Serie A: Bologna - Juventus 22.6.2020 Klo 22:45 - Vihje ja Kertoimet

Saapasmaassa pelataan jälleen ja taistelu mestaruudesta kuumenee entisestään!
Serie A: Bologna - Juventus
Kesäkuu 22,2020
22:45

Serie A: Bologna – Juventus

Stadio Renato Dall`Ara, Bologna, Italia

Pitkävetokertoimet (888sport) 5.50 – 3.90 – 1.62

Juventuksen pakko voittaa

Italian Serie A:n mestaruustaistelu käy kuumana ja tällä hetkellä Scudettossa kiinni oleva Juventus ei voi menettää enää pistettäkään, mikäli se haluaa pitää Lazion selkänsä takana koko loppukauden. Vanhan Rouvan ensimmäinen koetin kivi on vierasottelu sarjassa kymmenentenä olevaa Bolognaa vastaan. Juventus on pelannut koronatauon jälkeen kaksi ottelua Coppa Italiassa eikä se onnistunut tekemään kummassakaan pelissä yhtään maalia varsinaisella peliajalla. Nyt hanat on saatava auki tai mestaruus karkaa ja Maurizio Sarri voi etsiä ensi kaudeksi uutta työpaikkaa.

Ottelun todennäköiset kokoonpanot: 

Bologna tavoittee paikkaa Euro-kentille

Bolognan tilanne on todella mielenkiintoinen. Kuten todettua joukkue on sarjakymppi mutta sillä on vain viisi pistettä matkaa kuudenteen sijaan Eurooppa-liigan karsintoihin. I Rossoblù on kova kotijoukkue eikä se ole hävinnyt tällä kaudella kuin neljä ottelua Stadio Renato Dall’Aralla. Siniša Mihajlović’sin Bologna tulee taistelemaan tässä ottelussa täysillä pisteistä ja mikäli Cristiano Ronaldon ja kumppaneiden ruuti on vielä yhtä märkää kuin Coppa Italiassa niin ilmassa leijuu yllätyksen ainekset.

Yhteenveto Bologna – Juventus

Juventus on voittanut tässä otteluparissa kahdeksan edellistä kohtaamista ja 7/8 ottelussa Juventus on osunut Bolognaa vastaan vähintään kahdesti. Torinolaiset lähtevät tähän kamppailuun luonnollisesti ennakkosuosikkeina mutta tauon jälkeiset kaksi ottelua eivät ole vakuuttaneet hyökkäyssuuntaan. Puolustuspeli mustavalkoisilla sen sijaan on toiminut, kun sekä AC Milan että Napoli jäivät cupissa nollille.

Vetomarkkinat odottavat ottelusta yli 2.5 maalin peliä mutta me uimme vastavirtaan. Juventus puolustus on kivikova ja kaksi edellistä Bolognassa pelattua keskinäistä ovat päättyneet tuloksin 0-1 sekä 0-2. Me odotamme, että Juventus raapii pisteet tavalla tai toisella mutta tästä ottelusta ei tule maalijuhlaa.

Kertoimet tarjoaa 888:

  • Alle 2.5 maalia – 2.12
  • Juventus voittaa, ottelussa alle 4.5 maalia (Match combo) – 1.96

Juventus nappaa arvokkaat pisteet?

Koronatauko on ohi ja nyt pelataan sekä europakoista ja mestaruuresta tosissaan. Miten illan ottelusa käy, ottaako Vanha Rouva jälleen kerran voiton vaikka peli ei loista? Betsaa!

Aseta vetosi