Serie A: Benevento - Inter 30.09.2020 klo 19:00, ottelussa rangaistuspotku!

Italian Serie A alkaa jälleen. Sarjanousija Benevento isännöi keskiviikkona mestariehdokas Interiä. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Benevento - Inter
Syyskuu 30,2020
19:00

Perparim Hetemaj takaisin Serie A kentillä

Italian Serie A:ssa on pelannut vuosien saatossa vain kymmenkunta suomalaista jalkapalloilijaa ja kaudella 2020/21 sinivalkoista väriä saapasmaan kentille tuo ainoastaan sarjanousija Beneventon riveissä taisteleva Perparim Hetemaj. Perpa on luonut pitkän uran Italiassa, härkämäinen keskikenttäpelaaja aloitti Italian taipaleensa jo vuonna 2009 Brescian riveissä. Saako Hetemaj säilytettyä Beneventon kanssa sarjapaikan vai onko jälleen edessä reissu Serie B:n puolelle?

Filippo ”Pippo” Inzaghin luotsaama Benevento voitti Serie B:n viime kaudella ylivoimaisesti 18 pisteen erolla sarjakakkoseen Crotoneen. Beneventon puolustus oli sarjan tiivein eikä se päästänyt 38 ottelussa kuin 27 takaiskumaalia ja tämän lisäksi Benevento teki 67 maalia, joka oli niin ikään sarjan paras tulos. Beneventon paras maalintekijä oli Marco Sau 13 osumallaan mutta mikä merkittävintä joukkueessa oli todella monta vähintään viiden maalin miestä. Hyvä osoitus Beneventon laajuudesta maalintekijäosastolla nähtiin heti kauden avauksessa Sampdoriaa vastaan, jonka Benventon voitti vieraissa 2-3, kaikki vieraiden maalit syntyivät tuossa ottelussa puolustajilta.

Benevento – Inter Live Stream

Haluatko katsoa Benevento – Inter ottelun ilmaiseksi, Unibetilla se onnistuu! Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Näin ollen näet pikkurahalla huippu-urheilua suorina lähetyksinä viikosta toiseen. Vanhana asiakkaana pääset heti käsiksi muun muassa kaikkiin tuleviin Serie A otteluihin – uutena asiakkaana löydät alta toimintaohjeet!

Toimi näin:

Siirry tästä Unibetin sivustolle ja rekisteröi ilmainen tili –>>

Tee ensimmäinen talletuksesi (min. 10€)

Pidä huoli, että sinulla on koko ajan yksi sentti (0,01€) pelitilillä

Saat kattavan valikoiman maailman parasta urheilua katsottavaksesi!

Ilmainen live stream serie a

Inter viihtyy vieraissa

Inter Milan on tämän kauden yksi suurimmista Scudetto suosikeista Juventuksen ohella. Antonio Conten miehistö on vahvin mitä Milanossa on nähty vuosiin. Otteluita ei kuitenkaan ratkaista paperilla vaan kentällä. Inter oli hävitä avauskamppailunsa kotona Fiorentinaa vastaan mutta aivan loppuhetkillä isketyt kaksi maalia toivat Contelle ja kumppaneille 4-3 voiton. Interin tehokaksikko Lautaro Martinez sekä Romelu Lukaku iskivät jälleen kerran maalin mieheen. Inter ei ole hävinnyt Serie A:ssa kuudesta edellisetä reissupelistä yhtään ja samassa otannassa kolmesti Inter on onnistunut nollaamaan otteluisännät.

Veikkaus Benevento – Inter

Uskomme Interin olevan ottelussa vahvempi mutta Benevento voi laittaa ennakkosuosikit ahtaalla kovalla taistelulla. Manageri Inzahgi on vanha AC Milan ikoni ja valmis piiskaamaan kotijoukkueensa kera vanhan vihollisensa verille. Kun altavastaajan taistelutahto on kova ja kentällä on Hetemajin kaltaisia sotureita niin rapatessa voi helposti roiskua. Serie A:ssa nähtiin sunnuntaina viidessä ottelussa peräti neljä rangaistuspotkua. Mikäli Inter saa vyörytettyä hyökkäyksiä kohti maalia niin Benevento voi sortua boksissa rikkeisiin. Myös käsipallot kumpaan tahansa päähän ovat nykyään lähes arkipäivää Serie A:ssa, joten otetaan vedonlyöntiin kohde ottelussa rangaistuspotku!

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Pilkkuja siellä, pilkkuja täällä.

Jalkapallokausi on alkanut runsailla rankkarimäärillä niin Italiassa kuin Englannissa. Keskiviikkona jälleen kerran pallo pilkulle?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä