Serbia - Brasilia ke 27.6.2018, Mestarisuosikki liian kova pala kaadettavaksi?

Serbian ja Brasilian kohtaaminen käydään, kun jalkapallon MM-kisoissa kolmas ottelukierros on tulossa pian jo päätökseensä. Brasiliakin saattaa vielä pudota kokonaan jatko-otteluista. Jos se tänään häviää Serbialle, ja Sveitsi voittaa Costa Rican, niin brassit katsovat pudotuspelit televisiosta. Tasuri riittää tänään Brasilialle, joten Serbian olisi oltava aloitteellinen ja tehtävä ainakin yksi maali.
Serbia - Brasilia Jalkapallon MM-kisat 27.6.2018
Serbia - Brasilia
Kesäkuu 27,2018
21:00

Serbia, ”Оrlovi”

Serbia aloitti turnauksen voittamalla Costa Rican niukasti 1-0. Toisessa ottelussa se teki avausmaalin, mutta joutui taipumaan Sveitsille 1-2.

Serbian päävalmentaja Krstajic tuskin tekee vaihtoja avauskokoonpanoon eikä muuta pelisysteemiä. Serbian muodostelma on 4-2-3-1. Joukkueen maalivahdilla Stojkovicilla on kova paikka pitää brassit pois maalinteosta. Costa Rica -ottelussa Brasilia loi tukun kovia maalintekopaikkoja, jotka sitten veskari Navas torjui yliajalle asti.

Serbien puolustuslinja on Ivanovic, Milenkovic, Tosic ja kapteeni Kolarov. Tämä ryhmä on kovempi kuin costaricalaisten puolustus, brassit tuskin saavat aivan niin vapaasti tilaa kuin edellisessä ottelussa. Ivanovicilla on kova paikka, Neymar hyökännee hänen laidaltaan.

Serbien keskikentälläkin on vastassa tiukka paikka. Keskikentän pohjan kaksikko Milivojevic ja Matic pelaavat kisoissa jo kaksi maalia tehnyttä Coutinhoa vastaan.

Serbian hyökkäys odottaa vihdoin paljon lahjakkaalta Milinkovic-Savicilta. Vielä ei Lazion mies ole tehnyt urotekoja, mutta taitoja olisi. Mitrovic on pelannut kärjessä melko hyvin, vaikka ei häneltä paljoa odotettu.

 

Brasilia, ”Pentacampeões”

Brasilia joutuu pelaamaan ilman laituri Douglas Costaa ja laitapakki Daniloa. Kumpikin on sivussa loukkaantuneena.

Brassien päävalmentaja Tite tuskin tekee sen kummempia muutoksia joukkueeseen. Brasilian suurin epäkohta oli viime ottelussa tehottomuus, pallo ei mennyt maaliin vaikka paikkoja oli. Brasilia laukoi Costa Ricaa vastaan 23 kertaa.

Alisson on ottanut paikkansa Brasilian maalilla ennen Edersonia, eikä häntä vielä ole tosissaan testattu. Brasilia on päästänyt kisoissa yhden maalin, ja siinäkin Sveitsin maalissa ennen puskua tapahtui melko selvä rike.

Danilon ollessa sivussa brassien oikeana laitapakkina aloittaa Fagner, vasemmalla pelaa itseoikeutetusti Marcelo. Marcelo on kova uhka myös hyökäyssuuntaan.

Casemiro aloittanee keskikentän pohjalla ennen Fernandinhoa, ja hänen hommansa on Milinkovic-Savicin pimittäminen.

Tite saattaa ottaa Paulinhon vaihtoon ja antaa Renato Augustolle paikan avauksessa. Tämä vaihto toisi hieman enemmän luovuutta joukkueeseen. Gabriel Jesus on aloittanut hyökkäyksen kärjessä ennen Firminoa, mutta tähän saattaa tulla muutosta, jos maaleja ei ala syntyä. Gabriel Jesus ei ole ollut ollenkaan vaarallinen tähän mennessä.

Katseet on jälleen Brasilian kohdalla kuitenkin taas Neymarissa. Hän ei ole vielä ollut ratkaiseva pelaaja. Brassien onneksi Coutinho on ainakin pelannut tasollaan.

Brasilian joukkue videolla:

:

Ottelukaupunki ja ajankohta

Serbian ja Brasilian kamppailu käydään Spartak stadionilla. Kohtaaminen käynnistetään kello 17.00 Suomen aikaa. Stadion vetää 43 298 ihmistä.

E-LOHKON OTTELUT

OTTELUENNAKOT

AIKA

STADION

VEIKKAAMAAN
Costa Rica vs Serbia World Cup 2018

Costa Rica vs Serbia ennakko

17/06
15:00

Samara Arena, Samara

Veikkaa Unibetilla »
Brazil vs Switzerland World Cup 2018

Brasilia vs Sveitsi ennakko

17/06
21:00

Rostov Arena, Rostov-on-Don

Veikkaa Unibetilla »
Brazil vs Costa Rica World Cup 2018

Brasilia vs Costa Rica ennakko

22/06
15:00

Krestovsky Stadium, Pietari

Veikkaa Unibetilla »
Serbia vs Switzerland World Cup 2018

Serbia vs Sveitsi ennakko

22/06
21:00

Kaliningrad Stadium, Kaliningrad

Veikkaa Unibetilla »
Serbia vs Brazil World Cup 2018

Serbia vs Brasilia ennakko

27/06
21:00

Otkrytie Arena, Moskova

Veikkaa Unibetilla »
Switzerland vs Costa Rica World Cup 2018

Sveitsi vs Costa Rica ennakko

27/06
21:00

Nizhny Novgorod Stadium, Nizhny Novgorod

Veikkaa Unibetilla »

Ottelun katsominen

Serbian ja Brasilian kohtaamista voi seurata suomeksi ja ruotsiksi suorana lähetyksenä Ylen kanavilta. Yle lähettää turnauksen jokaisen kamppailun alusta loppuun televisiossa tai Yle Areenassa. Myös tulosseuranta ja radio auttavat pitämään kartalla kaikista tapahtumista. Otteluita voi katsoa läpi turnauksen erilaisilla laitteilla. Vielä ei ole tietoa siitä, että kuuluuko Serbian ja Brasilian välienselvittelyyn studio-osuus, mutta se ratkeaa myöhemmin.

Näin pelataan

Unibetin kertoimet otteluun ovat 7.20 – 4.40 – 1.52, eikä niihin oikein ole vastaan sanomista. Alle 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 1.85, ja sen voi pelata. Brassipuolustus on oikein hyvä, ja Serbia varmasti pelaa alakertansa kautta. Se ei voi lähteä maalintekokilpaan, tai juoksemaan kenttää pitkin päästä päähän, se olisi varma tappio.

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt