Serie A: Inter - AC Milan 09.02.2020 Klo 21.45

Sunnuntaina 09.02.2020 peltaan Italian yksi mahtavimmista derbyistä kun Internazionale Milan sekä AC Milan ottavat toisistaan mittaa Derby della Madonninassa. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Inter - AC Milan
Helmikuu 09,2020
21:45

Serie A: Inter – AC Milan, vuosikymmenen alun isoin peli?

Italia pysähtyy sunnuntaina 9. helmikuuta seuraamaan Milanon paikalliskamppailua. Ottelu on yksi saapasmaan hienoimmista derbyistä. Ottelussa on tällä kertaa pöydällä kaupungin herruuden lisäksi isot pisteet. Interillä on voitolla mahdollisuus kivuta Serie A:n kärkeen tasapisteisiin Juventuksen kanssa, AC Milan taasen olisi askeleen lähempänä ensi kauden Euro-pelejä. Isot pisteet tarkoittavat isoa mielenkiintoa ottelua kohteen myös Torinossa, Roomassa ja ympäri Italian.

Inter ennakkosuosikki ja syystä

Inter lähtee otteluun vakuuttavin statsein. Joukkue on yhdeksän ottelun tappiottomassa putkessa, viiden kotiottelun tappiottomassa ja viiden ottelun tappiottomassa tässä otteluparissa. Antonio Conten ryhmällä on myös vyöllään tällä kaudella vähiten päästettyjä maaleja sekä kolmanneksi eniten tehtyjä. Inter on tehnyt tällä kaudella 44 byyriä joka on 21 kappaletta enemmän mitä AC Milan. Interin tehoduo Romelu Lukaku/Lautaro Martinez on tehnyt yhteensä 27 maalia kun koko Rossoneri nippu on tehnyt niitä vain 23.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

AC Milan ja Zlatan Ibrahimovic efekti

AC Milan tämä kausi oli menossa kovaa vauhtia penkin alle ja näytti että tästä tulisi punamustien pohjanoteeraus. AC Milan on vielä tälläkin hetkellä sarjassa vasta sijalla 10. mutta se ei ole hävinnyt otteluakaan tämän vuoden puolella. Lehdistä onkin alkanut kirjoitella ”Zlatan efektistä”. Ruotsalainen palasi AC Milanin kokoonpanoon kahdeksan vuoden tauon jälkeen 02.01.2020. Rossoneri on tämän jälkeen pelannut kaikki kilpailut huomioiden kahdeksan ottelua, joista se on voittanut kuusi ja kahdesti pelannut tasan. Ruotsalainen itse ei ole tehnyt kuin kaksi maalia ja ottanut kaksi keltaista korttia mutta henkinen vaikutus on ollut suuri tai sitten kaikki on yhtä suurta sattumaa. AC Milanin entinen brassitähti Kaka on kommentoinut ennen ottelua, että Ibra tulee onnistumaan derbyssä. Uskot sinä Zlatanin mahtiin täpötäyssä Milanon derbyssä? Milano on ollut sinimusta edelliset kolme kohtaamista, jatkuuko sama trendi vai onko Zlatan efekti liian voimakas Contelle ja kumppaneille?

Ibracadabra kaudella 2010/2011

Yhteenveto: Inter – AC Milan

Uskomme kuumaan paikalliskamppailuun joka kääntyy lopulta illan kotijoukkueelle Interille. Oman mausteensa otteluun tuo tuomari Fabio Maresca joka tuominnut tällä kaudella yhdeksän ottelua. Nostanut keltaisen yli 5.5 keskiarvolla, tuominnut kolme rangaistuspotkua ja rokottanut AC Milania yhdessä aikaisemmassa ottelusa peräti viidellä keltaisella. Tässä ottelussa jos missä käyvät tunteet kuumina ja vielä kun Zlatan on hämmentämässä…

Nostamme otteluun seuraavat kertoimet Unibetilta;

  • Inter voittaa  – 1.94
  • Kortteja yli 6.5 – 1.48
  • Ottelussa tuomitaan rankkari – 2.55
  • Ibrahimovic keltainen kortti – 3.75

 

Inter

Internazionale vahvoilla mutta edessä voi olla tiukka ottelu. Lyö vetoa!

Aseta vetosi