Serie A: Lazio - AC Milan 04.07.2020 Klo 22:45 - Vihje ja Kertoimet

Serie A:n kärkitaistelu käy kuumana koronatauon jälkeen. Miten käy Lazion ja AC Milanin välisessä taistelussa? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Lazio - AC Milan
Heinäkuu 04,2020
22:45

Serie A: Lazio – AC Milan

Stadio Olimpico, Rooma, Italia

Pitkävetokertoimet (888sport) 2.10 – 3.65 – 3.30

Ottelussa herkulliset asetelmat

Roomassa pelataan lauantaina 4. heinäkuuta mielenkiintoinen kohtaaminen, kun sarjakakkonen ja vielä mestaruutta jahtaava Lazio isännöi Stadio Olimpicolle TOP 6 paikoille hamuavaa AC Milania. Lazio on ennen tätä ottelukierrosta neljän pisteen päässä sarjakärki Juventuksesta, kun AC Milan on sarjassa seitsemäntenä, vain kahden pisteen Napolista, joka pitää halussaan viimeistä paikkaa Eurooppa-liigan karsintoihin. Asetelmat kahden perinteikkään Serie A suurseuran otteluun ovat siis erittäin herkulliset.

Ciro Immobile pois Lazion palapelistä

Lazio on pelannut todella vahvan kauden, josta osoituksena 21 voittoa ja vain 3 tappiota 29 ottelussa. Kotikentällään Lazio on tällä hetkellä vahvassa 12 voiton putkessa ja tähän otteluun I Biancocelesti lähtee allaan 2-1 voitot Torinosta sekä Fiorentinasta.

Lazio on lähtökohtaisesti tämän ottelun ennakkosuosikki mutta roomalaisten kiusana on kokoonpano huolet. Joukkueen kärkikaksikko Ciro Immobile (32 maalia) ja Felipe Caicedo (8 maalia) ovat molemmat pois tästä ottelusta korttitilin täyttymisen vuoksi. Hyökkääjien lisäksi Simone Inzaghi joutuu lähtemään otteluun ilman loukkaantuneita Lucas Leivaa, Luiz Felipeä, Bobby Adekanye ja Senad Lulicia. Kotijoukkueella ei siis ole jalkeilla missään nimessä paras mahdollinen joukkue.

Lazio menee tunteisiin!

Zlatan Ibrahimovic palannee kentälle

AC Milan siis jahtaa kauden tavoitettaan Euro-paikkoja. Napoli on vain kahden pisteen päässä ja kun siniset hävisivät tämän kierroksen oman ottelunsa Atalantalle niin AC Milanilla on iskun paikka. Milanolaisten akilleenkantapää on ollut tällä kaudella maalinteko. Joukkue on tehnyt vain 36 maalia, joka on yksi sarjan surkeimmista suorituksista. Laziota vastaan on yksinkertaisesti onnistuttava maalinteossa sillä roomalaiset tuskin jäävät maaleitta.

Stefano Pioli pääsee tähän otteluun lähes parhaalla kokoonpanollaan ja managerin onneksi ruotsalainen Zlatan Ibrahimovic palaa kokoonpanoon.  Veteraani aloittanee pelin penkiltä mutta mahdollisesti kentälle päästessään hän muodostaa vaarallisen duon yhdessä kroatialaisen Anton Rebicin kanssa, joka on osunut seitsemän kertaa edelliseen yhdeksään otteluun.

Yhteenveto Lazio – AC Milan

Lazion peleissä on ollut tällä kaudella isot maaliodotukset ja roomalaisten peleissä onkin nähty keskimäärin 3.2 osumaa. Immobile on kuitenkin tehnyt joukkueen 66 malista lähes puolet ja hänen poissaolonsa tulee näkymään kentällä.

AC Milan puolustaa hyvin ja haluaa varmasti taistella vähintään pisteen tästä vieraspelistä. Viidestä edellisestä keskinäistä neljässä on jääty alle 2.5 maalin ja tämän kauden ensimmäinen ratkesi vasta 83. minuutilla 1-2 Laziolle. Viidestä edellisestä kaksi on ollut tasapelejä ja kolme ratkennut vain maalinerolla. Emme näe yhtään syystä, miksei tämä lauantain ottelu tulisi olemaan myös tasainen ja vähämaalinen.

Kertoimet tarjoaa Casinowinner: 

  • Ottelussa alle 2.5 maalia – 1.98
  • AC Milan (tasoitus 0-1) – 1.61
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.74

Tasainen ottelu?

Pitkävetokertoimet otteluun ovat korkeat kohteelle kuin kohteelle. Lazio olisi ilman kärkikaksikon poissaoloa isompi suosikki. Tasainen ottelu luvassa?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä