Serie A: Inter - Juventus 27.4.2019 Klo 21.30

Italian Serie A:ssa kohtaavat lauantaina kaksi jättiläistä derby d'italiassa. Nappaako Inter tärkeät pisteet ja onko Juventuksen maha jo täynnä mestaruuden myötä?
Inter Milan - Juventus
huhtikuu 27,2019
21:30

Serie A: Inter – Juventus otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Serie A:n kiistaton ykkösseura ja Torinon jättiläinen Juventus varmisti viime viikolla historiallisen kahdeksannen peräkkäisen Italian mestaruuden. Scudetto-juhlat olivat valmiit, kun mustavalkoinen joukkue kotikentällään Fiorentinan lukemin 2 – 1. Serie A kautta on kuitenkin vielä jäljellä peräti viisi kierrosta. Mikä on Juventuksen pelihuumori? Joukkue on ulkona Italian Cupista, Juventus on ulkona Mestarien liigasta ja Scudetto on jo taskussa. Urheilijat puhuvat aina siitä, kuinka jokainen ottelu on erityinen ja aina on paloa voittaa mutta mutta…. Juventuksen kausi on Italian mestaruudesta huolimatta pannukakku, joukkue hankki riveihinsä Cristiano Ronaldon, jonka piti johdattaa Vanha Rouva UCL-voittoon. Joukkue ei kuitenkaan onnistunut tavoitteissaan ja italialaismedia on laittamassa puolet pelaajista sekä valmentajan ulos. Odotellaanko seurassa jo kesää ja siirtomarkkinoita? Jopa vedonlyöntiyhtiöiden kertoimet ovat lauantain ottelussa ohuesti Inter Milanin puolella lukemin 2.40 – 3.30 – 3.40. Kotijoukkueella on siis tuhannen taalan paikka napata ensimmäinen voitto Juventuksesta sitten syyskuun 2016.

NordicBet : Veikkausliiga Nappaa 5 € ilmaisveto viikoittain

Ensi kaudella uudella paidalla uutta parempaa menestystä Euroopassa?

BONUS: Nappaa yht. 35€ bonusrahaa!
Pelaa nyt

Inter vielä kiinni Mestarien Liiga paikassa ✅

Inter Milan on yrittänyt tehdä väkisin paluuta Euroopan huipulle. Seuraan syydetään rahaa aasialaisten omistajien taholta ja manageri Luciano Spalletin piti johdattaa yhdessä tähtipelaaja Mauro Icardin kanssa sinimustat tämän kauden kärkikahinoihin. Joukkueen pukukoppi on kuitenkin ollut täynnä draamaa, ja Icardilta on ensin riisuttu kapteeninnauha ja sen jälkeen peliaika. Kaikesta huolimatta Inter on sarjataulukossa sijalla kolme, tosin yli 20 pistettä Juventusta perässä, ja on ansaitsemassa ensi kaudelle Mestarien liiga paikan. Tilanne ja taistelu chämppäripaikoista on kuitenkin äärimmäisen tiukka. AC Milan, Atalanta ja AS Roma kaikki hengittävät Interin niskaan ja nämä neljä joukkuetta ovatkin kuuden pisteen sisälle. Inter tarvitsee huippuottelusta vähintään pisteen, jos seura haluaa pitää unelmansa omissa käsissään.

Kotivoitto?

Lähdemme veikkaamaan rohkeasti derby d'italiaan Interin voittoa. Kotijoukkue tarvitsee pisteitä ja Juventus on samaan aikaan sekä voiton kyllästämä, että pettymyksen lannistama. Markkinoiden suurimman kertoimen kotivoitolle tarjoaa tällä hetkellä Coolbet kertoimella 2.52.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä