Serie A: AS Roma - Bologna 07.02.2020 Klo 21:45

Serie A:n perjantain ottelukierroksella on vain yksi ottelu kun AS Roma isännöi Bolognaa. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: AS Roma - Bologna
Helmikuu 07,2020
21:45

Serie A: AS Roma – Bologna,roomalaisille kolmas päänahka putkeen Bolognasta?

AS Roma isännöi Stadio Olimpicolla Bolognaa perjantai-iltana Italian Serie A:n ainoassa ottelussa. Giallorossi lähtee otteluun sarjataulukon viidenneltä sijalta, tilanteessa, jossa se ei ole onnistunut nappaamaan voittoa edelliseen kolmeen kotipeliin. Edellisestä viidestä Serie A pelistä Edin Dzekon tähdittämä joukkue on voittanut vain yhden, kuntopuntari pitää saada nyt pikaiseen nousuun tai muuten joukkue uhkaa valahtaa pois kisasta TOP 4 paikoille ja ensi kauden Mestarien liiga pelit jäävät haaveeksi. Joukkueiden kaksi edellistä ovat molemmat päättynyt roomalaisille lukemin 2-1. Tulosvetokertoimet povaavat perjantaille samaa lopputulosta alimmillaan noin 6.60 lukemilla.

Bologna ei ole voittanut AS Romaa vuosiin

Bologna on tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa Serie A:ssa ja edellisestä viidestä se on hävinnyt vain yhden. Bologna majailee Serie A:n sarjataulukossa sijalla 11., vain kahden pisteen päässä Euroopa-liigan karsintoihin oikeuttavasta kuudennesta sijasta ja sitä hallussa pitävästä Cagliarista. Tämä ottelu onkin äärimmäisen tärkeä todella tasaisen sarjan keskikastin marssijärjestyksen kannalta. Bologna on voittanut AS Roman vieraskentällä viimeksi vuonna 2012 joten paljon on virrannut vettä Reno joessa niistä juhlista.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Yhteenveto: AS Roma – Bologna

AS Roma on onnistunut maalinteossa kuudessa peräkkäisessä ottelussa ja se on tehnyt keskimäärin 1.8 maalia tällä kaudella kotikentällään pelaamissa otteluissa. Bologna ei ole onnistunut pitämään maaliaan puhtaana edelliseen kahdeksaantoista otteluun. Se on päästänyt keskimäärin 1.6 maalia vieraissa. Näitä trendejä seuraten uskomme AS Roman yli 1.5 maaliin. Mielenkiintoisena yksityiskohtana todettakoon, että AS Roma on tehnyt kotipeleissä ensimmäisen maalin keskimäärin 34 peliminuutin kohdalla. Bologna vastaavasti on päästänyt ensimmäisen maalin vieraissa useimmiten saman 34. peliminuutin aikana. Ensimmäisellä puoliajalla yli 0.5 maalia?

Nostamme otteluun seuraavat kertoimet Unibetilta;

  • AS Roma yli 1.5 maalia – 1.49
  • AS Roma tekee maalin 1. puoliajalla – 1.49
  • AS Roma voittaa 1. puoliajan – 2.05
  • Maali tehty 0:00 – 29.59, EI – 2.28

 

AS Roma

AS Roma vahvoilla mutta edessä voi olla tiukka ottelu. Lyö vetoa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä