Serie A: Lazio - Hellas Verona 05.02.2020 Klo 21:45

Serie A:n keskiviikon ottelukierroksella on vain yksi ottelu kun Lazio isännöi Hellas Veronaa. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Lazio - Hellas Verona
Helmikuu 05,2020
21:45

Serie A: Lazio – Hellas Verona, jatkuuko Lazion uskomaton pisteputki?

Italian Serie A:ssa pelataan keskiviikkona yksi ottelu, kun sarjakolmonen Lazio isännöi sarjassa yhdeksäntenä olevaa Hellas Veronaa. Mikäli Lazio voittaa ottelun Rooman illassa niin joukkueella on mahdollisuus nousta jopa Interin ohi Serie A:n kakkoseksi ja vain kahden pisteen päähän yhdeksättä peräkkäistä Scudettoa jahtaavasta Juventuksesta. Keskiverto pitkävetokertoimet ovat selvästi Lazion puolella lukemin 1.38 – 4.80 – 8.50. 

Lazio historiallisen kovassa iskussa

Lazion on pelannut tällä kaudella jopa historiallisen hyvin. Joukkue voitti lokakuun lopusta alkaen 11 Serie A ottelua putkeen mikä oli seuran uusi ennätys. Putki meni poikki 26.1 Rooman derbyssä Derby Della Capitalessa jossa tasattiin pisteet lukemin 1-1. Tätä seurasi kuitenkin jälleen vakuuttava 5 – 1voitto Spal:sta. Lazio on tällä hetkellä 15 ottelun kuntopuntarissa Serie A:n paras joukkue eikä se ole hävinnyt maan pääsarjassa 16 kamppailuun. Kaikki muut lopputulokset kuin kotivoitto olisi ihme tästä ottelusta. Erityisesti kun Lazion hyökkääjä Ciro Immobile on tällä hetkellä täysin pitelemätön. Mies on tehnyt viiteen edelliseen Serie A peliin kahdeksan maalia. Koko kaudella Immobile on tehnyt 25 maalia ja syöttänyt kuusi.

BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Hellas Veronan asenaa tiukka puolustus

Jos Lazio on mukavassa tappiottomassa putkessa niin sitä sama voi sanoi myös Veronasta. Vieraat eivät ole hävinneet yhtään kamppailua edelliseen kuuteen kierrokseen, tosin on huomioitava, että näistä vastustajista ainoastaan AC Milan löytyy sarjataulukosta Veronaa korkeammalta. Veronan pelitavassa ei maaleilla mässäillä. Joukkue on tehnyt tällä kaudella Serie A:ssa 26 maalia eli vain yhden enemmän mitä Immobile yksinään Laziolle. Sen sijaan Verona puolustaa hyvin eikä sitä vastaan ole tehty tällä kaudella keskimäärin kuin 1.10 maalia per peli. Veronan ottelukohtainen maalikeskiarvo on Serie A:n pienin lukemin 2.3 maalia per ottelu. Lazio on joutunut pitkän tappiottoman putkensa aikana ahtaalle muun muassa Brescian sekä Cagliarin kanssa otteluissa, joissa se on raastanut 1-2 voitot vasta lisäajalla. Veronan puolustuspelin onnistuessa maaliero voi pysyä inhimillisenä.

Yhteenveto: Lazio – Hellas Verona

Kuten jo aiemmin todettu ei tässä ottelussa ole kuin yksi ennakkosuosikki ja se on Lazio. Vetokupongille kannattaa poimia Lazion voitto yhdistettynä maalimäärin tai maalintekijään kerrointa nostattamaan.  Poimimme otteluun kaksi kohdetta Coolbetiltä sekä wincast kohteen Unibetilta. 

  • Coolbet– Lazio voittaa ottelussa yli 1.5 maalia – 1.58
  • Coolbet – Lazio voittaa ottelussa  yli 2.5 maalia   – 1.95
  • Unibet – Immobile tekee ottelussa maalin ja Lazio voittaa  – 2.08

 

Lazio voittaa mutta monta maalia nähdään?

Lazio on tehnyt peräti 11 maalia kolmeen edelliseen Serie A peliin, yli 2.5 maalin pelin pitäisi irrota helposti! Lyö vetoa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä