Serie A: AC Milan - Udinese 19.01.2020, katseet Zlataniin

Zlatan Ibrahimovic palasi loppiaisena 06.01.2020 Serie A kentille. Ruotsalainen jäi paluuottelussa maaleitta mutta jo toisessa pelissä maalihanat aukesivat. Osuuko Zlatan jälleen otelussa Udinesea vastaan?
Serie A: AC Milan - Udinese
tammikuu 18,2020
13;30

Serie A: AC Milan – Udinese, milanolaisille toinen peräkkäinen voitto Zlatanin johdolla?

Italian Serie A sai joulutauolla uutta värinää, kun futismaailman yksi seuratuimmista nimistä, Zlatan Ibrahimovic, liittyi maan suurseuran AC Milanin riveihin. Milanolaiset ovat pelanneet tällä kaudella huonosti ja joukkue on pahasti jäämässä Euro-pelien ulkopuolelle nykyisillä tuloksilla. Zlatan pestattiinkin entisen seuransa pelastajaksi ja seuraavassa ottelussa ruotsalaisen onnistumisia punamustissa kaivataan isosti!

Unibetin kertoimet: Voittaja Serie A 2019/2020

AC Milan tarvitsee voittoja – Udinese kiusaa isompiaan

AC Milan kohtaa sunnuntaina jo 13.30 alkavassa ottelussa Udinesen. Ottelussa on isot panokset sillä joukkueet löytyvät sarjassa tällä hetkillä sijoilta 10. ja 12. vain yhden pisteen erolla. AC Milan on kymmenen pisteen päässä Mestarien liiga paikasta ja neljän pisteen päässä viimeisestä Eurooppa-liigan karsintapaikasta. Kotijoukkue tarvitsee kipeästi voiton, mikäli se haluaa pitää nämä unelmat hengissä.

Udinese ei tule päästämään AC Milania helpolla. Pikku-Zeebrat eivät ole voittaneet tällä kaudella suurseuroja mutta yhtä kaikki joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa ja se on voittanut muun muassa Torinon ja pelannut Napolin kanssa tasan eikä Inter saanut irti kuin 1-0 voiton vaikka Udinese pelasi tunnin vajaamiehisenä. Luvassa on siis hieno kamppailu tärkeistä sarjapisteistä!

Zlatan penkillä pari päivää sitten Coppa Italian avauksessa, sunnuntaina tulessa?

AC Milan  – Udinese vedonlyöntikertoimet otteluun  ja kertoimet Zlatanille

Joukkueiden neljä edellistä keskinäisestä ovat päättynyt kahdesti 1-1 ja kertaalleen molempien 1-0 voittoihin. Udinese on Serie A:n toiseksi tehottomin joukkue ja AC Milan kolmanneksi. Zlatanin duuni on parantaa milanolaisten maalisaraketta. Osuuko ruotsalainen toisessa ottelussa peräkkäin?

Tässä Unibetin tarjoamat maalikertoimet Zlatanille otteluun:

  • Zlatan tekee maalin – 1.88
  • Zlatan tekee avausmaalin – 3.08
  • Zlatan tekaa kaksi maalia – 6.00
  • Zlatan tekee hattutempun – 26.00

Muista vetokohteista on nostettava esille kotivoitto 1.57 sekä alle 2.5 peli 1.85. Kotijoukkueen voitolle nollapelillä saa sen sijaan lukeman 2.40. 

Zlatan IZ Back

Eihän tässä ole muuta vaihtoehtoa kuin laittaa Zlatania kupongille!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä