Serie A: AC Milan - Juventus 06.01.2021 Klo 21:45 - Kuoppaako AC Milan Juventuksen mestaruushaaveet?

Italian Serie A:ssa pelataan loppiaisena iso ottelu AC Milan - Juventus. Panoksena tärketä pisteet! Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: AC Milan - Juventus
tammikuu 04,2021
21:45

Serie A: AC Milan – Juventus, taistelu Scudettosta kiihtyy!

Loppiaisena keskiviikkona 6. tammikuuta pelataan Italian Serie A:ssa mahdollisesti jo Juventuksen mestaruus jahdin kannalta ratkaiseva ottelu, kun sarjakärki AC Milan isännöi San Sirolla mustavalkoista seepralaumaa kello 21:45 alkaen. AC Milan johtaa tällä hetkellä sarjaa vain pisteen erolla paikallisvastus Inter Milaniin nähden mutta kymmenettä peräkkäistä Scudettoa jahtaava Vanha Rouva on jäänyt jo 10 pisteen päähän Rossonerista. Vedonlyöntikertoimet ovat kaikista huolimatta vierasjoukkueen puolella ja torinolaisten 4-1 Udinese voiton jälkeen Juventuksen voittokertoimet ovat alkaneet laskea, kun taas AC Milanin voitolle tarjotaan jo yli 3.00 lukemia. Tässä ottelussa on käsillä ehdottomasti vuoden 2021 tähän mennessä isoin ja jännittävin ottelu!

AC Milan pitkässä tappiottomassa putkessa

AC Milan lähtee huippuotteluun todella vahvassa vireessä. Punamustat ovat tällä hetkellä kaikissa kilpailuissa 12 ottelun tappiottomassa putkessa ja Italian Serie A:ssa joukkue ei ole hävinnyt kertaakaan kauden 15 kamppailussa. Kun katsotaan vielä isompaa kuvaa, niin AC Milan on jo 27 ottelun tappiottomassa putkessa kotimaan sarjassa! Tähän otteluun joukkue starttaa kolmen ottelun voittoputkessa. Edellisessä kamppailussa Stefano Piolin miehistö peittosi vieraissa Beneventon vaikka joukkue pelasi tunnin vajaalla Sandro Tonalin napatessa suoran punaisen väkivaltaisuudesta. Edellisessä kohtaamisessa Juventuksen kanssa (heinäkuu 2020) AC Milan 0-2 tappiolla tunnin pelin jälkeen mutta sitten alkoi Il Diavolo show ja joukkue nappasi 4-2 voiton. Kotijoukkue ammentaa varmasti tästä näytöksestä voimia myös tulevaan kamppailuun.

AC Milan – Juventus Live Stream

Katso huippuottelu Unibetilta!

Ilmainen live stream serie a

Mikä on Juventuksen päivän vire?

Juventuksen peli on ollut tällä kaudella soutamista ja huopaamista. Välillä Andrea Pirlon suojatit lyövät pöytään dominoivia esityksiä kuten esimerkiksi komeat vierasvoitot FC Barcelonaa (0 – 3) ja Parmaa (0 – 4) vastaan mutta välillä joukkue esiintyy katastrofaalisen surkeasti. Surkeasta suorittamisesta hyviä esimerkkejä ovat esimerkiksi ennen joulua nähty 0-3 kotitappio Fiorentinalle sekä Beneventoa ja Veronaa vastaan nyhjätyt 1-1 tasapelit. Juventus on voittanut kauden neljästoista pelistä vain seitsemän, tappiota on kertynyt yksi mutta tasapelejä peräti kuusi kappaletta. Valmentaja Pirlo kertoi, että joukkue perkasi yhdessä Fiorentina tappion ja kaikki ymmärtävät, että tammikuun otteluruuhkassa ei ole varaa tappioihin. Jatkuuko edellisessä Udinese ottelussa nähty hyvä vire huippukamppailussa?

Veikkaus AC Milan – Juventus

Emme uskalla lähteä veikkaamaan tämän ottelu voittajaa vaikkakin AC Milan vaikuttaa tämän hetken formilla houkuttelevammalta kohteelta kuin Juventus. Haetaan sen sijaan peleihin molempien joukkueiden maalia ja yli 2.5 osumaa alla olevien trendien tukemana:

  • Molemmat joukkueet ovat tehneet maalin 4/5 AC Milanin edellisessä kotipelissä
  • Molemmat joukkueet ovat tehneet maalin 10/12 edellisessä Juventuksen vieraspelissä
  • Molemmat joukkueet ovat tehneet maalin 3/5 edellisessä keskinäisessä Serie A ottelussa
  • 4/5 edellisessä AC Milanin pelissä on tehty yli 2.5 maalia
  • 7/8 edellisessä Juventuksen pelissä on tehty yli 2.5 maalia

Betsafe: Molemmat joukkueet tekevät maalin @ 1.60

Betsafe: Ottelussa yli 2.5 maalia @1.75

Betsafe:Molemmat joukkueet tekevät maalin + yli 2.5 maalia @1.98

Kumpi vie?

Kumpi voittaa ottelun vai tasataanko pisteet? Maaleitta tässä tuskin jäädään!

Aseta vetosi