Serie A: Juventus - Sassuolo 10.1.2021, Juve jatkaa matkaa kohti sarjakärkeä?

Italian Serie A:ssa pelataan sunnuntaina 10. tammikuuta iso ottelu sarjan kärkikahinan kannalta! Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Juventus - Sassuolo
tammikuu 10,2020
21:45

Serie A: Juventus – Sassuolo

Italian Serie A:ssa pelataan todella mielenkiintoista tammikuuta kun otteluita on paljon ja pienin eroin sarjan TOP 6:ssa olevat joukkueet kohtaavat toisiaan. Sunnuntaina 10. Tammikuuta toisensa kohtaavat ensin aamupäivän ensimmäisessä kamppailussa sarjan kolmonen ja kakkonen, AS Roma – Inter, ja illan viimeisessä pelissä tosistaan mittaa ottavat Juventus sekä Sassuolo jotka ovat aivan iskuetäisyydellä edellä mainituista. Kumpi joukkue nappaa Torinon illassa isot pisteet?  

Juventus pelasi loistavasti AC Milania vastaan

Kotijoukkue Juventus lähtee tähän otteluun luonnollisesti ennakkosuosikkina. Juventus starttaa kauden jokaisen Serie A pelin ennakkosuosikkina oli sen vire mikä tahansa. Ja se vire on tällä kaudella vaihdellut isosti. Juventus voitti edellisessä kierroksella upean esityksen päätteeksi AC Milanin vieraissa 1-3. Joulukuun alussa Juventus dominoi FC Barcelonaa Camp Noulla 0-3 päättyneessä Mestarien liigan ottelussa. Näiden esitysten väliin mahtuu kuitenkin kaksi pateettista kotiottelua Atalantaa sekä Fiorentinaa vastaan joista jäi käteen 1-1 tasapeli sekä 0-3 tappio. 

Juventus on väläyttänyt todella taidokasta peliä tällä kaudella muutaman kerran mutta aina sen jälkeen kun odotukset ovat nousseet tappiin niin seurauksena on ollut mahalasku. Sunnuntaina ei ole varaa huonoon suoritukseen mikäli kotijoukkue haluaa jatkaa Scudetto jahtiaan ja kaventaa entisestään eroa kärkipaikoille.  

Juventus – Sassuolo Live Stream

Ilmainen live stream serie a

Sassuolo seilannut voittojen ja tappioden välillä

Sassuolo pelaa tällä hetkellä sen seurahistorian parasta kautta Italian pääsarjassa. Joukkue ei ole koskaan aiemmin kerännyt näin paljon pisteitä kauden puolivälin tienoilla. Välähdyksiä Neroverdin hyvyydestä nähtiin jo viime kaudella ja tämä kausi on ollut hyvää jatkumoa ja Sassuolo on nousemassa potentiaaliseksi Eurooppa/Mestarien liiga seuraksi kauden päätteeksi. Sassuolo aloitti kauden loistavasti kun joukkue ei hävinnyt yhtään ottelua kauden kahdeksasta ensimmäisestä koitoksestaan.  Viime kierroksilla on kuitenkin ollut vaikeampaa ja uusi vuosi alkoi isolla 5-1 tappiolla Atalantalle.

Sassuolon viisi viimeistä peliä:

  • 06.01.2021 Serie A: Sassuolo 2 – 1 Genoa
  • 03.01.2021 Serie A: Atalanta 5 – 1 Sassuolo
  • 23.12.2021 Serie A: Sampdoria 2 – 3 Sassuolo
  • 20.12.2021 Serie A: Sassuolo 1 – 2 AC Milan
  • 16.12.2021 Serie A: Fiorentina 1 – 1 Sassuolo  

Veikkaus Juventus – Sassuolo

Sassuololta on sivussa tästä ottelusta joukkueen suurin tähti Dominico Berardi joka loukkaantui edellisessä ottelussa. Italialainen ehti tehdä 15 ottelussa 7 maalia ennen loukkaantumistaan. Tämä on paha puute Sassuolon hyökkäyksessä mutta vieraiden onneksi Juventus-puolustuksessa on myös ongelmia.  

Juventuksella on sivussa kamppailusta koronaviruksen vuoksi kolme aloittavaa puolustajaa: Juan Cuadrado, Alex Sandro sekä Matthjis de Ligt. Erityisesti hollantilaistopparin poissaolo on paha paikka sillä Juventuksen voittoprosentit de Ligtin kanssa ovat huomattavasti korkeammat kuin illman.  

Uskomme että Juventus vie tämän ottelun nimiinsä ja jatkaa kärkipaikan jahtaamista. Sassuolo heittää kuitenkin kovan haasteen ja ottelu voi hyvin olla maalin peli. Viime kaudella keskinäiset kohtaamiset päättyivät 2-2 sekä 3-3. Molempien joukkeuiden maalille sekä tasoitusvedolle Sassuololle saa pelattavat kertoimet. Lopputulos 2-1?  

Betsafe: Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.75

Betsafe: Sassuolo +2 @1.91

Betsafe: Cristiano Ronaldo tekee maalin ja molemmat joukkueet tekevät maalin @ 2.25

Juve nappaa voiton!

Juve nappaa kolmannen peräkkäisen voiton ja Rolle palaa maaleille yhden vaisumman pelin jälkeen? Lyö vetoa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä