Serie A: Atalanta - Lazio 24.6.2020 Klo 22:45 - Vihje ja Kertoimet

Saapasmaassa pelataan jälleen! Bergamossa luvassa maalijuhlat?
Serie A: Atalanta - Lazio
Kesäkuu 24,2020
20:30

Serie A: Atalanta – Lazio

Gewiss Stadium, Bergamo, Italia

Pitkävetokertoimet (888sport) 2.17 – 3.65 – 3.15

Atalanta on tappavan tehokas

Juventus, yksi Italian tulivoimaisimmista joukkueista, tuskaili koronatauon jälkeen peräti 203 minuuttia ennen kuin se sai tehtyä maalin kilpailullisessa ottelussa. Atalanta sen sijaan painoi tauon jälkeen ensimmäisessä ottelussaan Sassuoloa vastaan 66 minuuttiin neljä maalia ja osoitti että joukkue jatkaa tasan siitä mihin se ennen kauden keskeytystä jäi.

Atalanta teki neljässä viimeisessä kamppailussa ennen maaliskuussa alkanutta taukoa hurjat 17 maalia. Joukkueen tehtyjen maalien keskiarvo per peli Serie A kaudella 2019/20 on yhteensä 2.80. Atalantan iloksi joukkueen hurjat maalimäärät eivät ole vain yhden tai kahden pelaajan varassa, kun peräti kolme bergamolaista löytyy Serie A:n maalipörssin Top 10:stä: Luis Muriel (13 maalia), Duvan Zapata (13) sekä Josip Ilicic (15). Pelaajista viimeksi mainittu on tosin sivussa Lazio ottelusta loukkaantumisen vuoksi. Kolumbialainen Zapata on iskenyt viisi maalia kahteen edelliseen Serie A kierrokseen ja mies tulee varmasti aiheuttamaan keskiviikona harmaita hiuksia Lazion puolustukselle.

Lazion pakko voittaa

Tämä ottelu on Laziolle äärimmäisen tärkeä Scudetto-taistelun kannalta. Joukkue oli ennen tätä ottelukierrosta vain yhden pisteen päässä sarjaa johtavasta Juventuksesta. Torinolaiset kaatoivat omassa ottelussaan Bolognan, joten nyt on roomalaisten aika vastata. Tappio tästä voisi tietää Simone Inzaghin unelman murenemista.

Lazio on sarjan toiseksi maalirikkain joukkue Serie A:ssa Atalantan jälkeen. The Biancocelestin ykköstykki on Ciro Immobile peräti 27 osumalla. Lazio on tällä hetkellä yhdeksän ottelun tappiottomassa vierasputkessa seitsemällä voitolla ja kahdella tasapelillä. Putki on joukkueen pisin sitten vuoden 2003. Lazio herätteli maalinälkäänsä juhannuspäivänä kaatamalla Serie C joukkue Ternanan peräti 7-2. Monta maalia vieraat paukuttavat keskiviikkona?

Yhteenveto Atalanta – Lazio

Atalanta on tässä otteluparissa viiden ottelun tappiottomassa putkessa. Seitsemässä edellisen keskinäisen ottelun maalikeskiarvo on hurjat 4.1 maalia ja 92% Atalantan kotipeleistä on tarjonnut yli 2.5 osumaa. Ei tästä ottelusta voi yksinkertaisesti odottaa kuin maalirikasta kamppailua!

Kertoimet tarjoaa 888:

  • Molemmat tekevät maalin, yli 2.5 osumaa – 1.74
  • Ottelussa yli 3.5 maalia – 2.40
  • Yli 2.5 maalia, Zapata tekee maalin – 2.85

Kummalle tärkeät pisteet vai tasataanko?

Koronatauko on ohi ja nyt pelataan tosissaan europaikoista sekä mestaruudesta! Molemmat tarvitsevat nämä pisteet. Miten illan ottelussa käy? Betsaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä