Africa Cup of Nations: Senegal - Tunisia sunnuntaina 14.7.2019 kello 19:00

Senegal finaaliin? Onko Tunisiasta esteeksi tai edes hidasteeksi? Kertoimien perusteella Senegal hakee tänä vuonna kannua finaalissa, mutta näissä kisoissa yllätyksiä on tullut kuin sieniä sateella. Kumman puolesta lyöt vetoa?
Africa Cup of Nations: Senegal - Tunisia
Heinäkuu 14,2019
19:00

Africa Cup of Nations: Senegal – Tunisia, Mané vie Senegalin finaaliin?

Senegal – Tunisia su 14.7. KLO 19.00 UNIBET LIVE STREAM KANAVA 
/ LEO VEGAS STREAM

Senegal ja Tunisia ratkovat ensimmäisen African Cup of Nations finaalipaikan. Sunnuntaina kello 19:00 pelattavan ottelun jälkeen toinen paikka ratkotaan sitten Algerian ja Nigerian jälkeen, joten yksi näistä joukkueista kruunataan tämän turnauksen voittajaksi. Ennen välieriä kertoimet African Cupin voittoon ovat Senegal 2.50, Algeria 3.25, Nigeria 4.50 ja Tunisia 6.00, joten Tunisian voitto tässä pelissä olisi melkoinen yllätys. Mutta meneekö kaikki kertoimien mukaan, finaali olisi Senegal – Algeria ja pronssipeli Nigeria – Tunisia?

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa vuoden 2004 jälkeen viidesti, kerran on Senegal voittanut, kaksi kertaa on pelattu tasan ja kahdesti Tunisia on voittanut. Viimeisin ottelu pelattiin vuoden 2017 African Cupissa, tuolloin Senegal voitti lukemin 2-0. Viidessä pelissä on tehty yhteensä kahdeksan maalia, mutta tähän joukkoon mahtuu myös yksi 2-2 tulos.

Senegalin ykköstykki on näissä kisoissa ollut Sadio Mané, tehtyjä maaleja on kolme. Yksi näistä maaleista on ollut pelin ensimmäinen maali. Senegalilta ovat onnistuneet myös Sarr, Balde, Gueye ja Diatta, saataisiinko tässä pelissä Manén lisäksi muillekin enemmän kuin yksi maali? Tsekkaa Senegalin kertoimet maalintekoon Unibetiltä!

Tunisia voi yllättää!

Tunisialla löytyy myös viisi maalintekijää, Msakni on ainoa kahden maalin tekijä, Sassi, Khenissi, Khazri ja Sliti ovat saaneet maalin aikaiseksi tässä turnauksessa.

Senegalin tie välierään on ollut oivallinen, yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Ensin se voitti Tansanian 2-0, sen jälkeen Algerialle tuli tappio 1-0, Kenia kaatui 0-3 ja ensimmäisessä pudotuspeliottelussa Uganda kaatui 0-1. Puolivälierässä Senegal kaatoi niukasti Beninin 1-0. Näistä tuloksista voi päätellä sen, että puolustus on ollut melkoisen pitävä, saako Tunisia tehtyä edes maalia?

Tunisian tie välierään on ollut tasapelien värittämä, alkusarjassa se pelasi 1-1 Angolaa ja Malia vastaan ja vielä 0-0 tuloksen Mauritaniaa vastaan. Ghanan Tunisia selvitti vasta rankkareilla, mutta puolivälierissä Madagasgar kaatui sitten jo 3-0. Tunisia näyttää parantavan otteitaan mitä pidemmälle kisoissa mennään, mutta tämän ottelun pitkävetokertoimet 2.00 – 3.10 – 4.40 lupailevat sille nyt paikkaa pronssiottelussa.

Senegal lähti Benin otteluun tällä avauskokoonpanolla:

Gomis – Kouyate, Koulibaly, Sabaly, Gassama – Ndiaye, Gueye – Saivet – Niang, Keita, Mané

Tunisian kokoonpano puolivälierässä:

Hassen – Meriah, Bronn, Haddadi, Kechrida – Sassi, Chaalali, Skhiri – Kahzri, Msakni, Khenissi

Laittaako Mané myös Tunisian solmuun?

Senegal on suosikki - Tunisia hakee yllätystä!

Senegal on kertoimien mukaan suosikki tähän peliin, mutta ei sekään ilmaiseksi saa paikkaa finaalissa. Paljonko peli päättyy? Katso kertoimet vedonlyöntiin ja betsaa!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja