Serie A: Genoa - Juventus 30.6.2020 Klo 22:45 - Vihje ja Kertoimet

Serie A:n mestaruustaistelu käy kuumana koronatauon jälkeen. Vankistaako Juventus asemiaan sarjakärkenä? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Genoa - Juventus
Kesäkuu 30,2020
22:45

Serie A: Genoa – Juventus

Stadio Luigi Ferrais, Genova, Italia

Pitkävetokertoimet (888sport) 7.50 – 4.50 – 1.45

Ottelussa yksi ennakkosuosikki

Italian Serie A kentille tapahtuu jälleen tiistaina 30. kesäkuuta kun molemmat vahvat mestarikandidaatit Lazio sekä Juventus ovat tulessa vierasotteluissa. Lazio matkustaa Torinoon Torino FC:n vieraaksi, kun taas Juventus lähtee kaupungista kohdatakseen Genoan Stadio Luigi Ferrarisilla Genovassa. Vanha rouva on ylivoimainen ennakkosuosikki kello 22.45 alkavassa ottelussa

Genoa tarvitsisi kipeästi voiton

Genoa on tiistaina kovan paikan edessä. Joukkue on vain yhden pisteen turvin putoamisviivan yläpuolella ja joukkue tarvitsisi kipeästi voiton. Kysymys kuulee miten se voisi selättää Juventuksen?

Genoa voitti viime kaudella juuri tämän samaisen kevätkierroksen kotipelinsä hienosti lukemin 2-0. Tuossa ottelussa maalinteossa onnistuivat Goran Pandev sekä ex-juventini Stefano Sturaro. Tämä kaksikko on edelleen vastuussa kotijoukkueen tehoista ja tällä kaudella vain kerran osunut Sturaro nauttisi varmasti jälleen entisen seuran kyyköttämisestä. Genoa on vienyt tässä ottelussa vakuuttavasti 3/5 edellistä Genovassa pelattua ottelua joten Juventuksen ei pidä missään nimessä aliarvioida altavastaajan vaarallisuutta.

Juventus pelaa nollan Gianluigi Buffonille?

Juventus on lähellä historian 36:tta ja yhdeksättä peräkkäistä Italian mestaruutta. Torinolaisilla on juuri nyt neljän pisteen kaula Lazioon sekä peräti kahdeksan pisteen ero Inter Milaniin. Mustavalkoisten menestys on siis täysin joukkueen omissa käsissä.

Juventus on pelannut koronatauon jälkeen neljä ottelua ja pitänyt näissä kaikissa maalinsa puhtaana. Kun otetaan lisäksi huomioon joukkueen 2-0 Inter voitto juuri ennen kauden keskeytystä, niin voidaan sanoa, että Juventus on pitänyt maalinsa puhtaana nyt 450 minuuttia putkeen. Huhujen mukaan Juventuksen maalinsuulla nähdään tässä ottelussa legenda Gigi Buffon josta tulisi kaikkien aikojen eniten Serie A pelejä pelannut pelaaja. Mikä olisikaan parempi kuin rikkoa tämä rajapyykki nollapelin kera?

Yhteenveto Genoa – Juventus

Juventus on väkevä kotijoukkue yleisöllä ja ilman. Joukkue on tehnyt edellisessä seitsemässä kotipelissä Serie A:ssa kaksi maalia tai enemmän.  Kauden uuden startin jälkeen torinolaiset ovat pitäneet kaikissa kilpailuissa kolme nollapeliä ja yhteensä joukkue on neljän ottelun nollapeliputkessa.

Lecce on kolmen ottelun tappioputkessa eikä se ole pitänyt maaliaan puhtaana viimeiseen viiteen kierrokseen. Jos Lecce on joutunut tällä kaudella vieraissa 1-0 tappiolle se ei ole kyennyt voittamaan näistä peleistä ainuttakaan. Me povaamme että Juventus tekee tässä ottelussa vähintään kaksi maalia ja se riittää voittoon torstai-iltana.

Kertoimet tarjoaa 888:

  • Juventus voittaa, ottelussa alle 4.5 maalia – 1.76
  • Juventus voittaa nollapelillä – 2.45

Genoa-Juve kertoimia

Last Updated: 22/01/2021
Desimaali
Murtoluku
Amerikkalainen
1
X
2

Juventus on vahvempi

Genoa on kiusannut Juvea kotona mutta nyt puuttuu yleisön tuki ja torinolaisilla on voiton nälkä! Betsaa Serie A:ta!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä