Serie A: Juventus - Bologna 24.1.2021, Juve hoitaa homman kotiin?

Italian Serie A:ssa pelataan sunnuntaina 24. tammikuuta varhain aamupäivällä mielenkiintoinen ottelu Juventus - Bologna. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Juventus - Bologna
tammikuu 24,2021
13:30

Serie A: Juventus – Bologna

Italian Serie A:ssa pelataan viikonloppuna jälleen iso kierros. Sunnuntaina aamupäivällä kello 13:30 alkaen maan suurseura Juventus isännöi Torinossa Bolognaa. Juventus otti Scudetto-taistelun kannalta varsin kivuliaasti selkäänsä Interiltä viime viikonloppuna mutta viikolla irronnut Supercoppa voitto Napolista on nostattanut joukkuehenkeä. Tuossa ottelussa nähtiin myös historiallinen maali, kun portugalilainen Cristiano Ronaldo nousi uransa 760 maalilla kaikkien aikojen parhaaksi maalintekijäksi ohi Josef Bicanin.

Juventus lähtee tähän otteluun luonnollisesti isona ennakkosuosikkina eikä mustavalkoisilla ole muuta vaihtoehtoa kuin voittaa ottelu. Juve on tippunut jo kymmenen pisteen päähän sarjakärjestä (ottelu vähemmän pelattuna) ja uudet pistemenetykset sarjan häntäpään joukkueita vastaan olisivat kuolin isku haaveille kymmenennestä peräkkäisestä Scudettosta eikä ensi kauden Mestarien liiga paikkakaan ole kirkossa kuulutettu!

Bolognalla vaikeaa vieraissa

Bologna lähtee otteluun allaan 18 peliä, joista se on voittanut viisi, napannut viisi tasapeliä ja hävinnyt kahdeksan. Tilastot eivät ole täysin onnettomat ja joukkueella on hyvät saumat nousta ehjillä suorituksilla sarjan TOP10 kastiin. Bolognan akilleen kantapää on ollut ehdottomasti sen vieraspelaaminen. Rossoblu on pystynyt nappaamaan kauden yhdeksästä vieraspelistä vain kuusi pistettä, joka on Serie A:n huonoimpia saldoja eikä joukkue ole onnistunet edellisessä kolmessa vieraspelissä kuin kertaalleen maalinteossa. Vieraspelit Torinossa ovat vielä karumpaa luettavaa sillä pitää aina vuoteen 2011 asti milloin Bologna on viimeksi hakenut vieraista sarjapisteen 1-1 tasapelillä. Edellinen voitto on samalta vuodelta mutta aikaisemmalta 10/11 kaudelta 0-2 tuloksella. Juventus sijoittui tuolla kaudella vasta sijalle 7. Toistaako historia itseään kymmenen vuoden aikavälillä?

Juventus – Bologna Live Stream

Ilmainen live stream serie a

Veikkaus Juventus – Bologna

Juventuksen peli on ailahdellut paljon tällä kaudella ja muun muassa Bolognan tavoin surkean vierasrekordin omaava Fiorentina osoitti ennen joulua, että Torinosta on mahdollista hakea täydet kolme pistettä. Me uskomme kuitenkin Juventuksen nappaavan voiton sillä sitä joukkue kipeästi tarvitsee. Bologna ei kuitenkaan myy nahkaansa helpolla ja keskimäärin 1.72 takaiskumaalia tällä kaudella päästänyt vierasjoukkue puolustaa kovaa. Juve nollannut edellisestä viidestä keskinäisestä Bolognan neljästi mutta ei ole tehnyt yhdessäkään näistä yli kahta maalia. Uskomme näihin trendeihin ja ottelussa nähdään alle 2.5 maalia pelin päättyessä 2-0, 1-0 tai 1-1.

Betsafe: Alle 2.5 maalia @2.40

Betsafe: BTS – Ei @1.95

Betsafe: Tulos 2-0 @7.50

Juve nappaa voiton!

Juve nappaa voiton vaikka väkisin vähämaalisessa ottelussa? Lyö vetoa!

Aseta vetosi