Senegal - Kolumbia to 28.6.2018. Nappaako Afrikan ylpeys yllätysvoiton?

Jalkapallon MM-kisoissa ottelut jatkuvat, kun paremmuudestaan kamppailevat Senegal ja Kolumbia. Maat ovat kohdanneet toisensa edellisen kerran harjoitusottelussa neljä vuotta sitten, jolloin välienselvittely päättyi runsasmaaliseen tasapeliin. H-lohkossa muina joukkueina ovat Puola ja Japani, joista ensimmäiseksi mainittu nippu kuuluu ainakin todennäköisiin jatkoonmenijöihin. Kolumbia on vahvoilla nappaamaan toisen jatkopaikan, mutta lohko on toisaalta hyvin tasainen.
Senegal - Kolumbia Jalkapallon MM-kisat 28.6.2018
Senegal - Kolumbia
Kesäkuu 28,2018
17:00

Senegal – Kolumbia – kertoimet otteluun

Kolumbia on tämän pelin suuri ennakkosuosikki, mutta olisiko Senegalilla jopa hieman ylikerrointa ainakin Unibetin kertoimissa? 4.30 – 3.60 – 1.88 viittaavat siihen että Kolumbian voittoon luotetaan mutta Sadio Manen johdolla Senegal ei ole ollenkaan huonosti pelannut.

Ennen tätä ottelua Senegalilla on voitto ja tasuri, Kolumbialla voitto ja tappio. Se tietää sitä että jos Japani saa pisteenkin omasta pelistään Puolaa vastaan, jompikumpi näistä joukkueista putoaa. Toki Kolumbialle ottaa ohraleipä jos se häviää Senegalille, tuolloin Japani menee jatkoon kävi sille Puolaa vastaan mitä tahansa.

Entä mitä sinne vetokupongille tästä ottelusta? Sadio Mane on varmasti hyvä kohde kertoimella 3.75. Jos Mane ei tee maalia, kupongille 1.23 kertoimella varustettu vaihtoehto. Kolumbian hyökkäyksessä häärii Radamel Falcao (2.50) ja James Rodriquez (3.00), siinä hyviä betsikohteita tähän matsiin.

Kolumbia lähtee taatusti puskemaan kohti voittoa tässä pelissä ja haluaa napata voiton. Sillä ei välttämättä lohkovoittoa tule, mutta jos jatkopaikka kiinnostaa, se tulee tekemään kaikkensa että tämä ottelu sille kääntyy. Todennäköisesti tässä ottelussa keltaisia tullaan myös näkemään ja pääsisiköhän VAR jälleen sekoittamaan pakkaa oikein huolella?

 

Senegal – Kolumbia ennakoidut kokoonpanot

Kolumbialta puuttuu varmuudella Abel Aguilar, muuten pelaajat pääsevät mitä todennäköisimmin pelaamaan ihan ykkösmiehistöillään. Senegalin paras pelaaja on ollut Niang, Kolumbian Cuadrado. Kumpi mahtaa olla tässä pelissä parempi?

Senegal (4-3-3)

N’Diaye – Sabaly, Koulibaly, Sane, Wague – Gueye, N’Diaye, Ndiaye – Mane, Niang, Sarr

Kolumbia (4-2-3-1)

Ospina – Mojica, Mina, Sanchez, Arias – Barrios, Uribe – Rodriquez, Quintero, Cuadrado – Falcao

Senegal

Senegal selviytyi mukaan MM-kisoihin nappaamalla karsinnoissa lohkonsa ykköspaikan ennen toiseksi tullutta Burkina Fasoa. Kuudessa ottelussaan afrikkalaiset onnistuivat maalinteossa kymmeneen otteeseen, kun taas vastustajat onnistuivat maalinteossa kolme kertaa. Miehistön parhaana maalintekijänä toimi kahdella osumallaan Diafra Sakho. Viimeisen suunnilleen kahden vuoden aikana Senegal on pelannut otteluissaan paria poikkeusta lukuun ottamatta pelkästään afrikkalaisia joukkueita vastaan.

Alkuvuoden aikana Senegal on ehtinyt pelaamaan muutaman harjoitusottelun. Ne olivat hyvin tasaväkisiä vastustajinaan Uzbekistan sekä Bosnia ja Hertsegovina. Molemmat kamppailut päättyivät vähämaalisiin tasapeleihin. Puolustuspelaamisessaan senegalilaiset onnistuivat hyvin, mutta kummassakin taistossa hyökkäyspelaaminen jätti paljon parantamisen varaa. Kymmeneen edelliseen otteluunsa Senegal on onnistunut vain kertaalleen viimeistelemään enemmän kuin kaksi maalia.

Senegalin joukkue videolla:

Kolumbia

Karsinnoissa Kolumbia pelasi Etelä-Amerikan maaperällä saalistaen 18 ottelustaan seitsemän voittoa, kuusi tasapeliä ja viisi häviötä. Pisteitä keltapaidat onnistuivat nappaamaan 27 kappaletta. Joukkue onnistui tekemään 21 maalia, kun omissa verkot soivat puolestaan 19 kertaa. Miehistön maalinikkarina toimi Bayern Münchenia edustava James Rodriguez, joka onnistui laittamaan pallon vastustajan verkkoon kuudesti.

Alkuvuoden aikana Kolumbia on pelannut muutaman harjoitusottelun, ja viime vuoden loppuhetket mukaan lukien kamppailuita on käyty kaikkiaan neljään otteeseen. Paras voitto tuli ehdottomasti Ranskaa vastaan, mutta sen ohella Kiina joutui nöyrtymään peräti maalein 4-0. Etelä-Korea sen sijaan oli vahvempi vieden pidemmän korren joukkueiden kohtaamisessa. Viimeksi Australian kanssa eteläamerikkalaisten oli tyytyminen tasapeliin.

Ottelukaupunki ja ajankohta

Senegal ja Kolumbia iskevät yhteen Cosmos Arenalla Samarassa. Stadion vetää 44 918 katsojaa. Kamppailu lähtee käyntiin klo 17.00 Suomen aikaa.

H-LOHKON OTTELUT:

OTTELUENNAKKO

PÄIVÄMÄÄRÄ

STADION

VEIKKAAMAAN
Colombia vs Japan World Cup 2018

Kolumbia vs Japani ennakko

19/06
15:00

Mordovia Arena, Saransk

Veikkaa Unibetilla »
Poland vs Senegal World Cup 2018

Puola vs Senegal ennakko

19/06
18:00

Otkrytie Arena, Moskova

Veikkaa Unibetilla »
Japan vs Senegal World Cup 2018

Japani vs Senegal ennakko

24/06
18:00

Central Stadium, Jekaterinburg

Veikkaa Unibetilla »
Poland vs Colombia World Cup 2018

Puola vs Kolumbia ennakko

25/06
21:00

Kazan Arena, Kazan

Veikkaa Unibetilla »
Japan vs Poland World Cup 2018

Japani vs Puola ennakko

28/06
17:00

Volgograd Arena, Volgograd

Veikkaa Unibetilla »
Senegal vs Colombia World Cup 2018

Senegal vs Kolumbia ennakko

29/06
17.00

Samara Arena, Samara

Veikkaa Unibetilla »

Ottelun katsominen

Yle omistaa MM-kisojen lähetysoikeudet, joten Senegalin ja Kolumbian välistä kamppailua pääseen seuraamaan suorana lähetyksenä televisossa ja Yle Arenassa. Myös liveseuranta ja radio tarjoavat mahdollisuuden tapahtumien seuraamaan. Otteluita voi seurata sekä suomeksi että ruotsiksi monella eri laitteella.

Näin pelataan

Tasoero Senegalin ja Kolumbian välillä on olemassa, mutta se ei ole keltapaitojen eduksi millään tavalla julma. On kuitenkin selvää, että eteläamerikkalaisten menestymismahdollisuudet ovat kaksikosta huomattavasti paremmat. Heidän odotellaan vievän ottelua, kun taas senegalilaiset keskittyvät varmasti enemmän heidän puolustuspelaamiseensa ja vastaiskutilaisuuksiin. Mikäli Kolumbia pystyy hyödyntämään laadukkaasti materiaalietuaan, heidän voitto lienee luvassa.

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt