Serie A: Juventus - Atalanta 16.12.2020, Juventus vahvassa vireessä, Atalantassa kaaos!

Italian Serie A:ssa pelataan viikkokierros jossa yksi tähtiotteluista on Juventus - Atalanta. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Juventus - Atalanta
Joulukuu 16,2020
19:30

Serie A viikkokierros: Juventus – Atalanta

Kuten Valioliigassa ja Bundesliigassa niin myös Italian Serie A:ssa pelataan tällä viikolla viikko kierros ja keskiviikko on ehdottomasti viikon kiireisin pelipäivä. Luvassa on peräti seitsemän isoa ottelua, joista me vihjaamme tänään Juventus – Atalanta sekä Inter Milan – Napoli kamppailut.

Juventus löytänyt peli-ilmeen

Juventus lähtee kello 19:30 alkavaan Atalanta kotiotteluun varsin vahvassa vireessä. Vanhan Rouvan peli on takkuillut alkukaudesta ja torinolaiset löytyvät sarjataulukosta ”vasta” sijalta 4. Joulukuun alussa pelattu Mestarien liiga ottelu Kiovan Dynamoa vastaan on kuitenkin näyttänyt avanneen peliä, sillä Juventus voitti ottelun 3-0 ja sen jälkeen vielä seuraavat kolme ottelua maalierolla 11-2. Iso henkinen boosti tuli derby della mole voitosta vaikeiden vaiheiden jälkeen joka sytytti joukkueen kaatamaan Barcelonan vieraissa peräti 0-3 ja kun vielä Paolo Dybala pääsi maalien makuun Genoa ottelussa niin mustavalkoiset näyttävät jälleen tutun vaarallisilta.

Juventus – Atalanta Live Stream

Ilmainen live stream serie a

Atalantan kulisseissa kuohuu

Atalanta on pelannut pari todella huikeaa kautta ja ihastuttaen jalkapallofaneja ympäri maailman iloisella futiksella. Tällä kaudella peli ei ole kuitenkaan ollut yhtä loisteliasta ja joukkue on sarjataulukossa vasta sijalla 9., viidellä voitolla, kahdella tasapelillä ja kolmella tappiolla. Tämän lisäksi joukkueen sisällä kuohuu, kun Atalana-kapteeni Papu Gomez on ajautunut riitoihin valmentaja Gian Piero Gasperinin kanssa. Gomez tuntuu olevan lähdössä seurasta tammikuussa ja hän lupasi että sen jälkeen paljastuu totuus… Gomez ja toinen tähti, uransa lopettamistakin pettämiskohun vuoksi harkinnut Josep Ilicic, olivat molemmat penkillä Atalantan edellisessä ottelussa. Atalanta voitti tuossa ottelussa Fiorentinan 3-0 mutta tänään vastus on eri luokkaa.

Veikkaus Juventus – Atalanta

Juventus on asetettu tässä ottelussa ennakkosuosikiksi ja kertoimet vain laskevat. Kotivoitto kelpaa kuitenkin vielä lapulle suht hyvällä kertoimella. Nappaa kiinni!

1X2 Juventus voittaa

Juve nappaa voiton?

Eiköhän Juventus tästä nappaa voiton ja kolme pistettä. Torinolaisten kehonkieli ja peli-ilme on vapautunut viime otteluissa kun taas Atalantan tuhkimotarinassa näyttää olevan (vähintään hetkellinen) synkkä käänne.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä