Serie A: Inter - Sampdoria 21.6.2020 Klo 22:45 - Vihje ja Kertoimet

Saapasmaassa pelataan jälleen!
Serie A: Inter - Sampdoria
Kesäkuu 21,2020
22:45

Italiassa jatkuivat jalkapallopelit yli kolmen kuukauden tauon jälkeen kesäkuun puolivälin tienoilla Coppa Italian välierillä sekä finaalilla. Myös maan pääsarja Serie A pääsee jälleen tositoimiin, kun ensimmäiset ottelut aikoihin pelataan la 20 – su 21. kesäkuuta. Sunnuntaina on tulessa kaksi TOP 4 joukkuetta kun Atalanta kohtaa Sassuolon sekä Inter isännöi Sampdoriaa.

Inter päässyt jo pelaamaan

Inter pelaa Sampdoriaa vastaan kesän toisen ottelunsa ja on näin ollen pienessä etulyöntiasemassa, kun suurimmat hapot pohkeista on jo juostu pois. Inter pelasi 13. kesäkuuta Coppa Italian välierissä Napolia vastaan ja tuo ottelu päättyi 1-1 kun Interin tanskalaispelaaja Christian Eriksen osui jo ottelun toisella minuutilla.

Napoli nousi kuitenkin tasoihin ja yhteismaalein voittoon. Inter piti Napolia vastaan runsaasti enemmän palloa sekä voitti laukaukset kohti maalia 2 – 9. Ruuti oli kuitenkin märkää eikä esimerkiksi koko kauden hyvässä vireessä ollut duo Romelu Lukaku / Lautaro Martinez onnistunut maalinteossa. Joko nyt ketsuppipullot jälleen aukeaisivat Stadio Giuseppe Meazzalla?

Sampdoria putoamisuhan alla

Sampdoria on juuri nyt sarjassa sijalla 16. ja vain yhden pisteen turvin poissa putoamisviivan väärältä puolelta. Joukkue pystyi napsimaan ennen taukoa kaksi tärkeää voittoa edellisestä viidestä pelistä, kun se kaatoi sekä Veronan että Torinon. Joukkueen tasosta kertoo kuitenkin paljon se, että samassa viiden pelin otannassa Sampdoria hävisi kotonaan 1 – 5 Fiorentinalle sekä 2 – Napolille. Sunnuntaina vastus on vielä pykälän kovempi, joten vieraiden puolustus on kovilla. Sampdoria on päästänyt 6/7 edellisessä ottelussa pelin ensimmäisen maalin eikä se ole neljään edelliseen pystynyt pitämään maalian puhtaana.

Yhteenveto Inter – Sampdoria

Vaikka Interin maalinteko ei sujunut Napolia vastaan Coppa Italiassa niin me uskomme, että sunnuntaina maalivainu on jo paremmin kohdillaan ja kärkikaksikosta Lukaku, Martinez vähintään toinen tuikkaa maalin. 888Sport tarjoaa hyvät wincast kertoimet herroille, lisäksi Interin 1. puoliajan voitolle saa pelattava kertoimen. Tässä otteluparissa Inter on aloittanut kuudesti maalinteon ja voimme hyvällä syyllä uskoa, että niin käy nytkin jo 1. puoliajalla, kun taas Sampdoria tuskailee maalinteon kanssa.

Kertoimet tarjoaa 888:

  • Lukaku maalaa + Inter voittaa – 2.02
  • Martinez maalaa + Inter voittaa – 2.38
  • Inter voittaa 1. puoliajan – 1.75

Inter nappaa arvokkaat pisteet?

Koronatauko on ohi ja nyt pelataan Scudettosta. Juventus näyttää surkealta, Interillä mahdollisuudet vielä mestaruuteen jos se pystyy napsimaan kaikki tarjolla olevat pisteet. Tästä helppo voitto? Betsaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä