Serie A: Atalanta - Sassuolo 21.6.2020 Klo 20:30 - Vihje ja Kertoimet

Saapasmaassa pelataan jälleen!
Serie A: Atalanta - Sassuolo
Kesäkuu 21,2020
20:30

Italiassa jatkuivat jalkapallopelit yli kolmen kuukauden tauon jälkeen kesäkuun puolivälin tienoilla Coppa Italian välierillä sekä finaalilla. Myös maan pääsarja Serie A pääsee jälleen tositoimiin, kun ensimmäiset ottelut aikoihin pelataan la 20 – su 21. kesäkuuta. Sunnuntaina on tulessa kaksi TOP 4 joukkuetta kun Atalanta kohtaa Sassuolon sekä Inter isännöi Sampdoriaa.

Jatkuuko Atalantan tehokas viimeistely?

Atalanta pelasi hyvin ennen koronataukoa, kun joukkue suuntasi pakkolomalle kahdeksan ottelun tappiottomassa putkessa (kaikki kilpailut huomioiden). Atalantalle tyypillisesti kaikissa näissä otteluissa nähtiin runsaasti maaleja, kun peräti 6/8 edellistä ottelua ovat olleet vähintään viiden maalin pelejä. Kaiken kaikkiaan kymmenessä edellisessä Atalantan ottelussa on viimeistelty yli 2.5 maalia. Coppa Italia kamppailut osoittivat, että joukkueet ovat ruosteessa eikä esimerkiksi tulivoimainen Juventus tehnyt kahdessa ottelussa yhtään pelitilanne maalia. Mikä on Atalantan maalipyssyjen Josip Ilicicin, Papu Gomez ja Duvan Zapatan vire?

Atalanta on Sassuololle myrkkyä

Sassuolo pelasi niin ikään pirteästi ennen taukoa. Joukkue voitti viimeisemmän kamppailunsa Bresciaa vastaan 3-0 ja kaiken kaikkiaan joukkue hävisi vain yhden kamppailun edellisestä viidestä. Atalanta on kuitenkin huomattavasti Bresciaa kovempi vastus ja vierailijoilla on hyvät neuvot kalliit, mikäli se mielii kaataa Atalantan. Sassuolo on hävinnyt kaikki viisi edellistä kohtaamistaan lohduttomalla maalierolla 5 – 18. Sunnuntain urakkaa ei yhtään edes auta se fakta, että joukkueen luottopuolustaja Filippo Romagna on poissa kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi.

Yhteenveto Atalanta – Sassuolo

Tässä ottelu parissa on nähty kuudessa edellisessä yli 2.5 maalia ja kolmessa putkeen yli 3.5 byyriä. Molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa kuudessa keskinäisessä edellisessä seitsemässä. Nämä trendit ovat hyvin selkeitä ja normaalitilanteessa houkuttavia mutta miten tauko näkyy otteissa? Uskomme Atalanta voittaa tämän mutta tulos voi olla mitä tahansa 2 – 0 ja 7 – 3 välillä.

Kertoimet tarjoaa 888:

  • Atalanta -1,5 – 1.93
  • Atalanta/Atalanta, Puoliaika/loppulos – 1.87

Atalanta nappaa arvokkaat pisteet?

Koronatauko on ohi ja nyt pelataan ensi kauden europaikoista tosissaan. Atalantan pitäisi kaataa Sassuolo ja napata tärkeät pisteet. Miten illan ottelusa käy? Betsaa!

Aseta vetosi