Serie A: Juventus - Fiorentina 22.12.2020, Vanha Rouva voitolla yöhön?

Italian Serie A:ssa starttaa tiistaina 22.12 viimeinen kierros ennen joululomaa, illan herkkuna Juventus - Fiorentina! Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Juventus - Fiorentina
Joulukuu 22,2020
21:45

Serie A: Juventus – Fiorentina

Joulurauha laskeutuu Italian Serie A:ssa 23. joulukuuta jälkeen, jolloin saapasmaassa pelataan viimeiset pelit ennen 3. tammikuuta potkittavaa 15 ottelukierrosta. Tiistaina 22. päivä rauhasta ei ole tietoakaan kun Juventus sekä Fiorentina kohtaavat toisensa yhdessä Italian kuumimmista derbyistä. Tosin tällä kertaa kello 21:45 alkava ottelu pelataan tyhjille katsomoille mikä laimentaa varmasti hieman tämän rivalryn tunnelmaa.  

Juventus vahvassa vireessä

Juventus lähtee tähän otteluun isona ennakkosuosikkina. Kotijoukkue ei ole hävinnyt tällä kaudella Serie A:ssa vielä otteluakaan ja mustavalkoiset ovat juuri nyt varsin terävässä iskussa. Edellisessä ottelussa Vanha Rouva kaatoi Parman tylysti 0-4 ja ottelu oli Juventuksen kuudesta ottelusta jo neljäs missä joukkue leipoi vähintään kolme maalia. Juventuksella onkin tähän otteluun lähdettäessä sarjan paras maaliero +18. Jatkuuko Juventuksen ja edelliseen neljään peliin kuusi maalia tehneen Cristiano Ronaldon lento? 

Ronaldo on tehnyt kalenterivuonna 2020 33 maalia Serie A:ssa. Viimeksi vastaavaan on pystynyt Omar Sivori vuonna 1961. Lusitaanin tuntien Ronaldo haluaa varmasti tämän(kin) ennätyksen vain omiin nimiinsä mikä antaa portugalilaiselle lisämotivaatiota maalintekoon tiistain kamppailussa!

Juventus – Fiorentina Live Stream

Ilmainen live stream serie a

Fiorentinalla ongelmia maalinteon kanssa

Fiorentinan alkukausi on ollut hankala. La Viola on voittanut kolmentoista kierroksen jälkeen vain 2 ottelua ja putoamisviiva häämöttää vain neljän pisteen päässä perinteikkäästä seurasta. Fiorentinan maalinteko on tökkinyt pahasti sillä Cesare Prandellin suojatit ovat tehneet vasta kolmetoista maalia joka on sarjan kolmanneksi surkein tulos. Mikä huolestuttavinta Fiorentinan kannalta, joukkue on jäänyt edellisessä viidessä vieraspelissä maaleitta:  

  • 13.12.2020 Serie A: Atalanta 2 – 0 Fiorentina 
  • 29.11.2020 Serie A:  AC Milan 3 – 0 Fiorentina 
  • 25.11.2020 Coppa Italia:  Udinese 0  – 0 Fiorentina (Jatkoajan jälkeen 0-1) 
  • 07.11.2020 Serie A:  Parma 0 – 0 Fiorentina 
  • 01.11.2020 Serie A:  AS Roma 2 – 0 Fiorentina  

Veikkaus Juventus – Fiorentina

Juventuksen peli tuntuu nyt olevan uomissaan ja Parma ottelussa pelaajien kehonkieli viesti siitä, että nyt on se kuuluisa momentum päällä. Uskomme että Juventus harjaa tästä ottelusta voiton nykyisellä vireellä. Fiorentina on kurjassa asemassa ja kun joukkueen tähti Federico Chiesa pelaa nyt Juventuksen riveissä niin tehot ovat kateissa. Fiorentina on voittanut Serie A:ssa Juven viimeksi Torinossa 2008 ja seuraavaa vierasvoittoa saadaan odottaa vähintään vuodelle 2021. 

Betsafe: Juventus voittaa @1.38

Betsafe: Juventus voittaa -1,5 @1.98

Betsafe: Cristiano Ronaldo tekee maalin ja Juventus voittaa @1.75

Juve nappaa voiton!

Mutta millä tuloksella? Maistuisiko otteluun jopa tasoitusveto -1,5 kertoimen nostatukseen?

Aseta vetosi