Serie A: Juventus - Genoa 30.10.2019 klo 22.00

Italian Serie A:ssa kohtaavat keskiviikkona sarjakärki Juventus sekä putoamistaistelua käyvä Genoa.
Juventus - Genoa
Lokakuu 30,2019
22.00

Serie A:  Juventus – Genoa otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Torinon Vanha Rouva Juventus lähtee Serie A:n keskiviikkoillan otteluun Genoaa vastaan aivan varmasti niin sanotusti tappamisen asenteella. Tulivoimainen raitapaitajoukkue joutui viime viikonloppuna tyytymään karvaaseen 1 – 1 tasapeliin Leccen kanssa. Pistemenetys teki Italian pääsarjan kärkikahinasta todella mielenkiintoisen ja Juventus haluaa varmasti vain kaksi ottelua tällä kaudella voittaneen Genoan päänahan ja mitä iso numeroisempi voitto niin sitä parempi. Mutta pystyykö Juventus nappamaan helpon voiton ja ratkaisemaan ottelun hyvissä ajoin?

Tämän kauden edellisten otteluiden perusteella kotijoukkueen pitäisi voittaa ottelu mutta loistavilla hyökkääjillä kyllästetty joukkue ei ole onnistunut kauden alussa kliinisessä viimeistelyssä toivotulla tavalla. Juventus on tehnyt Serie A:ssa tähän mennessä 16. maalia, joka on vasta viidenneksi paras saldo eikä luku ole kuin yhden parempi mitä Parmalla tai sijalla 15. olevalla Sassuololla.

Genoa päästänyt sarjan eniten maaleja

Genoalla on ollut vaikea alkukausi. Joukkue on tällä hetkellä juuri ja juuri putoamisviivan yläpuolella. Genoa katkaisi viikonloppuna kotikentällään Bresciaa vastaan peräti kuuden ottelun voitottoman putkensa. Genoa on päästänyt sarjassa tähän mennessä eniten maaleja eikä Genoa oli pitänyt kuin yhden kerran maalinsa puhtaana. Vieraiden verkkoon on pussitettu kaiken kaikkiaan 15 maalia vieraspeleissä mikä on niin ikään sarjan surkein saldo. Genoa on siis pelannut surkeasti, joka johti lopulta managerin potkuihin. Joukkuetta on nyt luotsannut nyt yhden ottelun verran entinen keskikentän suuruus Thiago Motta. Motta nappasi ensimmäisessä ottelussaan voiton Bresciasta kun kaikki kolme vaihtomiestä tekivät osumat 3 – 1 päättyneessä ottelussa.

Yhteenveto

Managerin vaihdos on tuonut varmasti uutta uskoa Genoaan mutta me uskomme Juventuksen olevan silti tänään illalla reippaasti niskan päällä. Cristiano Ronaldo palannee huilin jälkeen kentälle ja portugalilaisella on kovat maalihalut. Uskomme että Juventus tulee viemään ottelua alusta alkaen ja lopputulos ei tule olemaan 0 – 0.  Tarjoamme otteluun kolme täkyä:

  • Juventus voittaa molemmat puoliajan ja koko ottelun kertoimella 1.74 – Unibet
  • Ottelussa yli 2.5 maalia 1.61 – Mr Green
  • Ottelussa yli 3.5 maalia 2.40 – Bethard
Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt

Genoasta ei liene vastusta Juventukselle

Yksi ottelun ehdottomasti seuratuimmista hahmoista on kotijoukkueen Cristiano Ronaldo Osuuko kotijoukkueen tähti tänään? Lyö vetoa maalintekijöistä tai maalimääristä Bethardilla!

Aseta vetosi