Serie A: Juventus - AC Milan 10.11.2019 klo 21.45

Italian Serie A:ssa kohtaavat sunnuntaina sarjakärki Juventus sekä kauden huonosti aloittanut AC Milan. Ottelu on yksi Italian suurimmista kaksintaisteluista niin kentällä kuin katsomoissa.
Juventus - AC Milan
Marraskuu 10,2019
21.45

Serie A:  Juventus – AC Milan otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Italian Serie A tarjoaa isänpäivä iltana hienon jalkapallokamppailun, kun fanipohjaltaan ja historiallisella menestyksellä mitatut suurseurat Juventus ja AC Milan kohtaavat toisensa Torinossa. Juventus lähtee tähän hän otteluun, kuten varmasti jokaiseen kotimaansa kauden otteluun, ennakkosuosikkina. Torinolaiset ovat aloittaneet pisteiden ja voittojen valossa kauden loistavasti ja joukkue on TOP 5 sarjoista ainoa jengi, jolla ei ole vielä yhtään tappiota jalkapallokaudella 2019/20. Maurizio Sarrin debyyttikausi on ollut tähän mennessä parempi kuin Conten tai Allegrin debyyttikaudet.

Voittokulusta huolimatta Juventuksen pelit ovat olleet mustavalkoistenlasien läpi katsottuna pakoitellen karmeaa seurattavaa ja kärkkäimmät fanit ovat ehtineet huutaa jopa ”Sarri out!” Sarri haluaa tunnetusti pelata hyökkäävää futista ja kun kärjessä on trio Ronaldo, Higuiain, Dybala niin luulisi tulosta tulevan. Näin ei kuitenkaan ole ja maalinteko takkuaa. Juventus on ollut lukuisia kertoja tällä kaudella jäämässä tasuriin mutta kuten Tuomas Virkkunen totesi edellisen Mestarien liigan ottelun yhteydessä ” mikään ei ole niin varmaa kuin verojen maksu ja Juventuksen nousu voittoon ottelun viime hetkillä”.

AC Milanilla synkkä kauden alku

AC Milan on aloittanut kauden huonosti ja seura joutuikin jo tekemään valmentajanvaihdon kesken syyskauden. AC Milanilla on tältä kaudelta vasta neljä voitto. Milan hankki viime tammikuun siirtoikkunassa riveihinsä puolalaisen Krzysztof Piatekin joka teki ennen siirtoaan kauden 2018/19 19 ensimmäisessä Genoa-paidassa pelaamassaan ottelussa 13 maalia, tällä kaudella 11 ensimmäistä ottelua ovat tuottaneet vain 3 osumaa. Piatek on tästä huolimatta joukkueensa paras maalintekijä. AC Milan on tehnyt tällä kaudella kokonaisuudessaan neljänneksi vähinten maaleja sarjassa. Tämä kertoo melko paljon AC Milanin iskukyvystä tällä hetkellä.

Yhteenveto

Yleinen mielipide ja vedonlyöntisivujen näkemys on, että illan ottelusta tulee vähämaalinen ja AC Milanin povataan jäävän jopa maaleitta. Vieraat lähtevät kuitenkin otteluun täysin vailla paineita ja odotuksia ja alhaisesta maalimäärästä huolimatta punamustat ovat jääneen nollille viimeksi syyskuussa Milanon derbyssä Interiä vastaan. Juventus sen sijaan on antanut usean ottelun alussa siimaa vastustajalla ja lähtenyt hakemaan vauhtia vasta tappiotilanteesta. Lähdemme uimaan vastavirtaan ja nostamme kolme täkyä Unibetin listoilta:

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin2.04
  • Kotijoukkue voittaa, molemmat joukkueet tekevät maalit3.40
  • Molemmat joukkueet tekevät 1. puoliajalla maalin5.30

Rossonerit itse uskovat mahdollisuuksina!

Ensin pelataan 90min + lisäaika....

....sitten Juventus voittaa. Se on ollut tämän kauden trendi ja uskomme sen jatkuvan myös sunnuntaina. Suoralle voitolle tarjottavat kerroin on kelvoton joten vedot on haettava tasoitusvetojen tai maalimäärien kautta.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä