Serie A: Inter - AS Roma 6.12.2019 klo 21:45

Italian Serie A:ssa kohtaavat perjantaina Inter ja AS Roma. Jaossa molemmille tärkeät pisteet, tasainen kamppailu jossa ei nyhjätä nolla nollaa.
AS Roma - Inter
Joulukuu 06,2019
21:45

Serie A:  Inter – AS Roma otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Serie A:n perjantai-illassa nähdään vain yksi ottelu kun Inter Milan isännöi kotikentällään AS Romaa. Italian pääsarjan kärkeen viime viikonloppuna noussut Inter on ollut tällä kaudella todella vakuuttavaa ja milanolaisjoukkue taistelee tosissaan maan mestaruudesta. Inter on kokenut tällä kaudella vain yhden tappion kun se hävisi kotikentällään lokakuun alussa Juventukselle. Ei olekaan siis mikään ihme että Antonio Conten johtama miehistö lähtee kotiotteluun Roomaa vastaan isona ennakkosuosikkina pitkävetokertoimin 1.90 – 3.80 – 3.80.  

Tulikuumat Inter-hyökkääjät

Inter on tehnyt tällä kaudella sarjassa 31 maalia. Osumista 18:sta on syntynyt tasan kahden pelaajan nahkasaappaasta kun tulikuumat Romelu Lukaku sekä Lautaro Martinez ovat venyttäneet urakalla vastustajan maaliverkkoja. Edellisen kerran kun teimme vihjeen Interin ottelusta niin vastaan asettui Torino. Arvioimme tuolloin että joko Lukaku, Martinez tai molemmat maalaavat ottelussa ja niinhän siinä kävi että sekä belgialainen että argentiinalainen osuivat. AS Roma on asteen Torinoa pahempi vastustaja mutta olemme edelleen sitä mieltä että Interin hyökäysduon laittaminen maalintekijäveikkaukseen on kuin tallettaisi rahaa pankkiin. Peliyhtiö Unibetilta saa Lukakun maalin kertoimen 2.04 ja Martinezin osumalle kertoimen 2.45. Kumman heität lapulle vai otatko molemmat?  

Tästä kohistaan ottelun alla, ei mennyt lehdistöltä putkeen?

AS Roma tykkää kiusata Interiä

AS Roma on kaikki kilpailut huomioiden mukavassa kolmen ottelun voittoputkessa ja näissä otteluissa Rooma on lyönyt taululle myös varsin mukavan maalieron 9 – 1.  Rooma on tykännyt myös kiusata Interiä edellisessä otteluissa ja se ei olekaan hävinnyt Interille edelliseen kolmeen kamppailuun Milanossa, kahden edellisen keskinäisen päättyessä 1-1 ja sitä edellisen 1 – 3 Roomalle. Vaikka Antonio Conte on tehnyt Interin pelaamisesta voittavaa ja joukkuepuolustus toimii niin uskomme roomalaisten silti onnistuvan maalinteossa perjantaina. Vedolle molemmat joukkueet tekevät maalin saa kertoimen 1.53, kohteelle molemmat joukkueet osuvat ja kotijoukkue voittaa kerroin on huima 3.35.  

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Martinez osuu jälleen?

Argentiinalainen on tehnyt kolmessa edellisessä Inter ottelussa peräti 4 maalia. Lukaku taas on varmasti sisuustunut yllä olleesta lehtijutusta.

Aseta vetosi