Serie A: Juventus - Lecce 26.6.2020 Klo 22:45 - Vihje ja Kertoimet

Saapasmaassa pelataan jälleen! Onko Vanha Rouva tyly isäntä Leccelle?
Serie A: Juventus - Lecce
Kesäkuu 25,2020
22:45

Serie A: Juventus – Lecce

Allianz Stadium, Torino, Italia

Pitkävetokertoimet (888sport) 1.13 – 8.50 – 20.00

Ottelussa yksi ennakkosuosikki

Torinon jättiläinen Juventus hakee perjantaina 26. kesäkuuta viidettä peräkkäistä Serie A voitto, kun joukkue isännöi Allianz Stadiumilla putoamiskarsintaa käyvää Lecceä. Juventus suuntaa otteluun allaan 0-2 voitto Bolognasta, kun taas Leccen kauden jatko koronatauon jälkeen alkoi 4-1 tappiolla AC Milanille. Juventus on kerännyt tähän mennessä Serie A:ssa peräti 41 pistettä enemmän kuin Lecce ja Maurizio Sarrin joukkue lähtee tähän otteluun luonnollisesti ylivoimaisena voittajasuosikkina.

Juventuksella ei ole varaa hävitä

Juventus on pelannut nyt koronatauon jälkeen kolme ottelua, joista kaksi ensimmäistä oli Coppa Italian otteluita. Edellä mainitut kamppailut olivat Vanhalta Rouvalta umpisurkeita eikä Cristiano Ronaldon tähdittämä hyökkäys saanut tehtyä 180 minuutin aikana yhtään osumaa. Tämä maksoi Juvelle kauden ensimmäisen pokaalin, kun Napoli nappasi Italian Cupin nimiinsä. Huhujen mukaan joukkueen vanha kaarti Buffon, Bonucci ja Chiellini ottivat Ronaldon ja muun joukkueen puhutteluun Coppa pettymuksen jälkeen, mitä seurasikin hyvä peliesitys Bolognassa….

Juventus on tällä hetkellä ohkaisesti kiinni yhdeksännessä peräkkäisessä Scudettossa. Lazio on ennen tätä kierrosta -4 ja Inter -8 pistettä Juvea perässä, kun viimeksi mainitut menettivät pisteitä edellisessä ottelukierroksella. Ottelu Lecceä vastaan on Juventukselle peli, jota ei ole varaa hävitä.

Lecce tippumassa takaisin Serie B:hen

Lecce on pelannut viimeksi Serie A:ssa kaudella 2011-12. Tuon kauden päätteeksi joukkue tippui sopupeliskandaalin vuoksi sarjaporrasta alemmaksi ja tällä hetkellä näyttää siltä, että visiitti Serie A:ssa jää vain yhden kauden mittaiseksi.

Leccen tilanne ei näytä hyvältä ottelun alla. Joukkue on hävinnyt 5/6 edellistä vieraspeliään ja neljä tappiosta on tullut maaleitta. Edelliseen kolmeen kamppailuun joukkue on päästänyt uskomattomat 15 takaiskumaalia ja neljässä edellisessä vieraspelissä TOP 5 joukkueita vastaan Lecce on kaivanut pallon omasta maalista vähintään kolme kertaa. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi lokakuussa Leccessä 1-1 ja tämä on ainoa positiivinen asia mistä vieraat voivat ammentaa voimia ottelun alla.

Yhteenveto Juventus – Lecce

Juventus on väkevä kotijoukkue yleisöllä ja ilman. Joukkue on tehnyt edellisessä seitsemässä kotipelissä Serie A:ssa kaksi maalia tai enemmän.  Kauden uuden startin jälkeen torinolaiset ovat pitäneet kaikissa kilpailuissa kolme nollapeliä ja yhteensä joukkue on neljän ottelun nollapeliputkessa.

Lecce on kolmen ottelun tappioputkessa eikä se ole pitänyt maaliaan puhtaana viimeiseen viiteen kierrokseen. Jos Lecce on joutunut tällä kaudella vieraissa 1-0 tappiolle se ei ole kyennyt voittamaan näistä peleistä ainuttakaan. Me povaamme että Juventus tekee tässä ottelussa vähintään kaksi maalia ja se riittää voittoon torstai-iltana.

Kertoimet tarjoaa 888:

 • Juventus voittaa, ottelussa alle 4.5 maalia – 1.58
 • Juventus voittaa nollapelillä – 1.70
 • Juventus voittaa, Dybala tekee maalin – 2.08 

  Juventus - Lecce kertoimia

  Last Updated: 24/01/2021
  Desimaali
  Murtoluku
  Amerikkalainen
  1
  X
  2

Juventus ottaa omansa

Juventuksen on yksinkertaisesti voitettava putoamisviivan alapuolella oleva seura jos se haluaa pitää mestaruuden tavoittelun omissa näpeissä. Miten illan ottelussa käy? Betsaa!

Aseta vetosi