Serie A: Juventus - Sampdoria 26.07.2020 Klo 22.45 - Vihje ja Kertoimet

Serie A tarjoaa sunnuntaina 26. heinäkuuta mielenkiintoisen ottelun. Ratkaiseeko Juventus Serie A mestaruuden Sampdorian kustannuksella? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Juventus - Sampdoria
Heinäkuu 26,2020
22:45

Serie A: Juventus – Sampdoria

Allianz Stadium, Torino, Italia

Pitkävetokertoimet (888sport) 1.26 – 5.80 – 11.50

Lähtökohdat otteluun Juventus – Sampdoria

Italian Serie A:ssa pelataan sunnuntaina iso kierros, kun nahkakuula saa kyytiä kuudella eri ottelupaikkakunnalla. Illan mielenkiintoisin ottelu pelataan kuitenkin Torinossa, jossa Juventus isännöi kello 22.45 alkavassa pelissä Sampdoriaa. Mikäli isännät voittavat tämän ottelu niin Juventus on virallisesti Italian mestari, jo yhdeksännen kerran peräkkäin!

Älä siis missaa tätä isojen panosten ottelua! Näet ottelun ilmaisena live streamina Unibet TV:stä!

Tässä illan mahdolliset päänäyttelijät:

Juventus haluaa viimeisen sinetin mestaruudelle

Juventus lähtee tähän otteluun siis hakemaan voittoa ja viimeistä sinettiä Serie A kauden 2019/20 mestaruudella. Vanha Rouva olisi voinut varmistaa mestaruuden jo viime tiistaina Udinesea vastaan mutta Maurizio Sarrin ryhmä hävisi tuon ottelun sensaatiomaisesti Udinesen iskiessä ottelun lisäajalla loppulukemat 2-1.

Juventus oli vahva kauden kolmessakymmenessä ensimmäisessä ottelussa tilastoin 24 voittoa – 3 tasapeliä ja 3 tappiota. Edelliseen viiteen otteluun joukkue on saavuttanut 1 voiton – 2 tasapeliä ja 2 tappiota. Kaiken lisäksi Juventusta vastaan on tehty viidessä edellisessä peräti 12 maalia. Juve on ollut heikko, intohimoton eikä se ole tästä syystä pystynyt varmistamaan mestaruuttaan. Joko tänään kentällä nähdään nälkäisiä pelaajia Cristiano Ronaldon johdolla?

Sampdoria voi pelata vapautuneesti

Sampdoria lähtee tähän otteluun paineettomassa tilassa. Joukkue pelasi koronatauon jälkeen huonosti häviten kolme ottelua putkeen mutta heinäkuussa joukkue on voittanut viisi ottelua seitsemästä. Viime aikojen hyvät otteet ovat nostaneet Sampdorian sarjassa sijalle 14. ja eroa putoamisviivaan on jo yhdeksän pistettä.

Lecce voi vielä nousta viimeiseltä putoajan paikalta Sampdorian kanssa tasoihin, mikäli Lecce voittaa ja Sampdoria häviää loput ottelunsa mutta keskinäisten otteluiden osalta Sampdoria on vahvempi. Illan vierailla on siis hyvin vapautunut tilanne. Tämä voi olla myös suuri etu Claudio Ranierin miehistölle ja Il Blucerchiati varmasti nauttisi Juventuksen mahdollisten mestaruusjuhlien lykkäämisestä.

Kerroinpoiminnat Juventus – Sampdoria

Juventus haluaa tästä ottelusta varmasti paremman tuloksen kuin tiistain Udinen reissulta. Joukkue laittanee parasta pöytään ja varmistavat näin yhdeksännen peräkkäisen Scudetton. Juventus ei ole hävinnyt kotonaan tällä kaudella kertaakaan (15 voittoa ja 2 tasapeliä) ja olisi melkoinen katastrofi torinolaisille, jos tästä ottelusta ei irtoaisi pistettäkään.

Kuten yleensä niin Juventuksen voitolle on tarjolla kelvoton kerroin. Juventus on tehnyt ottelun avausmaalin 8/9 edellisessä ja tässä otteluparissa 8/10 kertaa. Eiköhän mustavalkoiset tänäänkin iske ensimmäisen maalin ja se tulee jo 1. puoliajalla minkä turvin joukkue lähtee tauolle johtoasemassa. Tästä rakentamaan vetoja maltillisilla kertoimilla.

Kerroinpoiminnat Unibet: 

  • Juventus voittaa 1. puoliajan – 1.62
  • Juventus voittaa 1. puoliajan + ottelun – 1.73
  • Juventus voittaa + ottelussa alle 4.5 maalia – 1.66

Mestaruuden ratkaiseva kamppailu?

Juventuksella on jäljellä kolme ottelua joista se tarvitsee vain kaksi pistettä varmistaakseen mestaruuden. Tästä voitto, Scudetto taskuun ja katsee kohti Mestarien liigaan pudotuspelejä!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä