Serie A: Brescia - Inter 29.10.2019 klo 22.00

Italian Serie A:ssa kohtaavat tiistaina Jesse Jorosen edustama Brescia sekä Inter Milan. Vierasjoukkue on ottelun suursuosikki!
Brescia - Inter
Lokakuu 29,2019
22.00

Serie A:  Brescia – Inter otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Serie A:ssa pelataan kauden ensimmäinen viikkokierros. Tiistai-illan mielenkiintoisin kamppailu on ehdottomasti suomalaismaalivahti Jesse Jorosen edustaman Brescian sekä suomessakin paljon faneja omaavan Inter Milanin kohtaaminen. Saako sarjanousija laitettua kotikentällään kampoihin Serie A:n kärkiseuralle vai onko lopputulos niin selvä kuin esimerkiksi Bethardin vedonlyöntikertoimet (6.50 – 4.45 – 1.53) antavat odottaa?

Brescia osunut isoja vastaan – Inter jyrää silti yli

Brescia on onnistunut tällä kaudella hienosti maalinteossa muun muassa Juventusta ja Napolia vastaan laittaen Interin tavoin mestaruudesta taistelevat seurat koville. Sarjan kahdeksan ensimmäistä ottelua eivät ole kuitenkaan tuottaneet tähän mennessä kuin kaksi voittoa ja yhden tasapelin. Näillä tilastoilla joukkue on putoamisvaarassa. Me emme anna otteluun Brescialle juurikaan menestymismahdollisuuksia vaan uskomme Interin hoitavan kamppailun. Milanolaiset janoavat varmasti pisteitä viikonlopun Parma tasapelin jälkeen, jonka vuoksi Antonio Conten miehistö ei noussut pisteissä Juventuksen ohi.

Inter voittaa – Pureeko vanha koira Mario Balotelli?

Yhdeksässä Interin yhdestätoista edellisestä vierasottelussa on tehty yli 2.5 maalia, tälle kohteelle saa Bethardilta kamppailuun kertoimen 1.67. Inter ei missään nimessä tule jäämään ottelussa nollille ja uskomme että myös Brescia onnistuu maalinteossa kuten se teki Juvea ja Napolia vastaan. Kohteelle molemmat joukkueet tekevät maali on tarjolla kerroin 1.80. Ja kun nämä kaksi lyö yhteen, molemmat joukkueet tekevät maalin ja ottelussa yli 2.5 maalia niin muodostuu kerroin 2.15. 

Valmennus ja fanit odottavat kotijoukkuuen suurimmalta tähdeltä Mario Balotellilta maaleja! Osuuko mies entistä seuraansa vastaan?

Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt

Kuka tekee ja monta laitetaan?

Yksi ottelun ehdottomasti seuratuimmista hahmoista on kotijoukkueen Mario Balotelli Pureeko kotikaupungin oma poika entistä seuraansa Interiä? Lyö vetoa maalintekijöistä tai maalimääristä Bethardilla!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä