Serie A: AS Roma - Juventus 12.1.2020 klo 21:45

Italian Serie A:ssa pelataan sunnuntaina monta ottelua. Ehkä mielenkiintoisin kamppailu käydään Roomassa jossa AS Roma haastaa Vanhan Rouvan Juventuksen. Miten ottelu päättyy? Lue vihje ja katso vedonlyöntikertoimet.
AS Roma - Juventus
tammikuu 12,2020
21:45

Serie A:  AS Roma – Juventus 12.1 – Otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Sunnuntaina pelataan Serie A:ssa mielenkiintoinen kohtaaminen, kun ikuisen kaupungin Rooman toinen suurseura AS Roma isännöi yhdeksättä peräkkäistä maansa mestaruutta jahtaavaa Juventusta. Vierasjoukkue lähtee hakemaan ottelussa jatkoa loistavalle 0 – 4 voitolle Cagliarista sekä hyvitystä viime kauden 2 – 0 tappiolle Stadio Olimpicolla. AS Roma sen sijaan haluaa unohtaa edellisen kierroksen kotitappion Torinolle ja saalistaa lisäpisteitä, joiden turvin se sementoisi paikkaansa neljän parhaan joukossa. Ottelun pitkävetokertoimet ovat isäntiä vastaan 3.15 – 3.75 – 2.25.

KUUMIMMAT FUTISEXTRAT

AS Roma pelaa kelpo kautta

AS Roma oli ennen edellisen kierroksen häviötä seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa (kaikki kilpailut huomioiden) sekä neljän ottelun voittoputkessa Serie A:ssa. Kotikentällä joukkue ei ole taipunut kuin kahdesti, sarjan kolmannella kierroksella Atalantalle ja nyt Torinolle ottelussa, jossa roomalaiset rakensivat 25 maalintekopaikkaa ja laukoivat maalia kohti peräti 15 kertaa… AS Roma on tehnyt tällä kaudella keskimäärin kaksi maalia per peli, omissa on soinut 1.44/ottelu. AS Roma on pelannut tällä kaudella kaiken kaikkiaan ihan hyvin vaikka loukkaantumiset ovat kiusanneet seuraa. Ottelussa Juventusta vastaan sivussa ovat todennäköisesti muun muassa Henrik Mkhitaryan, Javier Pastore, Justin Kluivert ja David Zappacosta.

Täysikuu on ilmeisesti sekoittanut suomalaisten lisäksi AS Roman maskotin…. 

Juventus ja Cristiano Ronaldo aloittivat vuoden 2020 vahvasti

Juventus on parasta aikaa sarjakakkosena, Interin olleessa ykkönen paremmalla maalierolla. Juventus lähti joululomille ristiriitaisissa tunnelmissa, sillä joukkue voitti joulukuussa kolme ottelua, mutta samalla se pelasi tasan Sassuolon kanssa ja hävisi peräti kahdesti Laziolle lukemin 3 – 1. Vuosi 2020 näytti alkavan myös tahmeasti, kun ottelu Cagliaria vastaan oli 1. puoliajan jälkeen 0 – 0. Tämän jälkeen alkoi kuitenkin CR7 show, hattutemppu ja game over. Jatkuuko hyvä vire Rooman vierailulla? Juventus on tehnyt tällä kaudella keskimäärin 1.44 maalia per peli ja päästänyt 0.89. Luvut ovat roomalaisia maltillisemmat.

AS Roma – Juventus yhteenveto

Uskomme että ottelussa nähdään maali molemmissa päissä kenttää ja yhteensä mahdollisesti yli 2.5 maalia. AS Roma pelaa hyvä kautta ja hyvää ajanjaksoa. Juventus-puolustus ei taas ole loistanut kuten aikaisemmilla kausilla, joten eiköhän roomalaiset osu kotiyleisön edessä. Juventus on pelannut kaikkien kärkiseurojen kanssa iso maalisia pelejä. 3 – 1 tulokset kahdesti Lazion kanssa, 2 – 1 sekä Napolia ja Interiä vastaan kun Atalanta ottelussa mätettiin jopa seitsemän maalia 4 -3 päättyneessä ottelussa.

Nostamme Fastbetiltä seuraavat pelivalinnat:

fastbet vedonlyönti

Kumpi aloittaa maalinteon?

AS Roma aloittaa, Juventus vastaa. Nähdäänkö perinteinen 2 - 1 - 1 - 2 lopputulos? Lyö vetoa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä