Serie A 2018 - 2019 alkaa lauantaina 18.8.2018. Lyö vetoa mestarista!

Milloin alkaa Serie A? Kauaa ei tarvitse odottaa, sillä Serie A kausi 2018-2019 alkaa lauantaina 18.8. Lyö vetoa mestarista ja parhaista pelaajista. Jokaisesta ottelusta on tarjolla valtavasti vedonlyöntikohteita!
jalkapallo kenttägrafiikkakuva
Serie A 2018-2018 avaus
Elokuu 18,2018
17:00

Serie A 2018 – 2019 alkaa lauantaina 18.8.2018. Lyö vetoa mestarista ja kauden tapahtumista!

Milloin alkaa Serie A 2018? Tätä kysymystä olet varmasti pohtinut jo useaan otteeseen. Serie A:n kausi 2018-2019 kausi alkaa 18.8. lauantaina. Luvassa ei välttämättä ole mestaruuden kannalta se kaikkein mielenkiintoisin kausi miesmuistiin, mutta Cristiano Ronaldon siirtyminen Real Madridista Juventukseen nostaa tämän liigan kiinnostavuutta muutamilla asteilla. Valioliigan ja La Ligan mankelit läpi käynyt Cristiano Ronaldo maksoi Juventukselle melkoisen kasan euroja, mutta taitavat nuo olla jo kuitattu paitamyynneillä ja muilla oheismyynneillä.

Ja Ronaldo tulee vetämään jokaisella paikkakunnalla lisää katsojia katsomoon, televisioiden ja livestreamien äärelle ja tietenkin Italian liigan vedonlyönti tullee saavuttamaan uusia ennätyslukemia. Yhdellä pelaajalla voi todellakin olla näin iso merkitys koko liigan mielenkiintoisuuteen.

Serie A:n lisäksi pelataan myös Italian Cupia.

Mestaruus Juventukselle, mutta missä järjestyksessä muut tulevat?

Juventus on kahminut nyt peräti seitsemän mestaruutta putkeen ja kyllä se kahdeksas on sieltä näillä näkymin myös tulossa. Toki vielä ei tiedetä, miten Ronaldon Juventus-aika lähtee liikkeelle, mutta joukkue on vahva ja vahvistunut entisestään vaikka Gonzalo Higuain lähtikin lainalle AC Milaniin.

Muutama muukin mielenkiintoinen siirto Serie A:ssa on nähty, mutta kyllä Cristiano Ronaldon siirto räjäytti kesällä kaikki pankit ja pankkiholvit. Ronaldosta povataan vahvasti myös Serie A:n maalikuningasta ja jopa suhteellisen pienin kertoimin. Toki Ronaldon yli 30 miljoonan euron palkalla tuota saavutusta voisi vaatia ja eiköhän siitä ole myös bonuksia luvassa. Ronaldon palkka on suorastaan tähtitieteellinen, sillä seuraavaksi suurin palkka löytyy Milaniin lainatulta Gonzalo Higuainilta, 9 miljoonaa euroa.

Lyö vetoa maaleista ja maalintekijöistä

Ronaldon kerroin parhaaksi maalintekijäksi Unibetillä on 1.80 ja tuo voi hyvinkin toteutua. Aina pitää muistaa kuitenkin sopeutumisvaikeudet, loukkaantumiset ja muut asiat. Tuolloin voisi jälkiviisaana katsastaa muiden ehdokkaiden kertoimia. Mauro Icardin kerroin on 4.50, Edin Dzekon 7.00, Gonzalo Higuainin 8.00 ja Ciro Immobilen 9.00. Muitakin hyviä ehdokkaita löytyy, mutta kertoimet ovat sitten jo vähintään 17.00.

Syöttöpörssissä Cristiano Ronaldon nimi ei löydy kärjestä. Kärkipaikkaa pitää saman joukkueen Douglas Costa, 5.00. Lorenzo Insigne 7.00, Paulo Dybala 8.00, Luis Alberto 8.00 ja Suso 8.00 ovat isoimmat ehdokkaat viemään syöttöpörssin. Cristiano Ronaldo toki löytyy listalta, mutta kerroin on 10.00.

Viime kaudella Icardi ja Immobile paukuttivat molemmat 29 maalia, pääseekö Ronaldo nyt tuon lukeman ohi? Kyllähän maalisaldot viime vuosien ajalta ovat sellaisia että sen ei pitäisi olla mahdottomuus, mutta on sitä ikääkin jo jonkin verran mittarissa. Syöttöpörssin kärjessä olivat Luis Alberto (14 syöttöä), Douglas Costa (12 syöttöä) ja Lorenzo Insigne (11 syöttöä).

Tämän kauden pelipaidat esittelyssä:

Serie A ottelut

Serie A alkaa siis 18.8. lauantaina ja sitä ennen on hyvä heittää tärkeimmät kausivedot kehiin. Samalla voi laittaa vetoja myös Juventuksen maalimääristä ja tietenkin Cristiano Ronaldon pelaamisesta. Tälläkin kaudella Juventus tulee murskaamaan heikompia vastustajia isoin lukemin ja maalintekijöille on käyttöä.

Muutoksia on luvassa tähän otteluohjelmaan Mestarien Liigan, Italian Cupin ja Eurooppaliigan takia. Seuraa tilannetta vaikkapa Unibetin kerroinlistasta, siellä ainakin ajankohtainen tieto viikon otteluista. Ensimmäinen kierros:

Lauantai 18.8.2018

Chievo – Juventus

Lazio – Napoli

Sunnuntai 19.8.2018

Torino – AS Roma

Bologna – SPAL

Empoli – Cagliari

AC Milan – Genoa

Parma – Udinese

Sampdoria – Fiorentina

Sassuolo – Inter Milan

Maanantai 20.8.2018

Atalanta – Frosinone

 

Jaksaako Vanha Rouva juhlia edelleen mestaruutta?

Juventuksen mestaruus on lähes auringonvarma, mutta vetoa kannattaakin lyödä vaikkapa kakkossijasta tai top 4 sijoituksista. Lyö kausivetoja ja tinttaa oma vetosi sisään siitä montako maalia Ronaldo tällä kaudella tekee Serie A:ssa ja Mestarien liigassa. Tsekkaa kertoimet omalta vedonlyöntisivustoltasi!

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt