Serie A: Atalanta - Juventus 23.11.2019 klo 16:00

Italian Serie A:ssa kohtaavat lauantaina sarjakärki Juventus sekä jälleen kauden hienosti aloittanut Atalanta. Ottelu on yksi Serie A:n tämän kauden kärkitaisteluista.
Atalanta - Juventus
Marraskuu 23,2019
16:00

Serie A:  Atalanta – Juventus otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Italian Serie A kuten muutkin isot jalkapallosarjat palaavat tänä viikonloppuna normaaliin päiväjärjestykseen maaottelutauon jälkeen. Bergamossa nähdään lauantaina mielenkiintoinen sarjan kärkipään ottelu, kun erittäin maalirikasjoukkue Atalanta isännöi Italian ykkösseuraa Juventusta.

Atalanta pystyy kaatamaan isoja

Atalanta lähtee otteluun pienenä altavastaajana mutta pitkävetokertoimet joukkueiden voitolle ovat yllättävänkin tasaiset 2.95 – 3.45 – 2.35. Atalanta ei ole voittanut kaikki kilpailut huomioon ottaen kuin yhden kamppailun edellisestä viidestä mutta ainoa voitto näistä tuli murskalukemin 7-1 Udinesesta ja mukaan mahtuu myös 1-1 kotitasuri Manchester Cityä vastaan. Kolmessa edellisessä joukkueiden keskinäisessä kohtaamisessa on pelattu kaksi tasapeliä ja yhdessä näissä voitto on mennyt Atalantalle. Ei siis ihme, että kertoimet ovat lähellä toisiaan.

Juventus otteluruuhkassa ja pelaajat ”kiukuttelevat”

Juventus-pelaajat ovat tällä hetkellä melkoisessa otteluruuhkassa. Lähes kaikki joukkueen pelaajat olivat viime viikolla maajoukkuetehtävissä ja Atalanta ottelun jälkeen pitää valmistautua jo tiistain Mestarien liigan otteluun Atletico Madridia vastaan. Kaiken lisäksi maalinteko on tulivoimaisella joukkueella edelleen tervan juontia. Tähän kun lisätään se että Cristiano Ronaldo kiukuttelee, Matthjis de Ligt katuu, ettei siirtynyt Barcelonaan ja Emre Can on tyytymätön peliajan puutteeseen (tai näin media ainakin maalailee asioita) niin Atalantalla on tuhannen taalan paikka nyhtää Vanhalta Rouvalta jälleen pisteitä. Uskomme että ottelun alku tulee olemaan jälkeen kerran vaikea Juvelle ja Atalanta saattaa hyvin avata maalihanat ottelussa. Juventus tuskin kuitenkaan jää nollille, joten yksi suosittelemamme pelivalinta otteluun on BTS – Molemmat joukkueet tekevät maalin.

Tässä muutama pelivalinta otteluun:

888: Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.60

Mr Green: Maali molemmilla puoliajoilla – 1.60

Unibet: Atalanta voittaa 1. puoliajan (tasapelissä ei vetoa) – 2.00

Fastbet: Atalanta voittaa (tasapelissä ei vetoa) – 2.15

Ensin pelataan 90min + lisäaika....

....sitten Juventus voittaa. Se on ollut tämän kauden trendi mutta Atalantaa vastaan torinolaiset eivät voi odottaa viime hetkille asti. Luvassa tiukka kamppailu!

Aseta vetosi