Serie A: AC Milan - Juventus 07.07.2020 Klo 22:45 - Vihje ja Kertoimet

Serie A tarjoaa 7. heinäkuuta ison ottelun AC Milan - Juventus. Miten käy yhdessä maan vanhimmassa derbyssä? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: AC Milan - Juventus
Heinäkuu 07,2020
22:45

Serie A: AC Milan – Juventus

Stadio Giuseppe Meazza, Milano, Italia

Pitkävetokertoimet (888sport) 3.40 – 3.50 – 2.12

Tiistai-illan Serie A kierros tarjoaa todellisen herkkupalan, kun AC Milan isännöi Milanossa Stadio Giuseppe Meazzalla kohti tämän kauden Italian mestaruutta puksuttavaa Juventusta. Ottelussa on isot panokset sillä hyvin viime aikoina pelannut AC Milan voisi nousta voitolla ensi kauden Eurooppa-liiga paikoille, Juventus taas pitäisi voitolla mestaruuslangat todella tiukasti hyppysissään. Mitä kahden italialaisen jättiläisen kohtaaminen lopulta tarjoakaan, se selviää tiistaina kello 22:45 alkaen.

AC Milan ottelun tappiottomassa

AC Milan on pelannut tauon jälkeen hyvin ja punamustat ovat viiden ottelun tappiottomassa putkessa. Joukkue siis nollasi aiemmin Juventuksen ja tämän jälkeen molemmat roomalaisseurat AS Roman sekä Lazion. AS Roman milanolaiset kaatoivat kotonaan 2-0 ja edellisellä ottelukierroksella rossoneri haki komean 0-3 vierasvoiton ilman Ciro Immobilea pelanneesta Laziosta.

AC Milanin parasta osastoa Lazioata vastaan olivat jo vuoden vaihteen jälkeen hyvin pelanneet tulisieluiset Zlatan Ibrahimovic sekä Anton Rebic. Kroatialainen Rebic on tehnyt neljään edelliseen kamppailuun kolme maalia ja helmikuussa Coppa Italian välierien ensimmäisessä osassa juuri hän iski ainoan maalin Juventuksen verkkoon.

Juventus syttymässä Sarri Ball peliin

Juventus palasi koronatauon jälkeen tositoimiin vaisusti. Joukkue pelasi tauon jälkeen ensimmäisessä ottelussa 0-0 tasapelin juuri AC Milanin kanssa Coppa Italian välierissä ja finaalissa viisi päivää myöhemmin Vanha Rouva jäi jälleen maaleitta finaaliottelussa Napolia vastaan. Tämän jälkeen Maurizio Sarrin ryhmän kone on kuitenkin lähtenyt liikkeelle ja kentällä on nähty välähdyksiä siitä koko kauden odotetusta kuuluisasta Sarri Ballista. Juventus on voittanut neljä ottelua putkeen Serie A:ssa hyvällä maalierolla 13 -2. Joukkueen jalokivi Paolo Dybala on osunut yhdessä Cristiano Ronaldon kanssa nyt neljässä ottelussa putkeen ja kaksikon yhteispeli näyttää viimeinkin toimivan.

Ronaldo osui Torinoa vastaan pitkän kuivan kauden jälkeen vaparista: 

Normaalitilanteessa tässä ottelussa oli helppo hypätä Juventuksen kelkkaan joukkueen viime ajan vireen vuoksi mutta vierailla on vaikea tilanne kokoonpanon suhteen. Sekä Paolo Dybala että aivan loistavasti viime kierrokset pelannut hollantilaistoppari Matthjis de Ligt ovat ottelusta sivussa korttitilien täyttymisen vuoksi. Dybalan tilalla nähtäneen Gonzalo Higuin kun de Ligtin korvaa Daniel Rugani joka on pelannut tällä kaudella vain seitsemän ottelua ja viimeksi helmikuussa.

Yhteenveto AC Milan – Juventus

AC Milan on varmasti tyytyväinen siihen, miten pelit ovat jatkuneet koronatauon jälkeen ja milanolaisilla on käynyt kieltämättä tuuri tämän ja edellisen ottelun suhteen, kiitos vastustajien kärkipelaajien pelikieltojen. Nämä joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kolmesti, otteluiden päättyessä tuloksin 1-0 (Juventus), 1-1 ja 0-0. Molemmat joukkueet ovat takoneet tämän ottelun alla reippaasti maaleja ja me uskomme molempien joukkueiden onnistuvan maalinteossa tässä ottelussa. Ja olisiko taas ne tutut maalintekijä tulostaululla eli Anton Rebic ja Cristiano Ronaldo?

Kerroinpoiminnot LeoVegas: 

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.77
  • C. Ronaldo tekee maalin – 2.30
  • Anton Rebic tekee maalin – 3.95

Iso peli

Tiistai-ilta, Serie A, iso derby. Ei ihan joka kaudella nähtävää herkkua. Nauti ja lyö vetoa maaleista!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä