Serie A: Juventus - Hellas Verona 25.10.2020, Juventus yli 1.5 korttia!

Italian Serie A:ssa pelataan jälleen. Juventus sekä Hellas Verona kohtaavat toisensa Torinossa sunnuntaina. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Juventus - Hellas Verona
Lokakuu 25,2020
21:45

Lähtökohdat otteluun Juventus – Hellas Verona

Juventus on menettänyt kahdella edellisellä Serie A:n sarjakierroksella kalliita pisteitä, kun Vanha Rouva on pelannut ensin AS Roman ja sen jälkeen Crotonen kanssa tasan. Bianconeri joutui pelaamaan molemmissa otteluissa noin puoli tuntia vajalla punaisten korttien vuoksi. Nyt torinolaiset hakevat kotonaan paluuta oikeille raiteille Veronan kustannuksella.

Juventus ”pakkovoiton” edessä

Juventus onnistui hyvin Mestarien liigassa, jossa se kaatoi lähes täydellisen hallinnan päätteeksi Kiovan Dynamon 0-2. Ottelun molemmat maalit iski hyvässä vireessä oleva Alvaro Morata joka tulee samaan vielä sunnuntaina ison rooliin Cristiano Ronaldon ollessa poissa pelistä. Juventuksella on Ronaldon lisäksi merkittäviä poissaoloja, kun Federico Chiesa on poissa punaisen vuoksi ja pakit Chiellini, de Ligt sekä Alex Sandro ovat kaikki sairasosastolla. Karu fakta on kuitenkin se, että Juventuksen on pakko voittaa tämä ottelu, mikäli se haluaa taistella sarjan mestaruudesta ja manageri Andrea Pirlo haluaa säilyttää työrauhan. Kokoonpanossa on potentiaalia ja ilman turhia virheitä tästä ottelusta pitäisi jäädä pisteet kotijoukkueelle.

Juventus – Hellas Verona Live Stream

Haluatko katsoa Juventus – Hellas Verona ottelun ilmaiseksi, Unibetilla se onnistuu! Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Näin ollen näet pikkurahalla huippu-urheilua suorina lähetyksinä viikosta toiseen. Vanhana asiakkaana pääset heti käsiksi muun muassa kaikkiin tuleviin Serie A otteluihin – uutena asiakkaana löydät alta toimintaohjeet!

Toimi näin:

Siirry tästä Unibetin sivustolle ja rekisteröi ilmainen tili –>>

Tee ensimmäinen talletuksesi (min. 10€)

Pidä huoli, että sinulla on koko ajan yksi sentti (0,01€) pelitilillä

Saat kattavan valikoiman maailman parasta urheilua katsottavaksesi!

Ilmainen live stream serie a

Hellas Verona ei ole vielä saanut maalihanoja auki

Verona on voittanut kauden neljästä ensimmäisestä ottelusta kaksi, pelannut yhden tasan ja hävinnyt yhden. Mikä merkillisintä niin joukkueen maaliero on 4 – 1 ja tehdyistä maaleista kolme syntyi heti avausottelussa AS Romaa vastaan. Verona starttaa otteluun allaan 213 minuuttia ja lähes kuukausi ilman tehtyä maalia, kun joukkue osui edellisen kerran 27. syyskuuta Veronaa vastaan.

Veronan tarvitsisi kipeästi saada ketsuppipullo auki mikäli se aikoo haastaa Juventuksen mutta kun loukkaantuneiden kirjoissa on peräti kahdeksan pelaajaa niin homma on helpommin sanottu kuin tehty. Tämän lisäksi Verona ei ole voittanut yhtään edellisestä 12 vierasottelustaan Seria A:ssa ja tässä otteluparissa Juventus on voittanut neljästä edellisestä kolme.

Veikkaus Juventus – Hellas Verona

Juventus on tämän ottelun iso ennakkosuosikki ja vedonlyöntikertoimet isännille ovat todella matalat. Joten unohdetaan ne. Keskitytään sen sijaan korttipeliin. Juventus on hieman yllättäen napannut peräti kolmessa edellisessä ottelussa vähintään kolme keltaista/punaista korttia ja samalla ottanut myös enemmän varoituksia kuin vastustaja.

Pirlo on varmasti huomannut saman asian ja painottanut rauhallisuutta mutta kun kentällä on muun muassa Demiral, Bonucci, Bentacur ja Rabiot niin eiköhän isännät ainakin kahdesti katsele korttia silmästä silmään! Ottelun erotuomari Fabrizio Pasqua on nostanut urallaan 57 ottelussa 190 keltaista (3.33 per peli) ja 7 punaista (0.12 per peli). Juventukselle Pasqua on antanut 7 ottelussa yhdeksän keltaista.

Valioliigasijoitukset 2020/21

Juve taistelee voiton?

Isännät vievät sekä jalkapallo-ottelun että korttipelin? Betsaa!

Aseta vetosi