Serie A: Bologna - Parma 24.11 - Derby dell'Emilia

Italian Serie A:ssa pelataan sunnuntain aamupäivällä koillisen-Italian derby. Tasaista vääntöä luvassa?
Bologna - Parma
Marraskuu 24,2019
13:30

Serie A:  Bologna – Parma otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Sunnuntaiaamupäivän Serie A kierros tarjoaa kello 13.30 alkaen mielenkiintoisen Derby dell`Emilian jossa Bologna sekä Parma ottavat mittaa Italian koillisosan herruudesta. Bologna ja Parma ovat Emilia-Romagna seuran kaksi suurinta seuraa ja rivalry on saanut alkunsa 1980 – luvulla kun molemmat joukkueet pelasivat vielä Serie C:ssä. Ottelussa on tarjolla sunnuntaina isot pisteet erityisesti kotijoukkue Bolognalle, joka nousisi voitolla putoamisviivan yläpuolelta lähemmäksi sarjan keskikastia, Parman taas ollessa vain viiden pisteen päässä Eurooppa-liigan karsintapaikasta ja kuudennesta sijasta.

Bologna niin lähellä pisteitä mutta…

Bolognan tilastot edellisistä otteluista ovat synkät. Joukkueella on kymmenestä edellisestä Serie A ottelusta vain kaksi voittoa ja nämä ovat Sampdoriasta sekä Bresciasta jotka ovat pahnanpohjimmaisina sarjataulukossa. Bologna on saanut tällä kaudella aikaiseksi hienoja taisteluja suurseuroja vastaan mutta palkinto on jäänyt aina puutumaan, kun esimerkiksi Inter ja As Roma ovat napanneet aiemmin kaudella 1 – 2 vierasvoitot lisäajalla tulleiden voittomaalien turvin eikä Juventuskaan päässyt nimessään helpolla ottelussa Bolognaa vastaan. Seura vaihtoi hetki ennen maaottelutaukoa valmentajan, joko tauon aikana olisi saatua hiottua kuviot niin sanotusti kuntoon?

Ensi vuoden derbyssä Zlatan mukana derbyssä?

Parma tavoittelee Euro-paikkaa

Parma on pelannut tällä kaudella pirteästi ja joukkueella voi olla hyvät saumat viimeisiin Euro-paikkoihin, jos seura pystyy jatkamaan tasaista suorittamista läpi kauden. Edelliset kymmenen ottelua ovat tuottaneet Parmalle neljä voittoa edellisestä viidestä kamppailusta joukkue on hävinnyt vain yhden. Edellisellä kierroksella Parma voitti kotonaan AS Roman 2 – 0 ja noin kuukausi sitten se pelasi 2 – 2 tasan Interin vieraissa. Tässä se pieni ero, jonka turvin Parma on sarjataulukossa huomattavasti Bolognaa korkeammalla.

Yhteenveto ja vedonlyöntikertoimet

Derby dell`Emilia on ollut vuosien saatossa tasainen. 43 kohtaamista 12 voittoa Bolognalle, 12 voittoa Parmalle ja 19 tasapeliä. Bologna voitti edellisen kohtaamisen toukokuussa kotonaan 4 – 1 ja sitä ennen pelattiin peräti kolme tasuria tuloksin 0-0, 1-1,1-1. Kertoimien valossa Bolognaa pidetään ennakkosuosikkina jopa yllättävän isoin lukemin 1.80 – 3.85 – 4.20 (888). Ottelusta tulee varmasti tasainen kamppailu pisteistä ja uskomme molempien joukkueiden maalintekoon. Tässä muutama veto poiminta sunnuntai aamupäivään:

888: BTTS – 1.74

ZulaBet: Yli 2.5 malia – 1.80

CasinoWinner: Parma X2 – 1.98

Tasapeli vai nappaako toinen 13. keskinäisen voiton?

Olisiko se maali molempiin päihin sunnuntain alkajaisiksi?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä