Serie A: Lazio - Inter Milan 04.10.2020, Molemmat tekevät maalin!

Italian Serie A:ssa pelataan jälleen. Mestarisuosikit Lazio sekä Inter kohtaavat toisena Roomassa sunnuntaina. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Lazio - Inter
Lokakuu 04,2020
16:00

Lähtökohdat otteluun Lazio – Inter

Serie A:n sunnuntain ottelukierroksen ehdottomasti mielenkiintoisen kamppailu on Lazion sekä Interin välinen kohtaaminen Roomassa Stadio Olimpicolla. Joukkueet taistelivat viime kaudella kynsin hampain mestaruudesta Juventusta vastaan ja tällä kaudella tilanne tulee todennäköisesti hyvin samankaltainen. Pisteet keskinäisistä otteluista ovat molemmille joukkueille äärimmäisen tärkeitä.

Lazion peli ei vielä uomissa

Lazio aloitti kauden vieraissa mukavalla 0-2 voitolla Cagliarista. Heti toisella kierroksella joukkue sai kuitenkin vahvan selkäsaunan kotinurmella, kun Atalanta haki vieraspisteet 1-4 lukemin.  Lazio piti ottelussa enemmän palloa, rakensi enemmän maalipaikkoja ja laukoi enemmän kohti maalia mutta Atalanta iski myrkyllisesti vastaan. Tämä saattaa olla tietyllä tavalla kupletin juoni myös sunnuntaina.

Lazio – Inter Live Stream

Haluatko katsoa Lazio  – Inter ottelun ilmaiseksi, Unibetilla se onnistuu! Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Näin ollen näet pikkurahalla huippu-urheilua suorina lähetyksinä viikosta toiseen. Vanhana asiakkaana pääset heti käsiksi muun muassa kaikkiin tuleviin Serie A otteluihin – uutena asiakkaana löydät alta toimintaohjeet!

Toimi näin:

Siirry tästä Unibetin sivustolle ja rekisteröi ilmainen tili –>>

Tee ensimmäinen talletuksesi (min. 10€)

Pidä huoli, että sinulla on koko ajan yksi sentti (0,01€) pelitilillä

Saat kattavan valikoiman maailman parasta urheilua katsottavaksesi!

Ilmainen live stream serie a

Inter aloitti kauden todella vahvasti

Interin syyskuu oli vahva. Joukkue teki kahdessa harjoitusottelussa peräti 11 maalia ja kahdessa ensimmäisessä sarjapelissä joukkue venytti vastustajan verkkoa 9 kertaa. 20 maalia neljään peliin ei ole huono saldo. Interin talismaanit Romelu Lukaku sekä Lautaro Martinez ovat molemmat onnistuneet kahdessa ensimmäisessä ottelussa maalinteossa. Ei kahden ottelun maaliputkea ilman kolmatta?

Veikkaus Lazio – Inter

Lazio sekä Inter mässäilivät maaleilla pitkin viime kautta ja Ciro Immobile sekä edellä mainittu Inter-kaksikko löytyi kauden päätteeksi maalipörssin kärkipäästä. Tästä huolimatta joukkueiden keskinäiset ottelut ovat olleet varsin maltillisia. Viime kaudella Lazio voitti kotonaan 2-1 ja Inter 1-0. Sitä edelliset kaksi ottelua päättyivät 1-2 ja 0-1, molemmat Laziolle. Inter on pienen otannan perusteella vahvempi mutta tuskin nerazzurri tässä pelissä pääsee neljää byyriä iskemään.

William Hill tarjoaa otteluun mielenkiintoisen yhdistelmävedon, joka on meidän päivänvalinta. Tässä kohteessa molemmat tulivoimaiset joukkueet tekevät maalin ja ottelu päättyy joko tasan tai Interin voittoon. Kerroin 2.05!

Valioliigasijoitukset 2020/21

Molemmat osuu mutta vieraat vahvempia?

Luvassa mielenkiintoinen ottelu, 1-2 tai 2-2? Betsaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä