Serie A: Juventus - Sampdoria 20.09.2020 Klo 21:45, Cristiano Ronaldo tekee maalin!

Italian Serie A alkaa jälleen. Mestarisuosikki Juventus isännöi avauskierroksella Sampdoriaa, osuuko kotijoukkueen talismaani Cristiano Ronaldo välittömästi? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Juventus - Sampdoria
Syyskuu 20,2020
21:45

Andrea Pirlon tulikaste

Italian Serie A:n tämän(kin) kauden yksi suurimmista mestarisuosikeista on Juventus. Joukkueen viime kausi oli vaikea ja vaikka palkintokaappiin tuli yhdeksäs peräkkäinen Scudetto niin manageri Maurizio Sarri sai lähteä seuran peräsimestä vain yhden kauden jälkeen. Uusi valmentaja, pelaajalegenda, Andrea Pirlo on ollut puikoissa vain hetken mutta Italiasta kantautuvien tietojen mukaan Juventus-pelaajat ovat paljon vastaanottavaisempia Pirlon suhteen kuin mitä he olivat räyhäävän Sarrin alaisuudessa.

Kausi on pitkä ja nähtäväksi jää pystyykö Pirlo viemään Vanhan Rouvan 10. peräkkäiseen mestaruuteen sekä Torinossa himoittuun Mestarien liiga menestykseen. Uskomme kuitenkin, että Juventus aloittaa kauden tyylillä ja voittaa Sampdorian.

Sampdorian palikat eivät riitä

Sampdoria sijoittui viime kaudella Serie A:ssa sijalle 15. Piste-eroa putoamisviivaan oli vain seitsemän pistettä. Sampdorian yksi ongelmista oli maalinteko eikä joukkue tehnyt kuin 48 maalia koko kaudella. Joukkue ei ole siirtomarkkinoilla juuri vahvistunut hyökkäyksen osalta vaan Fabio Quagliarella on edelleen joukkueen syömähammas. Puolustuspäähän joukkue sai mielenkiintoiset nimet Maya Yoshidan sekä Lorenzo Tonallin.

Juventus – Sampdoria Live Stream

Haluatko katsoa Juvenuts – Sampdoria ottelun ilmaiseksi, Unibetilla se onnistuu! Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Näin ollen näet pikkurahalla huippu-urheilua suorina lähetyksinä viikosta toiseen. Vanhana asiakkaana pääset heti käsiksi muun muassa kaikkiin tuleviin Serie A otteluihin – uutena asiakkaana löydät alta toimintaohjeet!

Toimi näin:

Siirry tästä Unibetin sivustolle ja rekisteröi ilmainen tili –>>

Tee ensimmäinen talletuksesi (min. 10€)

Pidä huoli, että sinulla on koko ajan yksi sentti (0,01€) pelitilillä

Saat kattavan valikoiman maailman parasta urheilua katsottavaksesi!

Ilmainen live stream serie a

Kerroinpoiminnat Juventus – Sampdoria

Sampdoria on voittanut edellisestä viidestätoista Juventus-ottelusta vain kaksi, kerran on pelattu tasan ja loput on merkattu Juventuksen nimiin. Torinossa Sampdoria on kaatanut Juventuksen viimeksi vuonna 2013. Edellisessä viidessä Juventuksen kotikentällä pelatussa ottelussa Sampdoria on jäänyt kolmesti nollille ja kahdesti tehnyt yhden maalin.

Emme usko Sampdorian kykenevän tässä ottelussa hääviin esitykseen, vaikka kauden avausottelut tarjoavat parhaimmillaan yllätyspotentiaalia. Ronaldo on iskussa, mies painoi Kansojen liigassa uransa sadannen maajoukkuemaalin ja harjoitusottelussa Novaraa vastaan lusitaani iski ottelun avausmaalin. Me povaamme että maalinnälkäinen portugalilainen iskee heti ensimmäisessä ottelussa kauden avausmaalin ja paluun Serie A kentille todennäköisesti tekevä Giorgio Chiellini nollaa muun puolustuslinjan kanssa Sampdorian.

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Hallitseva kausi aloittaa kauden voitolla!

Juventus aloittaa kauden voitolla ja Cristiano Ronaldo tekee maalin! Edellä mainituille vedoilla ei kuitenkaan saa erityisen suuria palautuksia. Betssonilla voi kuitenkin luoda oman vedon ja näin saada mukavammat kertoimet pelikupongille!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä