Serie A: Juventus - Lazio 20.07.2020 Klo 22.45 - Vihje ja Kertoimet

Serie A tarjoaa maanantaina 20. heinäkuuta vain yhden ottelun. Miten käy kun Vanha Rouva Juventus isännöi Laziota? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Juventus - Lazio
Heinäkuu 20,2020
22:45

Serie A: Juventus – Lazio

Allianz Stadium, Torino, Italia

Pitkävetokertoimet (888sport) 1.54 – 4.50 – 5.50

Lähtökohdat otteluun Juventus – Lazio

Maanantaina 20. heinäkuuta pelataan todella iso ottelu Serie A:ssa. Päivän ainoa peli Juventuksen ja Lazion välillä saattaa olla kauden 2019/20 Scudettotaistelun kannalta ratkaiseva koitos. Voitolla Juventus kasvattaa piste-eron sarjakakkosena olevaan Atalantaan kahdeksaan pisteeseen. Jos taas Lazio saa kaivettua tästä ottelusta täyden kolmen pisteen potin, niin roomalaiset nousevat Atalantan kanssa tasoihin viideen pisteen päähän Vahasta Rouvasta. Älä siis missaa tätä ottelua! Näet ottelun ilmaisena live streamina Unibet TV:stä!

Nähdäänkö tänään yhtä upeita maaleja?

Juventus ei vakuuta

Maurizio Sarrin luotsaama Juventus ei ole ollut tällä kaudella se sama Juventus joka on ollut Italian ykkösseura lähes kymmenen vuotta. Juve on pelannut toisinaan todella surkeasti, haluttomasti ja tehottomasti. Juventuksen puolustus on niin ikään ollut heikointa vuosikausiin. Tästä huolimatta torinolaiset ovat matkalla yhdeksänteen peräkkäiseen mestaruuteen vaikkakin edellisten otteluiden pistemenetykset ovat laittamassa homman jännäksi.

Kotijoukkue on tällä hetkellä kolmen ottelun voitottomassa putkessa. AC Milan antoi Juventukselle 4-2 ryöpytyksen ja tämän jälkeen mustavalkoiset ovat pelanneet 2-2 tasapelin Atalantaa ja 3-3 tasapelin Sassuoloa vastaan. Kahdessa edellisessä Juventus on noussut tappioasemasta pisteille aivan ottelun loppuhetkillä. Onko pelinkuva jälleen sama ja ottaako Lazio ottelun hallintaansa?

Lazio pelannut huonosti tauon jälkeen

Lazio oli pitkään tällä kaudella hyvässä vireessä ja joukkue oli Juventuksen ykköshaastaja ennen koronatauokoa. Joukkueiden välinen ero oli parhaimmillaan vain yksi piste. Tauko ei kuitenkaan tehnyt hyvää roomalaisille. Joukkue on pelannut kauden uuden alun jälkeen seitsemän ottelua ja voittanut näistä vain kaksi. Juuri nyt joukkue on neljän ottelun voitottomassa ja mikä huolestuttavinta, joukkue on tehnyt näissä peleissä vain kaksi maalia.

Maalinteko vastuu Laziossa on erityisesti kauden vahvasti aloittaneen Ciro Immobilen harteilla. Maaalipörssiä johtava Immobile ei ole onnistnut tauon jälkeen kuin kahdessa ottelussa ja vain nämä kaksi ottelua Lazio on voittanut. Edellisessä neljässä tämä 29 maalin mies on siis jäänyt maaleitta ja Lazio voitoitta….

Kerroinpoiminnat Juventus – Lazio

Nyt taistellaan mestaruudesta! Mitä tarjoaa kaksi alavireessä olevaa joukkuetta? Juventuksen kuudessa edellisesä pelissä on nähty peräti yli 3.5 maalia per peli ja 5/6 molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa. Vaikka luvassa on iso ottelu niin nämä joukkueet eivät lähde puolustamaan voittoa. Eiköhän tämä ottelu tarjoa jälleen maaleja.

Juventuksen Cristiano Ronaldo on maalikuninkuus kilvassa vain maalin päässä Immobilesta ja Serie A:ssa maalin päässä 50. osumasta. Mikä olisi portugalilaiselle herkullisimpi paikka kuin loistaa tässä ottelussa?

Kerroinpoiminnat Unibet: 

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin + yli 2.5 maalia – 1.97
  • Ottelussa yli 2.5 maalia – C. Ronaldo tekee maalin – 2.07
  • Ottelussa yli 3.5 maalia – 2.50

 

Luvassa maaleja?

Molemmat joukkueet osuvat, kumpi tekee enemmän vai tasataanko pisteet?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä