Serie A: Napoli - AS Roma 05.07.2020 Klo 22:45 - Vihje ja Kertoimet

Serie A:n kärkitaistelu käy kuumana koronatauon jälkeen. Miten käy Napolin ja AS Roman välisessä taistelussa TOP 5 sijoituksesta? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Napoli - AS Roma
Heinäkuu 05,2020
22:45

Serie A: Napoli – AS Roma

Stadio San Paolo, Napoli , Italia

Pitkävetokertoimet (888sport) 2.10 – 3.65 – 3.30

Ottelussa mielenkiintoiset asetelmat

Italian Serie A tarjoaa sunnuntaina 5. heinäkuuta myöhäisillassa todellisen herkkupalan, kun Napoli isännöi AS Romaa. Kyseessä on merkityksellinen ottelu, joka voi ratkaista Serie A:n vitoselle myönnettävän ensi kauden Eurooppa-liigan lohkovaiheen pelipaikan. AS Roma pitää juuri nyt tuota paikkaa hallussaan mutta Napoli on kutkuttavasti vain kolmen pisteen päässä. Miten käy kello 22:45 alkavassa huippuottelussa?

Lähtökohdat Napoli – AS Roma

Lähtökohdat otteluun ovat hyvin yksinkertaiset: Molemmat joukkueet tarvitsevat voiton, tasapeli olisi pettymys molemmille mutta sataisi vierasjoukkueen laariin. Molemmat joukkueet pelasivat viimeksi torstaina 2. heinäkuuta ja kun Napoli hävisi oman vierapelinsä Atalantelle 2-0 niin AS Romalle tarjoutui omassa kotiottelussaan Udinesea vastaan tuhannen taalan paikka piste-eron kasvattamiseen. AS Roma tiesi tilanteensa ennen kotiottelunsa alkua mutta joukkue epäonnistui pahasti ja tuloksena oli 0-2 tappio sarjan häntäpään joukkueelle. Yhdeksi roomalaisten kompastuskiveksi osoittautui Diego Perrottin aivan järjetön (vaikkakin todennäköisesti vahinko) suora punainen ennen puolen tunnin täyttymistä:

Yhteenveto Napoli – AS Roma

Napoli lähtee tähän otteluun meidän silmissämme ennakkosuosikkina. Gennaro Gattuson miehistö on pelannut koronatauon jälkeen kurinalaisesti ja joukkue tylsistytti Coppa Italian välierissä sekä finaalissa Interin ja Juventuksen tähtiryhmät. Napoli on hävinnyt tauon jälkeen pelaamastaan viidestä ottelusta vain edellisen Atalantalle. Tuossakin ottelussa siniset voittivat laukaukset kohti 2-7 mutta viimeistely ei onnistunut.

AS Roma sen sijaan on pelannut tauon jälkeen vasta kolme ottelua, joissa se on voittanut 2-1 Sampdorian ja hävinnyt 2-0 sekä AC Milanille että Udineselle. AS Roman ykkösmaalivahti Paul Lopez joutui loukkaantuneiden kirjoihin koronatauon aikana eikä joukkueen kakkosvahti Antonio Mirante ole vielä pystynyt pitämään maaliansa puhtaana. Vaikea uskoa, että tämä tapahtuisi nytkään vaarallisen Napolin asettuessa vastapuolelle. Laitamme ottelussa betsit Napolille.

Kertoimet tarjoaa Unibet: 

  • Napoli voittaa – 2.10
  • Napoli voittaa + alle 4.5 maalia – 2.55

Myös Napolin maalissa pelannee sunnuntaina kakkosvahti David Ospinan saatua päävamman Atalanta pelissä. Tämä ei kuitenkaan muuta voisuhteita Napolin voittoveikkauksen suhteen.

Napoli nousee roomalaisten kantaan?

Napolilla on kotonaan tilaisuus kaataa koronatauon jälkeinen vaisu AS Roma ja nousta hengittämään sarjataulukossa giallorossin niskaan. Betsataanko kotivoittoa?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä