Africa Cup of Nations: Senegal – Algeria torstaina 27.6.2019 kello 20:00

Molemmilla allla mukava 2-0 voitto ja tässä ratkotaan jo varmasti osaltaan tämän lohkon voittoa. Kumman peli onnistuu torstaina paremmin, tsekkaa livestream ja betsaa livenä!
Africa Cup of Nations: Senegal – Algeria
Kesäkuu 27,2019
20:00

Africa Cup of Nations: Senegal – Algeria, maalijuhlaa tässäkin?

Yksi Africa Cup of Nations -turnauksen ennakkosuosikeista, Senegal, lähtee kairaamaan kolmea pistettä pahalta vastustajalta nimeltään Algeria. Molemmat voittivat turnauksen avausottelunsa lukemin 2-0 ja tässä ottelussa ratkotaan mitä todennäköisimmin jo tämän lohkon voitto. Tasapelillä peli menee tietenkin jännäksi, mutta eiköhän tässä ole kaksi jatkajajoukkuetta.

Tämän ottelun pitkävetokertoimet ovat 2.20 – 3.10 – 3.60, joten Senegaliltahan tässä odotellaan sitä voittoa ja pisteiden nappaamista. Ei se tasapelikään poissuljettu tässä pelissä ole, kotijoukkueelle on annettu maalimääräkertoimet yli 0.5 1.27 ja yli 1.5 2.48 kun vierasjoukkueella lukemat ovat 1.49 ja 3.65. Mutta alle 0.5 maalia on saanut kertoimeksi Algerialla 2.50, joten maaleja pelissä odotellaan.

Olisiko tämä sitten tulosvetoon se 1,2 ja 0,1 kuitenkin? Jos uskot että puoliajalla Senegal on johdossa ja voittaa ottelun, sille saat 3.65 kertoimen Unibetiltä. Tasapeli ja Tasapeli vaihtoehto tuo kertoimen 4.40. Senagalin johto puoliajalla ja Algerian voitto tuo peräti kertoimen 36.00. Katso kaikki kertoimet Unibetiltä!

Ottelut livenä myös LeoVegasin mainiolta vedonlyöntisivustolta!

BONUS: 100% €100 asti
Pelaa nyt

Molemmilla joukkueilla alla 2-0 voitot

Senegal kohtasi ensimmäisessä  ottelussaan Tansanian ja tuo ottelu päättyi Keitan ja Krepin Diattan maaleilla 2-0 siis Senegalille. Algeria puolestaan voitti Baghdad Bounedjahin ja Riyad Mahrezin maaleilla Kenian 2-0. Nimimiehiä löytyy molemmilta, mutta miten mahtaa tässä ottelussa käydä?

Senegalin avaus ensimmäiseen peliin oli:

Senegal 4-1-4-1

Mendy – Sabaly, Koulibaly, Sane, Wague – Ndiaye – Keita, Gueye, Diatta, Sarr – Niang

Algerian kokoonpano ensimmäisessä pelissä oli:

Algeria 4-1-4-1

M’bolhi- Bensebaini, Benlarmi, Mandi, Atal – Guedioura – Mahrez, Feghouli, Bennacer, Belaili – Bounedjah

Korttivedossa Unibetillä pienimmät pelaajakohtaiset kertoimet ovat 3.50 luokkaa, kyllähän tässä kuumassa pelissä voidaan niitä kortteja jakaa enemmänkin, käy katsomassa kaikki keltaisen kortin ehdokkaat ja kertoimet Unibetiltä – tsekkaa myös kertoimet harvinaisempiin punaisiin kortteihin! Sellainenkin saattaa olla tulossa tässä pelissä. Salif Sane, olisiko siinä kärkiehdokas vähän jokaiseen korttivetoon?

Miljonääri unohti maksaa muutamat tonnit lastenhoitajalle, toivottavasti miehellä on pinkka kunnossa eikä massit ole menneen Egyptin kasinoille?

Senegal on suosikki, mutta...

Algerialla on myös omat mahdollisuutensa. Riyad Mahrezin johdolla joukkue on parhaimmillaan pitelemätön ja pelaajille tämä on todellinen näytön paikka. Tasapeli, vierasvoitto vai kotijoukkuekko tämän vie?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä