Serie A: Lecce - Juventus 26.10.2019 klo 16.00

Italian Serie A:ssa kohtaavat lauantaina sarjanousija Lecce sekä sarjakärki Juventus. Voittajasta ei liene epäselvyyttä?
Lecce - Juventus
Lokakuu 26,2019
16:00

Serie A: Lecce – Juventus otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Serie A:n tämän kauden kärkiseura ja viime kauden mestari Juventus kohtaa lauantaina vieraskentällä sarjanousija Leccen. Ottelussa ei tietenkään ole kuin yksi ennakkosuosikki ja se on tietenkin melko murskaavin kertoimin 9.00 – 5.15 – 1.37 (Fastbet) vierasjoukkue Juventus.

Lecce taisteli pisteen AC Milanilta

Leccellä on takanaan tätä kautta kahdeksan ottelua tilastoin 2 -1 -5. Joukkue voi olla siinä mielessä tyytyväinen esityksiinsä, että Lecce on tällä hetkellä putoamisviivan yläpuolella ja joukkue haki edellisessä ottelukierroksella hienon tasapelin AC Milanin vieraissa. Suoritukselle antaa lisäarvoa se, että Marco Calderonin viimeistelemä 2 – 2 tasoitusmaali syntyi vasta ottelun lisäajalla. Lecce on hävinnyt edellisillä kierroksilla niin sanotuille kärkijoukkueille Atalantalle sekä AS Romalle. Lisäksi Lecce on hävinnyt kaikki kolme kauden ensimmäistä kotipeliään. On hyvin vaikea uskoa, että rekordi muuttuisi Juventuksen kustannuksella.

Tästä pientä vihjettä vedonlyöntiin, soiko Leccen päässä aikavälilla 16 – 30min?

Juventus säästelee maalien kanssa

Juventus on tämän Serie A kauden ainoa joukkue, joka ei ole vielä hävinnyt otteluakaan. Vanhan Rouva on esiintynyt edukseen myös Mestarien liigassa mutta kliininen viimeistely on paikoitellen ontunut. Juventuksen kaksi edellistä ottelua ovat päättyneet mustavalkoisten 2 – 1 voittoon mutta molemmissa otteluissa Bolognaa ja Lokomotiv Moskovaa vastaan joukkueen on pitänyt hakea vauhtia tappiotilanteesta. Lecce on Juventukselle sen tasoinen vastus, että selkeän voiton pitäisi irrota rutiinilla Cristiano Ronaldon, Paulo Dybalan ja Gonzalo Higuanin kaltaisten hyökkääjien johdolla.  Jostain syystä joukkueen maalihanat eivät ole kuitenkaan auenneet vielä tällä kaudella ”kunnolla”. Emme usko että maaleja syntyy hullumaisesti Mestarien liigan peliviikolla lauantaina vieraskentällä kello 16.00 alkavassa ottelussakaan.

BONUS: Bonus jopa 300€ + 50 ilmaispyöräytystä
Pelaa nyt

Juventus ja alle 3.5 maalia?

Juventus on pelannut tällä kaudella yhteensä 11 ottelua Serie A:ssa ja Mestarien liigassa. Vain kahdessa näissä otteluista joukkue on tehnyt yli 2 maalia. Uskomme että Juventus voittaa mutta siihen riittää korkeintaan kaksi maalia. Fastbet tarjoaa otteluun kohteen ”Juventus voittaa ja ottelussa alle 3.5 maalia” kertoimella 2.10. Tämä antaa vielä mahdollisuudet Leccen maalille tai Juven kolmelle. Mitä sinä pelaat?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä