Serie A: Juventus - Inter Milan 01.03.2020 Klo 21.45 | Derby d'Italia

Sunnuntaina 01.03.2020 pelataan Serie A:ssa Derby d'Italia Juventus vs. Inter. Ottelussa isot panokset! Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Juventus - Inter
Maaliskuu 01,2020
21:45

Ottelu siirretty pelattavaksi 13. toukokuuta! Vihje päivitetty 29.02.2020. 

Serie A: Juventus – Inter, tyhjä katsomo, tunteeton ottelu?

Ratkaistaanko sunnuntaina 01.03.2020 Italian Serie A:n mestaruus? Scudetto-taistelun kannalta todella merkittävä ottelu Juventus – Inter alkaa Torinossa Allianz Stadiumilla kello 22.00. Ottelun panoksien kannalta on todella harmittavaa, että tämä kiihkeä Derby d’Italia pelataan koronaviruksen aiheuttaman paniikin vuoksi tyhjälle katsomolle. Juventus menettää kotiyleisön tuen mutta yhtä kaikki hiljaiset penkkirivit vaikuttavat molempien joukkueiden pelaajien tunnelataukseen. Vedonlyöntisivustot ja pitkävetokertoimet ovat yhtä mieltä siitä, että Juventus on ottelun ennakkosuosikki lukemin 2.20 – 3.20 – 3.40. Tasapeli ja vierasvoitto kertoimet ovat kuitenkin olleet laskussa Juventuksen keskiviikkoisen Mestarien liiga tappion jälkeen.

Olisko ollut sitten mielekkäämpää siirtää ottelua? 

Juventus kriisissä, Maurizio Sarrin asema kyseenalaistettu

Juventus-fanien keskuudessa alkoi keskiviikkona Lyonille koetun 1 – 0 tappion jälkeen levitä tappiomieliala. Useammassakin sosiaalisen median keskustelussa fanit olivat sitä mieltä, että tämä kausi saattaa olla sellainen ettei Vanha Rouva ei voita lopulta yhtään mitään. Juventus on vielä yhden pisteen turvin Italian pääsarjan kärjessä Lazion edellä. Kuuden pisteen päässä oleva Inter on kuitenkin pelannut ottelun vähemmän ja erot kapenevat, jos kotijoukkue häviää sunnuntaina. Juventus-manageri Maurizio Sarri valitti Lyon ottelun jälkeen, miten ”pelaajat eivät ymmärrä mitä sanon heille, he eivät ymmärrä, että pallon pitää liikkua nopeammin”. Tämä lausunto on tietenkin herättänyt keskusteluja siitä, että pelaako joukkue valmentajalleen vai onko ilmassa kapinahenkeä. Niin tai näin, Juventus ei ole tällä hetkellä sen näköinen joukkue mikä marssisi yhteenkään mestaruuteen. Juventus on tehoton, tylsä eikä edes puolustuspelaaminen häikäise.

CR7 piti oman puheen Lyon ottelun puoliajalla – Ei auttanut

Inter uudestisyntynyt Antonio Conten alaisuudessa

Antonio Conten Inter lähti kauteen todella vahvasti ja näytti siltä, että Inter olisi tämän kauden vahvin joukkue. Milanolaiset ovat kuitenkin menettäneet tämän kauden puolella paljon pisteitä ja kolme tasapeliä sekä tappio Laziolle ovat tiputtaneet joukkueen kolmanneksi. Yhtä kaikki Interillä on vielä mahdollisuudet mestaruuteen, erityisesti jos se saa kaivettua pisteitä Torinosta. Inter lähtee otteluun siinä mielessä positiivisin fiiliksin, että joukkue on voittanut kaksi edellistä otteluaan maalierolla 4 – 1, tiputtaen Bulgarialaisen Ludogretsin Eurooppa-liigasta ulos. Conte tuntee Juventuksen metkut ja ehkä haistaa ahdingon torinolaisten keskuudessa. Inter lähtee tähän otteluun varmasti raivokkaasti ja jo 17 maalia Serie A:ssa tehnyt härkämäinen Romelu Lukaku tulee olemaan vaarallinen.

Yhteenveto: Juventus – Inter

Kauden ensimmäinen kohtaaminen Milanossa päättyi Juventukselle 1 – 2. Odotamme tästä molemmille tärkeästä ottelusta samankaltaista tulosta. Tasainen ottelu ja tärkeät pisteet. Tähdet kuten Lukaku ja Ronaldo parrasvaloissa.

Vedonlyöntisivusto Nopeampi.com tarjoaa otteluun seuraavat kertoimet:

Molemmat tekevät maalin – 1.71

⭐⭐ Ottelussa 2 tai 3 maalia – 1.90

⭐⭐⭐ Romelu Lukaku tekee maalin – 2.60

Bonuksilla hyvä startti vedonlyöntiin!

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat paljon toisistaan poikkeavia loistavia vedonlyöntikohteita jalkapallo-otteluihin. Tutustu eri sivuihin, nappaat parhaat bonukset vedonlyöntiin ja lyö vetoa maailman parhaasta futiksesta!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä