Serie A: Atalanta - AC Milan 16.02.2019 klo 21.30

Atalanta ei ole hävinnyt seitsemään otteluun, jatkuuko tämä trendi AC Milanin kustannuksella?
Atalanta - AC Milan
Helmikuu 16,2019
21:30

Serie A: Atalanta – AC Milan otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Italian Serie A:ssa pelataan lauantaina mielenkiintoinen ottelu, kun kaksi kovassa formissa olevaa joukkuetta, Atalanta ja AC Milan ottavat mittaa paremmuudestaan.  Joukkueet löytyvät tällä hetkellä sarjataulukosta sijoilta 4. ja 5. eikä joukkueilla ole kuin yhden pisteen ero. Molemmat joukkueet lähtevät illan kamppailuun voitot vyöllään. Ottelun merkitys on siinä mielessä valta, että Serie A:n nelonen ponnistaa ensi kaudella Mestarien liigaan, kun vitosen on tyytyminen Eurooppa-liigan karkeloihin.

Kertoimet esimerkiksi peliyhtiö Betsafella ovat reilusti kotijoukkueen puolella lukemin 2.05 – 3.50 – 3.65. Miten sinä uskot ottelun päättyvän? Lue ennakko ja lyö vetoa!

Atalanta pelaa iloista jalkapalloa

Atalanta on ehdottomasti tämän kauden Italian Serie A:n piristysruiske. Niin sanotusti pikkuseuroihin kuuluva Atalanta on kaikki kilpailu huomioon ottaen tällä hetkellä seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa. Putkessa saavutetuista päänahoista varmasti maukkain on Juventuksen jonka Atalanta pesi Coppa Italiassa lukemin 3 – 0. Atalanta on tehnyt tällä kaudella Serie A:ssa toiseksi eniten maaleja, 50 kappaletta. Tästä iso siivu menee joukkueen kolumbialaiselle hyökkääjälle Duvan Zapatalle, joka on tehnyt kaikissa kilpailussa peräti 18 maalia edellisessä 12 kamppailussa. Zapatalta onkin lupa odottaa onnistumista myös Rossoneria vastaan. Miehen maalille saa Betsafelta kertoimen 2.40

Atalantan mahdollinen avauskokoonpano:

Berisha; Palomino, Mancini, Toloi; Castagne, Roon, Freuler, Hateboer; Ilicic, Gomez; Zapata

Juventuksella loukkaantumishuolia sekä Mestarien liiga stressiä

AC Milanilla on ollut viime viikkoina vaikea otteluohjelma, josta joukkue on kuitenkin selvinnyt kunniakkaasti. Joukkue on viiden ottelun tappiottomassa putkessa siitä huolimatta, että viiteen edelliseen mahtuu peräti kaksi kohtaamista Napolin kanssa sekä yksi sapeleiden kalistelu AS Romaa vastaan. AC Milanin ehdottomasti suurin peto ja pelote on tällä hetkellä joukkueen fanien uusi puolalainen lemmikki Krzysztof Piatek, joka on iskenyt kolme häkkiä edellisessä neljässä ottelussa uudessa seurassaan. Milanossa ei enää edes muisteta, että Piatek tuli seuraan Gonzalo Higuainin tilalle. Puolalaisen maalille saa otteluun kertoimen 2.80 ja sitä kannattaa ehdottomasti harkita.

AC Milanin mahdollinen avauskokoonpano:

Donnarumma; Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez; Paqueta, Bakayoko, Kessie; Suso, Piatek, Calhanoglu

 

Tasaista

Neljä viidestä joukkueiden edellisestä kohtaamisesta ovat päättyneet tasan. Lähdemme odottamaan tästäkin kamppailusta tasuria kertoimella 3.40. Myös edellä esitellyt maalintekijä kertoimet kannattaa pitää mielessä.

Aseta vetosi