Serie A: Juventus - Parma 2.2.2019 Klo 21.30

Juventus otti keskiviikkona kirvelästi pataan Coppa Italiassa. Tänään eri ääni kellossa?
Juventus - Parma
Helmikuu 02,2019
21:30

Juventus ei näytä Mestarien liigan voittoa tavoittelevalta joukkueelta

Siipirikkoinen ja nolon tappion kärsinyt Juventus isännöi lauantaina sarjanousija Parmaa. Peseekö Vanha Rouva kasvonsa antamalla Parmalle elämänsä kyydit vai lisääkö vierailijat mustavalkoisten ahdinkoa? Peliyhtiö Unibetin kertoimien perusteella ottelussa ei ole kuin yksi voittaja, lukemat 1.17 – 7.50 -18.00 eivät anna juurikaan siimaa Parmalle. Juventus on kuitenkin pahasta vajavainen kokoonpanonsa osalta. Kaikki kolme tenoria, Barzagli, Bonucci ja Chiellini, ovat todennäköisesti poissa kokoonpanosta eikä taistelun ruumiillistuma Mario Mandzukicikaan ole vielä kuntoutunut reisivammastaan.

Juventus ei ole tällä hetkellä siinä iskussa missä Mestarien liigan voittoa tavoittelevan nipun pitäisi olla helmikuussa. Ronaldon tähdittämä hyökkäys jäi Atalantaa vastaan nollille ja sitä edellisessä ottelussa tarvittiin rangaistuspotku ottelu loppuhetkillä Lazion kaatamiseen. Tuskin lauantainakaan nähdään kovin suurta muutosta vaan Bianconeri-fanit saavat jännittää ottelun ratkaisua loppuun asti.

Joukkueiden odotetut kokoonpanot: 

Juventus: Szczesny; Canceli, De Sciglio, Rugani, Sandro; Can, Bentancur, Matuidi; Dybala, Ronaldo, Bernardeschi

Parma: Sepe; Gagliono, Bastoni, Alves, Iacoponi, Barilla, Scozzarella, Kucka, Gervinho, Inglese, Biabiany

Vai nähdäänkö uusvanha Juventus-pelaaja Martin Caceres jo avauksessa?

Parma haluaa nousta Serie A:n TOP 10 jengeihin

Täksi kaudeksi takaisin paluun Serie A:n tehnyt Parma on pelannut tähän asti kelpo kauden. Joukkueen tilastot näyttävät 21 ottelun jälkeen lukemia 8 voittoa – 4 tasapeliä – 9 tappiota. Parmalla on viimeisellä putoamissijalla olevaan Bolognaan kaulaa jo 14 pistettä, joten seura on varmasti tyytyväinen, että kausi 2019/20 näyttäisi tuovan jatkumoa Serie A:ssa. Parma on vain parin pisteen päässä TOP 10 sijoista ja siellä majailevista Torinosta sekä Fiorentinasta. Yhdenkin pisteen nappaaminen hallitsevalta mestarilta sen kotikentällä olisi tavattoman merkittävän asia nousijaseuralle. Ja nyt jos koskaan Parmalla on tilaisuus iskeä valmiiksi mollivoittoista Juventusta palleaan. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Juventuksen 2 – 1 voittoon Parman kotikentällä Stadio Ennio Tardinilla. Parman ainoa iski tuolloin, nytkin varmasti Juve-puolustusta koville laittava, Gervinho.

Parmalla tilaisuus kiusata jättiläistä

Juventus on selkeä ennakkosuosikki otteluun kertoimien valossa. Parmalla on kuitenkin hyvät edelletykset kiusata jättiläistä ja odotamme Juventuksen voittavan ottelun vain vaivoin. Pelivalintamme otteluun on Unibetin tarjoama aasialainen tasoitusveto, Parma +2. Kohteen kerroin 1.94,

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä