Serie A: Napoli - Atalanta 17.10.2020, Atalanta yli 1.5 maalia!

Italian Serie A:ssa pelataan jälleen. TOP 4 suosikit Napoli sekä Atalanta kohtaavat toisensa Napolissa lauantaina. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Serie A: Napoli - Atalanta
Lokakuu 17,2020
16:00

Lähtökohdat otteluun Napoli – Atalanta

Italian Serie A palaa Valioliigan tavoin viikonloppuna tositoimiin maaottelu tauon jälkeen. Yksi kierroksen odotetuimmista otteluista on Napolin ja Atalanta kohtaaminen Stadio San Paololla. Molemmat joukkueet taistelevat tällä kaudella TOP 4 paikoista sarjassa ja joukkueiden keskinäiset ottelut ovat tärkeitä lopullisen pistesaldon osalta.

Napoli ärsytetty

Napoli lähtee tähän kotiotteluun varsin erikoisesta tilanteesta ja varmasti todella todella ärsyyntyneenä. Joukkueelle tuomittiin kabinetissa 3-0 tappio Juventusta vastaan ottelussa, joka piti pelata 4. lokakuuta Torinossa. Syy tähän oli se, ettei Napolin joukkuetta päästetty matkustamaan viranomaisten toimesta Napolista Torinoon koska joukkueessa oli kaksi aktiivista koronavirustapausta. Tappion lisäksi Serie A vei väliin jätetyn ottelun vuoksi yhden pisteen Napolilta, joka sai seuranjohtajan Aurelio De Laurentiisin raivon partaalla. Voimme vain kuvitella mikä henki joukkueen sisällä on, kun sekä puheenjohtaja että manageri Gennaro Gattuso käsittelevät asioita hyvin stereotyyppisen vahvan italialaisen tapaan.

Napoli – Atalanta Live Stream

Haluatko katsoa Napoli – Atalanta ottelun ilmaiseksi, Unibetilla se onnistuu! Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Näin ollen näet pikkurahalla huippu-urheilua suorina lähetyksinä viikosta toiseen. Vanhana asiakkaana pääset heti käsiksi muun muassa kaikkiin tuleviin Serie A otteluihin – uutena asiakkaana löydät alta toimintaohjeet!

Toimi näin:

Siirry tästä Unibetin sivustolle ja rekisteröi ilmainen tili –>>

Tee ensimmäinen talletuksesi (min. 10€)

Pidä huoli, että sinulla on koko ajan yksi sentti (0,01€) pelitilillä

Saat kattavan valikoiman maailman parasta urheilua katsottavaksesi!

Ilmainen live stream serie a

Atalanta pelaa edelleen todella viihdyttävästi

Toisin kuin Napoli niin Atalanta on pelannut tällä kaudella jo kolme ottelua. Yksi Italian viime vuosien viihdyttävimmistä seuroista on aloittanut kauden räjähtävästi. Atalantan tavaramerkki on hyökkäys ja joukkue onkin painanut muun muassa Kolumbian maajoukkuemiesten Luis Murielin ja Duvan Zapatan johdolla kolmeen peliin 13 uunia. Syyskuun lopussa palattu Lazio vieraskamppailu päättyi bergamolaisille peräti 1-4 joten Serie A:n kärkiseurojen on syytä varautua Atalantaa vastaan.

Veikkaus Napoli – Atalanta

Tämä ottelupari on ollut historian saatossa varsin tasainen. Napoli on voittanut otteluista 11, Atalanta 10 ja viidesti on pelattu tasan. Me nostamme tässä ottelussa kuitenkin Piero Gasperinin vierasjoukkueen hienoiseksi ennakkosuosikiksi. Atalantan peli on uomissa ja joukkue vahvistui siirtomarkkinoilla. Napoli on, kuten todettua, ärsytetty mutta onko lataus jopa liian suuri? Uskomme että ottelussa nähdään maaleja molempien joukkueiden toimesta ja Atalanta osuu vähintään kahdesti mikä riittää tasapeliin tai vierasvoittoon.

Valioliigasijoitukset 2020/21

Molemmat osuu mutta vieraat vahvempia?

Luvassa mielenkiintoinen ottelu, 1-2 tai 2-2? Betsaa!

Aseta vetosi