Serie A: Atalanta - AC Milan 22.12.2019 klo 13:30

Italian Serie A:ssa pelataan sunnuntaina 22.12 viimeiset ottelut vuoden 2019 puolella. Vihjeessämme nostamme kierrokselta tarkasteluun ottelun Atalanta - AC Milan. Miten ottelu päättyy? Lue vihje ja katso vedonlyöntikertoimet.
Atalanta - AC Milan
Joulukuu 22,2019
13:30

Serie A:  Atalanta – AC Milan 22.12 – Otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Italian Serie A:ssa pelataan sunnuntaina neljä ottelua. Meidän mielestä päivän mielenkiintoisin kamppailu on Atalantan ja AC Milanin välinen kohtaaminen. Mestarien liigan jatkopeleihin tänä syksynä sensaatiomaisesti edennyt Atalanta on ottelun iso ennakkosuosikki. Esimerkiksi peliyhtiö Fastbet tarjoaa otteluun seuraavat pitkävetokertoimet bergamolaisten hyväksi 1.87 – 3.85 – 4.30.

Atalanta mässäilee maaleilla

Atalanta on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan neljä. Otannan ainoa tappio tuli edellisessä ottelussa Bologanan vieraana ja se oli samalla ainoa ottelu, jossa Atalanta jäi viidessä edellisessä alle kahden tehdyn maalin. Atalanta on tullut viime vuosina tutuksi iso maalisena joukkueena ja se onkin tällä hetkellä Lazion kanssa tehnyt Serie A:ssa enemmän maaleja (38) kuin muut joukkueet. Atalanta löytyy sarjataulukosta tällä hetkellä sijalta 6. ja sen voisi sanoa jopa olevan pieni pettymys viime kauden kolmoselle. Illan vastus AC Milan hönkii Atalantan niskaan seitsemän pisteen päässä sijalla 10.

AC Milan ei mässäile maaleilla

AC Milan ei ole ollut vuosiin se sama AC Milan, jonka monet muistavat 2000 – luvun alusta. Tämänkin kauden alku on ollut milanolaisille melko surkea. Hyvin kuvaavaa on se, että AC Milan on tehnyt kuudessatoista ottelusta vain 16 maalia, joka on peräti 22 häkkiä vähemmän kuin isäntäjoukkue Atalantalla. AC Milan on voittanut ja pelannut kaksi tasan viidestä edellisestä ottelusta. Maaleja näissä otteluissa on syntynyt viisi, joista kolme tuli Bolognan vieraissa toissa kierroksella ottelussa, joka päättyi 2 – 3. Milanin paras maalintekijä tällä kaudella on ollut Krzysztof Piatek neljällä maalilla.

Atalanta – AC Milan yhteenveto

Sunnuntain ottelussa on jaossa isot pisteet. Atalanta haluaa nousta TOP 4 jengien joukkoon, kun taas AC Milan tavoittelee TOP 6:sta. Joukkueiden viidessä edellisessä keskinäisessä on pelattu kolme tasuria ja neljästi molemmat joukkueet ovat onnistuneet vähintään kerran maalinteossa. Atalantan hyökkäys on rautaa mutta samalla puolustus on tilastojen valossa heikoin TOP 10 joukkueista, joka tarjoaa AC Milanille mahdollisuuden tehdä maalin. Nostamme Fastbetiltä seuraavat pelivalinnat:

fastbet vedonlyönti

Kotivoitto tai tasapeli, sama se...

... kunhan molemmat jengit osuvat! Lyö oma vetosi ennen kuin kertoimet laskevat!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä