Serie A: AS Roma - Lazio 26.1.2020 Klo 19.00, Immobilen maalivire jatkuu?

Serie A:n sunnuntain alkuillan starttaa Ikuisen kaupungin derby AS Roma vs. Lazio! Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: AS Roma - Napoli
tammikuu 26,2020
19:00

Serie A: AS Roma – SS Lazio, Derby Della Capitale

Italian Serie A: Derby Della Capitale, AS Roma vs. Lazio, Stadio Olimpico. Huikea ottelu luvassa! Rooman paikallisottelua pidetään yhtenä futismaailman parhaimpana rivalrynä. Ottelussa taistellaan joka kerta tosissaan, lähes verissä päin kaupungin herruudesta niin kentällä kuin katsomossakin.

Sunnuntai-illan ottelussa on vielä erityinen extralataus, kun joukkueet löytyvät sarjataulukoista sijoilta 3. ja 4. Lazio on hienon kauden ansioista sarjakolmonen 45 pisteellä, AS Roman yrittäessä ottaa kiinni joukkueen seitsemän pisteen etumatkaa. Pitkävetokertoimet otteluun ovat todella tasaiset, 2.80 – 3.60 – 2.50. Normaalisti derbyissä voi nojata kotietuun mutta ei tässä otteluparissa jossa Stadio Olimpico toimii molempien jengien kotikenttänä. Tasapeli?

AS Roma menossa Mestarien liigaan

AS Roman kausi on ollut niin sanotusti ”mukiin menevä”, joukkue löytyy tälläkin kaudella TOP 4:sta mutta taistelu mestaruudesta on jäänyt haaveeksi. Edellisestä viidestä ottelusta Rooma on voittanut kolme, kaksi peräkkäistä tappiota tulivat kotikentällä molemmille torinolaisille Juventukselle sekä FC Torinolle. Kotiedusta ei ole AS Romalla ollut tällä kaudella mitään tietoa, joukkue on voittanut kymmenestä kotiottelusta vain viisi. Giallorossi on kuitenkin tilastojen valossa onnistunut kotiotteluissa tekemään vähintään 1.90 maalia.

SUPERBOWL KISA - COOLBET

Laziolla mahdollisuudet jopa mestaruuteen?

Lazio taistelee tällä kaudella periaatteessa jopa Scudettosta. Joukkue on kuuden pisteen päässä Juventuksesta (jonka Lazio voitti kahdesti joulukuussa lukemin 3 -1) ja vain kahden pisteen päässä sarjassa toisena olevasta Interistä. Lazio on ollut tällä kaudella todella tehokas tekemään maaleja ja joukkue on nyt Serie A:n toiseksi eniten maaleja tehnyt joukkue 46 osumalla, Ciro Immobile on tehnyt maaleista peräti 23 ja syöttänyt 5. Lazio on voittanut 6/9 vierasotteluaan ja tehnyt niissä keskimäärin 1.78 maalia, suurimman osan toisella puoliajalla.

Yhteenveto: AS Roma – Lazio

5/7 edellistä keskinäistä kohtaamista ovat tarjonneet katsojille yli 2.5 maalia sekä molempien joukkueiden maalin. Niin ikään kaikki pelit huomioiden 5/7 Lazion edellistä ottelua ovat olleet yli 2.5 maalin pelejä, AS Roma sen sijaan ei ole pitänyt kolmeen edelliseen otteluun nollapeliä.  Poimimme otteluun seuraavat kertoimet Coolbetiltä :

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.45
  • Ottelussa yli 2.5 maalia   – 1.59
  • Immobile tekee ottelussa maalin  – 1.79
  • Lazio voittaa (tasapelissä ei vetoa) – 1.76

Rooman derbyn jälkeen starttaa huippuottelu Napoli – Juventus, poimi otteluun alta korotetut voittajakertoimet!

tehostetut serie a

Molemmissa päissä soi?

Eiköhän tässä ottelussa nähdä vähintään yhdet maalit molemmille joukkueille? Lyö vetoa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä