa saada mahdollisuutensa tänään.

Maalivahdin paikallekin valmentaja Pizzi saattaa tehdä vaihtoja. Al-Owais pelasi Uruguayta vastaan, ja vaikka hän päästi vain yhden maalin, niin se oli oikeastaan hänen mokansa. Jos Al-Mosailem pelaa tänään, niin sitten saudeilla on ollut kolme maalivahtia alkulohkon kolmessa ottelussa.

 

Karsintojen jälkeen Saudi-Arabia ehti pelata monia harjoitusotteluita, joista saaliiksi tuli tasaisesti niin voittoja kuin tappioita. Kahdesta viimeisestä harjoitusottelusta vihreäpaidoilla tuli kaksi voittoa Kreikasta ja Algeriasta. Niissä omiin ei mennyt maaliakaan. Toisaalta etenkin huippumaita vastaan miehistön hyökkäyspelaaminen on ollut olematonta, ja useissa kamppailuissa pelit ovat olleet rikkonaisiakin.

Saudi-Arabian joukkue videolla:

Egypti, ”Faaraot”

Egyptikin hävisi Uruguaylle 0-1. Venäjää vastaan joukkue sai jo supertähtensä Mo Salahin mukaan, mutta ei auttanut,Venäjä voitti 3-1. Mo Salah teki Egyptin maalin rankkarista.

Egyptillä ei ole loukkaantumisongelmia, mutta raportit ovat vihjailleet, että Mo Salah olisi riidoissa joukkueen johtoportaan kanssa. Syytä ei ole kerrottu, ja Salah on kieltänyt kaikki ongelmat.

Salah varmaan on aloituksessa saudeja vastaan. Todennäköisesti Egyptin päävalmentaja Cuper laittaa kentälle saman avauksen kuin Venäjää vastaan. Muutama mahdollinen vaihto voisi olla Kahraban ja El-Hadaryn tulo mukaan.

Egyptin maalivahti El-Shenawy on ollut hyvä kahdessa ensimmäisessä ottelussa, mutta El-Hadary saattaisi päästä peliin, koska sitten hänestä tulisi kaikkien aikojen vanhin pelaaja MM-turnauksessa. El-Hadary on 45-vuotias.

Hyökkäyspäässä Egyptin Trezeguetin ja Saidin pitäisi kyllä saada Salahille tukea, Venäjää vastaan Salah oli hieman turhautunut, kun homma ei toiminut.

Karsintojen jälkeen Egypti pelasi kaksi harjoitusottelua, joissa molemmissa tuli tappio niukasti maalin erolla. Vastustajina olivat Kreikka ja hallitseva Euroopan mestari Portugali. Pallonhallinnassa Faaraot eivät jääneet selkeästi vastustajien jälkeen, mutta maalintekoyritykset jäivät selvästi alle kymmenen. Kreikkaa vastaan joukkue jäikin maaleitta, mutta Portugalia vastaan egyptiläiset onnistuivat saamaan edes yhden osuman. Kaikki kilpailut mukaan lukien kymmeneen edelliseen otteluunsa miehistö on napannut voiton kolmeen otteeseen, joten pelivire ei ole ollut kummoinen.

Ottelukaupunki ja ajankohta

Saudi-Arabia ja Egypti kohtaavat Volgogradin stadionilla. Kamppailu lähtee käyntiin Suomen aikaa kello 17.00. Stadionille mahtuu 45 568 ihmistä.

A-LOHKON OTTELUT:

OTTELUENNAKKO

PÄIVÄMÄÄRÄ

STADION

VEIKKAAMAAN
Russia vs Saudi Arabia World Cup 2018

Venäjä vs Saudi Arabia otteluennakko

14/06
18:00

Luzhniki Stadion, Moskova

Veikkaa Unibetilla »
Egypt vs Uruguay World Cup 2018

Egypti vs Uruguay otteluennakko

15/06
15:00

Central Stadium, Jekaterinburg

Veikkaa Unibetilla »
Russia v Egypt World Cup 2018

Venäjä vs Egypti otteluennakko

21/06
21:00

Krestovsky Stadion, Pietari

Veikkaa Unibetilla »
Uruguay v Saudi Arabia World Cup 2018

Uruguay vs Saudi Arabia otteluennakko

21/06
18:00

Rostov Arena, Rostov-na-Donu

Veikkaa Unibetilla »
Saudi Arabia v Egypt World Cup 2018

Saudi Arabia vs Egypt otteluennakko

25/06
17:00

Volgograd Arena, Volgograd

Veikkaa Unibetilla »
Uruguay v Russia World Cup 2018

Uruguay vs Venäjä otteluennakko

25/06
17:00

Samara Arena, Samara

Veikkaa Unibetilla »

Ottelun katsominen

Saudi-Arabian ja Egyptin kohtaamista voi seurata suorana lähetyksenä televisiossa tai Yle Areenassa. Yle omistaa edelleen MM-kisojen lähetysoikeudet, ja turnauksen jokainen ottelu esitetään alusta loppuun. Television ja Yle Areenan ohella myös radio ja liveseuranta auttavat pitämään kartalla kamppailuiden tapahtumista. Vielä ei ole tietoa mahdollisesta studio-osuudesta Saudi-Arabian ja Egyptin kamppailussa, mutta se selviää hieman myöhemmin. Suomen ohella ruotsi kuuluu kielivaihtoehtoihin, ja otteluita pääsee katsomaan lukuisilla laitteilla.

Näin pelataan

Egypti on ottelussa suosikki, Unibetilla kertoimet ovat 4.65 – 3.60 – 1.88. Paras veto on siinä, että maaleja tulee yli 2.5, tästä Unibet maksaa kertoimen 2.10. Se kelpaa hyvin kupongille. Saudit varmasti haluavat tehdä lopputurnauksessa ainakin yhden maalin, ja peli saattaa olla paljon avoimempaa kuin avausotteluissa.

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt