Serie A: Inter - Napoli 16.12.2020, kaksi maalirikasta joukkuetta vastakkain!

Italian Serie A:ssa pelataan viikkokierros jossa yksi tähtiotteluista on Inter - Nappli! Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Inter - Napoli
Joulukuu 16,2020
22:00

Serie A viikkokierros: Inter – Napoli

Kuten Valioliigassa ja Bundesliigassa niin myös Italian Serie A:ssa pelataan tällä viikolla viikko kierros ja keskiviikko on ehdottomasti viikon kiireisin pelipäivä. Luvassa on peräti seitsemän isoa ottelua, joista me vihjaamme tänään Juventus – Atalanta sekä Inter Milan – Napoli kamppailut.

Inter koittaa unohtaa UCL-pettymyksen

Kotijoukkue Inter lähtee tähän Scudetto-taistelun kannaltakin merkittävään otteluun  Stadio Giuseppe Meazzalle allaan voitto viikonlopulta Cagliarista mutta toisaalta pettymys niskassaan Euro-otteluiden päätyttyä viime keskiviikkona. Inter on hävinnyt Serie A:ssa viimeksi 17. lokakuuta Milanin paikallispelissä, jossa AC Milan oli vahvempi. Edellisessä ottelussa Inter oli jo hieman köysissä kunnes 77. minuutilla alkoi loppukiri, joka nosti joukkueen 1-0 tappiosta 1-3 voittoon.  Inter on tällä hetkellä sarjataulukossa toisena ja joukkue on tehnyt sarjassa eniten häkkejä, 29. maalia.

Inter – Napoli Live Stream

Ilmainen live stream serie a

Napoli hyökkää iloisesti Gattuson alaisuudessa

Napoli vaanii Interin takana sarjataulukossa sijalla 3., vain pisteen päässä Nerazzurrista. Napoli on hävinnyt edellisestä kymmenestä ottelusta (kaikki kilpailut huomioiden) vain yhden ja tuo tappio tuli sarjakärki AC marraskuun loppupuolella. Napoli on voittanut kolme edellistä Serie A otteluaan huimalla maalierolla 10-1. Sen jälkeen, kun Gennaro Gattuso tuli joukkueen peräsimeen joulukuussa 2019 niin Napoli on laukonut kohti maalia peräti 17.4 laukauksen keskiarvolla. Tämä luku onManchester Cityn jälkeen toiseksi paras kaikissa Euroopan TOP 5 sarjoissa.

Veikkaus Inter – Napoli

Tässä ottelussa kohtaavat kaksi sarjassa eniten maaleja tehnyttä joukkuetta. Interin peleissä on nähty keskimäärin 4.0 maalia per ottelu, kun Napolin peleissä vastaava luku on 3.4. Molempien joukkueiden neljässä edellisessä Serie A pelissä on paineltu yli 2.5 maalin ja eiköhän tuo maaginen raja mene tänäänkin rikki!

Vaikkakin kuudessa edellisessä Milanossa pelatussa Inter – Napoli pelissä on jääty underiin ja toinen joukkue on jäänyt myös aina maaleitta… Mutta putket on tehty katkaistavaksi!

Yli 2.5 maalia

Vähintään kolme maalia luvassa?

Kärkikamppailu kahden maaleja tappavasti leipovan joukkueen välillä. Tarjolla muutama näyttävä osuma?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä