Serie A: AS Roma - Napoli 2.11.2019 klo 16.00

Italian Serie A:ssa pelataan lauantaina huippuottelu AS Roma vs. Napoli!
AS Roma - Napoli
Marraskuu 02,2019
16:00

Serie A:  AS Roma – Napoli otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Ikuisessa kaupungissa Roomassa pelataan lauantaina Serie A:n huippuottelu, kun AS Roma isännöi Stadio Olimpicolla Napolia.  Molemmat joukkueet löytyvät tällä hetkellä TOP 6:sta vain yhden pisteen erolla toisistaan. Mikä on marssijärjestys sarjataulukossa lauantain ottelun jälkeen vai päädytäänkö ottelussa tasapeliin? Vedonlyöntikertoimet ottelun voittajalle jakautuvat kutkuttavasti tasan, kun esimeriksi peliyhtiö Fastbet tarjoaa markkinoiden parhaat pitkävetokertoimet lukemin 2.65 – 3.60 – 2.65.

AS Roman sairasosato tyhjenemässä

AS Roma on pelannut kymmenen ottelua, joista se on voittanut viisi, pelannut neljä tasan ja kärsinyt vasta yhden tappion. AS Roma aloitti kauden hyvin mutta useiden loukkaantumisten myötä joukkueen maalinteko on ollut paikoittain tukossa. Ennen viikonlopun 2 – 1 AC Milan voittoa roomalaiset pelasivat neljä peräkkäistä tasapeliä eikä joukkue onnistunut näissä otteluissa tekemään kuin korkeintaan yhden maalin per peli. Sairasosasto on kuitenkin tyhjenemässä ja muun muassa Edin Dzeko ja Justin Kluivert ovat onnistuneet heti palattuaan maalinteossa. AS Roman pelitapa on hyökkäävä ja se tulee pelaamaan juuri tätä omaa peliään lauantaina kotistadionilla Napolia vastaan.

Napolin tehotrio jauhaa maaleja

Carlos Ancelottin Napoli on tehnyt tällä kaudella kymmenessä ottelussa jo kaksikymmentä maalia. Napolin pelien maalikeskiarvo kaudella on ollut 3.3 per ottelu. Joukkueen kova kolmikko Arkadiusz Milik, Dries Mertens ja Lorenzo Insigne omaavat potentiaalin iskeä pallon verkkoon mitä tahansa joukkuetta vastaan emmekä usko Napolin jäävän nollille AS Romaa vastaan. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa viime maaliskuussa Napoli kävi 1 – 4 ryöstöretkellä Roomassa. Ottelussa onnistuivat maalinteossa sekä Milik että Mertens…

Yhteenveto

Ottelusta on luvassa tasainen kamppailu. Molemmat joukkueet tykkäävät hyökätä ja me uskomme, että voittaja ratkaistaan maalintekokilpailulla eikä sillä kumpi parkkeeraa paremmin bussin kuudentoistarajalle. Joukkueiden kolme edellistä kohtaamista ovat tuottaneet yhteensä 13 maalia ja molempien joukkueiden alkukauden kaikkien otteluiden yhteenlaskettu maalikeskiarvo on yli 2.5 maalia per peli.

Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt

Molemmat osuvat!

Pelivalintamme otteluun on Fastbetin tarjoama kerroin 1.83 kohteelle ”Molemmat joukkueet tekevät maalin + ottelussa yli 2.5 maalia” Mitä sinä betsaat?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä