Serie A: Atalanta - Napoli 02.07.2020 Klo 20:30 - Vihje ja Kertoimet

Serie A:n kärkitaistelu käy kuumana koronatauon jälkeen. Vankistaako Atalanta asemiaan TOP 4:ssä? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Atalanta - Napoli
Heinäkuu 02,2020
20:30

Serie A: Atalanta – Napoli

Stadio Luigi Ferrais, Genova, Italia

Pitkävetokertoimet (888sport) 7.50 – 4.50 – 1.45

Ottelussa mielenkiintoiset asetelmat

Italian Serie A kentille tapahtuu jälleen torstaina 2. heinäkuuta kun Atalanta isännöi Bergamossa SSC Napolia. Vedonlyöntisivut ovat asettaneet sarja nelosen Atalanta ottelussa ennakkosuosikiksi. Napoli kuitenkin tulee taistelemaan tosissaan pisteistä jotka avittaiset sen lähemmäksi sarjan vitossijaa ja edustuspaikkaan Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. Luvassa siis supermielenkiintoinen ottelu!

Atalanta takoo maaleja, maaleja ja maaleja

Atalanta on ollut viimeiset kaksi kautta yksi Euroopan ehdottomasti viihdyttävimmistä jalkapalloseuroista. Gian Piero Gasperin miehistö takoo maaleja ottelusta toiseen kuin liukuhihnalta eikä Atalantan pelit jätä ketään kylmäksi. Joukkue on iskenyt tällä kaudella Serie A:ssa 80 maalia, joista tasan puolet on syntynyt neljässätoista kotikentällä pelatussa ottelussa.

La Dea on tehnyt viimeiseen kahdeksaan sarjaotteluun järjettömät 30 byyriä. Edes kolmen kuukauden koronatauko ei saanut Atalantan virettä ruostumaan sillä joukkue on viimeistellyt tauon jälkeen kolmeen peliin yhteensä kymmenen maalia Sassuolon, Lazion sekä Udinesen verkkoon. Kaikki kilpailut huomioiden Atalanta lähtee tähän otteluun yhdeksän ottelun voittoputkessa. Edellisestä kymmenestä Serie A pelistä se ei ole hävinnyt yhtään.

Puolustaako Napoli itselleen pisteitä?

Gennaro Gattuson Napoli on tehnyt tällä kaudella 46 maalia. Napoli tunnettiin entisen valmentajan Maurizio Sarrin alaisuudessa Atalantan tavoin maalirikkaana joukkueena mutta nyt tulosta tehdään puolustuksen kautta vastaiskuihin luottaen. Napoli onkin päästänyt sarjassa TOP 3 joukkueiden jälkeen vähiten maaleja ja Partenopei muun muassa nollasi kokonaan Juventuksen tähtisikermän Coppa Italian finaalissa.

Kuten todettua tämä ottelu on Napolille tärkeä taistelussa vitospaikasta. Tällä hetkellä tuota viimeistä Eurooppa-liigaan oikeuttavaa paikkaa pitää hallussaan AS Roma. Napoli on kaikki kilpailut huomioiden yhdeksän ottelun tappiottomassa putkessa. Napoli on kuitenkin hävinnyt kaikki tämän kauden vierasreissunsa TOP 5 joukkueita vastaan, miten käy torstai-iltana?

Atalanta saa tänään apuja korkeammalta taholta: 

Yhteenveto Atalanta – Napoli

Napoli jos joku on joukkue, joka pystyy pitämään Atalanta maalijuhlat kurissa. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi 2-2 mutta sitä ennen neljä edellistä kohtaamista olivat kaikki alle 3.5 maalin pelejä.

Me uskomme, että tänään jäädään alle tuon rajan ottelun ison merkityksen vuoksi. Uskomme niin ikään, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa kuten yhdeksässä ottelussa edellisessä kahdessatoista tässä otteluparissa. Näillä puheilla voimmekin poimia kolme kerroin vaihtoehtoa.

Kertoimet tarjoaa 888:

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.40
  • Ottelussa alle 3.5 maalia – 1.65
  • Molemmat tekevät + alle 3.5 maalia – 3.25

Atalantan maalijuhlat vihdoin stoppiin?

Atalanta pelaa korkea oktaanista jalkapalloa ja tarjoaa paljon maaleja mutta pysäyttääkä Gennaro Gattuson Napoli ylettömät maalibakkanaalit? Betsaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä