Serie A: Juventus - Torino 04.07.2020 Klo 22:45 - Vihje ja Kertoimet

Serie A tarjoaa monta kuumaa peliä viikonloppuna. Miten käy Torinon derbyssä Juventus vs. Torino? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Juventus - Torino
Heinäkuu 04,2020
18:15

Serie A: Juventus – Torino

Allianz Stadium, Torino, Italia

Pitkävetokertoimet (888sport) 1.28 – 5.60 – 11.00

Torinon derby höystetty mukavilla panoksilla

Italian Serie A:ssa pelataan lauantaina 4. heinäkuuta Torinon derby. Tämä ottelu on perinteisesti herättänyt isoja tunteita kaupungissa sekä katsomoissa mutta tällä kertaa tyhjät katsomot taitavat latistaa suurimman tunnelatauksen.

Tästä huolimatta ottelu on merkityksellinen ja molemmat joukkueet haluavat aina voittaa tämän derbyn. Tässä ottelussa on myös yllättävän suuret panokset sillä voitolla Juventus pitää huolen siitä, että joukkue pysyy sarjakärjessä vähintään viiden pisteen erolla. Torino taas on vain kuuden pisteen turvin poissa putoamistonteilta, joten Il Torolle maistuisi tästä pisteet enemmän kuin hyvin.

Juventus syttymässä koronatauon jälkeen

Juventus palasi koronatauolta parin Coppa Italian ottelun merkeissä. Joukkue pelasi näissä otteluissa 180 minuuttia maaleitta. Tämän jälkeen Juventuksen veteraanikolmikko Buffon, Chiellini, Bonucci piti huhujen mukaan palopuheen Cristiano Ronaldolle ja kumppaneille. Lopputuloksena Juve on voittanut kolme edellistä Serie A peliään maalierolla 9-1 ja trio CR7, Paulo Dybala sekä Douglas Costa on ollut pelottavan loistavassa iskussa.

Jos Juventus pystyy samaan esitykseen lauantaina niin voittajasta ei ole epäselvyyttä:

Torino tukalassa paikassa

Torinon tilanne on hankala. Joukkue on voittanut tällä kaudella vain yhdeksän ottelua, kun takana on jo 29 ottelukierrosta. Joukkue on päästänyt sarjassa peräti 52 maalia mikä on Serie A:n neljänneksi huonoin saldo. Torino on pelannut koronatauon jälkeen neljä ottelua, joista se on hävinnyt kaksi viimeisintä maalierolla 6-3.

Joukkue on perinteisesti syttynyt taistelemana kovaa Juventusta vastaan mutta vaikka se on saanut Vanhan Rouvan ahtaalle niin edellisen kerran kaupungin herruus on jäänyt härkäjengille huhtikuussa 2015. Torino on pelannut Juventusta vastaan aina kurinalaisesti ja edelliset viisi keskinäistä ovatkin olleet alle 2.5 maalin pelejä. Tämä kannattaa ottaa huomioon, vaikka Torinon edellisestä kymmenestä tuo under on toteutunut vain kolmesti.

Yhteenveto Juventus – Torino

Uskomme että Juventus voittaa tämän pelin ja mustavalkoisten mestaruusjuna puksuttaa nyt sellaisella vauhdilla, että yhdeksännet peräkkäiset mestaruuspaidat saa laittaa pian painoon. Olemme betsanneet menestyksekkäästi kahteen edelliseen Juventuksen peliin yhdistelmän Juventus voittaa + alle 4.5 maalia. Tähän otteluun kerroin tuolle on kuitenkin melko pieni (1.57). Hilaamalla maalirajan pykälän alemmas tässä yhdistelmässä panoksen saa takaisin tuplana!

Kerroinpoiminnot LeoVegas: 

  • Juventus voittaa + Alle 3.5 maalia – 2.00
  • C. Ronaldo tekee maalin –1.68
  • Paolo Dybala tekee maalin – 2.40
BONUS: 100% €100 asti
Pelaa nyt

Juventus voittaa

Juventus säilyttää Torinon herruuden edelleen mutta kuka kärkitriosta osuu lauantaina?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä