Africa Cup of Nations: Senegal - Benin keskiviikkona 10.7.2019 kello 19:00

Senegal on iso suosikki puolivälierässä ja todennäköisesti se kairaa tästä itsensä jatkoon. Montako maalia Mané tekee vai onko tällä kertaa syöttöpuuhissa? Vai jopa molempia? Ykköstä kupongille, pienellä tasoituksella.
Africa Cup of Nations: Senegal - Benin
Heinäkuu 10,2019
19:00

Africa Cup of Nations: Senegal – Benin, vain yksi suosikki 

Senegal – Benin Ke 10.7. KLO 19.00 UNIBET LIVE STREAM KANAVA 
/ LEO VEGAS STREAM

Senegal lähtee suosikkina raivaamaan tietä mitalipeleihin. Kun jäljellä on enää kahdeksan parasta joukkuetta, näissä peleissä pelataan jo päästystä välieriin ja sitä kautta mitalipeleihin. Näistäkin kahdesta joukkueesta toinen on turnauksen neljän parhaan joukossa. Jo nyt on nähty huikeita yllätyksiä ja mukavia sellaisia ainakin vedonlyöntikertoimien osalta – onko tässä seuraava? Pitkävetokertoimet kun ovat Senegal – Benin -peliin 1.46 – 3.90 – 9.00.

Unibet TV:n ja LeoVegas Sportin kautta ottelua pystyy tuttuun tapaan katsomaan livenä ja tietenkin se livevedonlyönti onnistuu mahtavalla tavalla. Kertoimien mukaan tässä ei nyt ole enää kyse siitä kumpi voittaa, vaan siitä että millä lukemilla Senegal tästä jatkoon porhaltaa?

Kertoimien mukaan ei ole todennäköistä että molemmat edes tekevät maalin, sillä kyllä vaihtoehto on Unibetillä saanut kertoimekseen 2.95, ei vaihtoehto 1.37. Unibetin tilastot eivät tunne näiden joukkueiden välillä pelattuja otteluita. Senegal on tämän turnauksen aikana päästänyt vain yhden maalin, senkin Algeriaa vastaan 0-1 hävityssä ottelussa. Tähän otteluun se pääsi kukistamalla Ugandan 0-1. Benin yllätti monet ja vei Marokkoa vastaan pelin jatkoajalle lukemissa 1-1. Lopulta paineet olivat Marokolle liikaa ja rankkareiden jälkeen Benin jatkoon!

Sadio Mané – sankari verraton!

Senegalin avauskokoonpano oli tämänmoinen, ehdoton ykköspelaaja joukkueessa on Liverpoolin Sadio Mané. Sovitellaanko väkkärän päälle tässäkin pelissä nyt sitä sankarin viittaa? Edellisessä ottelussa Senegal jatkoi Ugandaa vastaan juuri Manen maalilla, Sadio on nyt tehnyt kahteen peliin kolme maalia. Saako tuo putki jatkoa? Käy katsomassa vaikkapa Unibetin maalintekijäkerroin, maali voi olla ottelun ainoa…

Senegal 4-2-3-1

Gomis – Koyate, Koulibaly, Sabaly, Gassama – Ndiaye, Gueye – Mane, Sarr, Saivet – Niang

Benin 3-4-2-1

Kassifa – Adenon, Verdon, Adilehou – Sessegnon, Adeoti, Imourou, Mama – Soukou, Dossou – Pote

Ihan maailmantähtiä Beninin joukkueessa ei ole, mutta suurin osa pelaajista on löytänyt jo Euroopasta pelipaikan, Ranskan toiseksi korkeinta sarjatasoa ja Turkkia – mihin mahtaakaan näiden pelaajien tie viedä jos pelaajat tästä vielä menevät neljän parhaan joukkoon?

Meidän veikkaus on, että Senegal tästä menee jatkoon, mutta Benin pistää kovasti kampoihin. Ratkaisu tullee kuitenkin jo varsinaisella peliajalla, mutta ei se voittomarginaali taida yhtä enempi olla jos repeämistä ei tapahdu jo aikaisessa vaiheessa. Vain voitto kelpaa.

Sadio Mané haluaisi varmasti voittaa maalikuninkuuden…

Mané vie Senegalin mitalipeleihin?

Ei yksi mies kesää tee, mutta olisihan Senegal kyllä selkeästi heikompi joukkue ilman Sadio Manea. Mo Salah on jo laulukuorossa ja Keitan kisat loppuivat loukkaantumiseen. Valioliigakauden alkuun ei ole kuin kuukausi, miten Mane jaksaa?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä